Hoata prinsa in flagrant!

Hoata prinsa in flagrant! | Autor: NinaR

Link direct la acest mesaj

Sunt socata de ceea ce am vazut in urma cu cateva minute. Am fost intr-un magazin alimentar din Bucuresti, (nu conteaza care) era liniste, toata lumea era preocupata de cumparaturi, deodata o voce disperata a inceput sa strige: "Prinde hoata nu o lasa sa scape, repede sa o prinda cineva". M-am dus sa vad ce se intampla, o doamna, a surprins o tanara cam de 18 - 20 de ani cu mana in geanta ei, nu reusise sa ii sustraga ceva ca a vazut-o la timp. Doamna a prins-o de par, hoata tipa si plangea de se zguduiau peretii magazinului, a apucat sa dea un telefon a spus ceva in limba tiganeasca, in cateva secunde s-a umplut magazinul cu rromi agitati care vorbeau pe celular, a venit o masina BGS si asteptau politia. Unul dintre romi, ii batea obrazul unui angajat BGS si vorbeau pe limba lor.
Am plecat, dar ma gandesc doar la doamna aceea ce curajoasa a fost, probabil ca va fi urmarita de gasca care o insotea pe tanara.
Inca sunt socata de ceea ce am vazut

Nina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Nu ai filmat si tu nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Guestus, nu am fost echipata corespunzator.
Am vrut sa sun la o televiziune sa semnalez cazul, tocmai pentru a nu se musamaliza, dar nu am vazut nicaieri pe site-ul televiziunilor un nr. de telefon pentru astfel de anunturi.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns okusan spune:

quote:
Initial creeata de NinaR

Sunt socata de ceea ce am vazut in urma cu cateva minute. Am fost intr-un magazin alimentar din Bucuresti, (nu conteaza care) era liniste, toata lumea era preocupata de cumparaturi, deodata o voce disperata a inceput sa strige: "Prinde hoata nu o lasa sa scape, repede sa o prinda cineva". M-am dus sa vad ce se intampla, o doamna, a surprins o tanara cam de 18 - 20 de ani cu mana in geanta ei, nu reusise sa ii sustraga ceva ca a vazut-o la timp. Doamna a prins-o de par, hoata tipa si plangea de se zguduiau peretii magazinului, a apucat sa dea un telefon a spus ceva in limba tiganeasca, in cateva secunde s-a umplut magazinul cu rromi agitati care vorbeau pe celular, a venit o masina BGS si asteptau politia. Unul dintre romi, ii batea obrazul unui angajat BGS si vorbeau pe limba lor.
Am plecat, dar ma gandesc doar la doamna aceea ce curajoasa a fost, probabil ca va fi urmarita de gasca care o insotea pe tanara.
Inca sunt socata de ceea ce am vazut

Nina

sokant!nina R apropo de hoti eram in bucuresti anul trecut pe strada mendelev unde sunt discoteci si cafenele .era ora 8 si un pic strada plina de lume forfoteala mare ce mai ca doar era weekend,deodata un tanar de vreo 19 ani inalt cat gardul furase un telefon mobil de la o doamna de prin piata,solida femeia la corp la prins pe hot de geaka dar ia scapat totodata hotul se smincise dan mana ei asa ca femeia sa apucat sa tipe hotul ,dar surpriza nimeni nu se alerta,fiecare trecea pe linga hot indiferenti,nepasatori.
crede ma am ramas sokata,intun tarziu sa trezit un domn mai gras sa fuga dupa hot la prins la culkat la pamant,venise si doamna aia cu o bara de fier in mana si la ciomagit putin pe hot de nu mai pute sa mearga numai peste picioare il batea.
grav ca peste tot in romania se fura,s au inmultit hotii ca ciupercile dupa ploaie!
akum in romania nu ma mai sokeaza nimik,e tara tuturor posibilitatilor!

oficial mi -e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

okusan...ai alergat si tu dupa hot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Mei Guestu nu ai citit ca era inalt cit gardul hotul ?? Ce sa-i faca ea daca-l prindea ??? Si la urma urmei tu tii cu hotul ??

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

quote:
Originally posted by okusan
[brakum in romania nu ma mai sokeaza nimik,e tara tuturor posibilitatilor!

oficial mi -e bine!

Corect, e naspa rau... nu e ca in West Euclid (OHIO, SUA), unde in fiecare seara se injunghie cate 2-3 insi (asta intr-o comunitate cu numai cateva zeci de mii de capete), sau ca in NYC, unde nu se mai incurca cu furtisaguri si cutite, se impusca si sparg banci... aaa... sau la paris, unde se distreaza monden cu lupte de strada, un deliciu! Da' aia sunt oameni civilizati, nu ca noi.... Nu sunt un admirator al fostului presedinte Constantinescu, dar el a zis candva o chestie memorabila: "Mi-e sila!" La vremea aia am crezut ca se refera la coruptie si fostii securisti care conduc tara si in fata carora, ca presedinte, nu avea mare putere... Acum ma intreb daca nu se referea la altceva, ca eu nu sunt presedinte si resimt aceeasi senzatie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by ymcar
Corect, e naspa rau... nu e ca in West Euclid (OHIO, SUA), unde in fiecare seara se injunghie cate 2-3 insi (asta intr-o comunitate cu numai cateva zeci de mii de capete), sau ca in NYC, unde nu se mai incurca cu furtisaguri si cutite, se impusca si sparg banci... aaa... sau la paris, unde se distreaza monden cu lupte de strada, un deliciu! Da' aia sunt oameni civilizati, nu ca noi.... Nu sunt un admirator al fostului presedinte Constantinescu, dar el a zis candva o chestie memorabila: "Mi-e sila!" La vremea aia am crezut ca se refera la coruptie si fostii securisti care conduc tara si in fata carora, ca presedinte, nu avea mare putere... Acum ma intreb daca nu se referea la altceva, ca eu nu sunt presedinte si resimt aceeasi senzatie....

Ce-are SUA cu hoata prinsa cu mana-n poseta?
Cred ca ai gresit subiectul. Batalia US-RO este in toi in alt thread.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

NinaR, te cred si eu ca inca esti shokata dupa ce-ai vazut...asa am ramas si eu dupa un episod de genul asta...
sa va povestesc si eu ce-am vazut acum vreun an de zile in autobuz in 104(chiar la p-ta unirii)
o d-na mai in varsta constata ca are geanta deschisa si ca-i lipseste celularul, in imediata ei apropiere se afla un tip cam dubios(adica chiar cel care-i furase telefonul) ea probabil ca-l vazuse ca-i umblase in geanta si a inceput sa strige catre sofer sa nu deschida usile in statia urmatoare. hotzul mai era cu inca alti 2 tipi si o tipa(dar se faceau bineinteles ca nu se cunosc) vazandu-se prins in capcana el i-a pasat telefonul furat tipei cu care era in gashca si respectiva l-a aruncat pe jos...un alt tip dintre cei cu care era hotzul ridica telefonul de pe jos si-i zice d-nei careia i se furase telefonul..."este cumva al dvs?"...si-i da telefonul... ei nu va spun in momentul acesta hotzul incepe sa o scuipe si sa o bata pe d-na respectiva si sa-i adreseze tot felul de injurii, sa-i spuna cum a indraznit sa-l faca pe el hotz cand ea este o tampita si o proasta si si-a pierdut telefonul si acum il acuza pe el(vezi Doamne el devenise acum "victima" episodului)...bineinteles ca lumea a sarit sa-i ia apararea saracii femei si au tacut din gura pana la urma nemernicii...la a doua statie au coborat toti in grup si-i aratau tot felul de semne soferului si-l amenintzau...hai ca te asteptam noi si pe tine la capat...sa vezi omor ce-ti dam

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:
Originally posted by ymcar

Ce-are SUA cu hoata prinsa cu mana-n poseta?
Cred ca ai gresit subiectul. Batalia US-RO este in toi in alt thread.

Daca citesti mai atent o sa vezi ca raspunsul meu se adresa unei anumite replici. In plus nu era fix apropo's de SUA, ca parisul nu a ajuns inca dominion american. Vroiam doar sa spun ca nu este neaparat mai rau in Ro ca in alte parti. Probabil e ceva mai rau ca in unele tari si sigur mai bine decat in altele! Si asta ca sa compar numai cu locuri asa-zis civilizate, ca daca e sa dau ca exemplu Afganistanul sau Ukraina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

linia 104 este foarte cunoscuta pentru"feriti-va buzunarele". si unei colege de-a mea i-au furat telefonul cand se intorcea de colega de la coafor. norocul ei ca se intorcea si nu mai avea bani la ea

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput