Hoata prinsa in flagrant!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by ymcar
Vroiam doar sa spun ca nu este neaparat mai rau in Ro ca in alte parti. Probabil e ceva mai rau ca in unele tari si sigur mai bine decat in altele! Si asta ca sa compar numai cu locuri asa-zis civilizate, ca daca e sa dau ca exemplu Afganistanul sau Ukraina....

OK. Nici eu nu-s de parere ca-i mai rau ca prin alte parti.
Dar cu Ukraina ce ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:
Originally posted by ymcar
Vroiam doar sa spun ca nu este neaparat mai rau in Ro ca in alte parti. Probabil e ceva mai rau ca in unele tari si sigur mai bine decat in altele! Si asta ca sa compar numai cu locuri asa-zis civilizate, ca daca e sa dau ca exemplu Afganistanul sau Ukraina....

OK. Nici eu nu-s de parere ca-i mai rau ca prin alte parti.
Dar cu Ukraina ce ai?

Recunosc ca nu am informatii foarte recente daca s-a schimbat ceva sau nu... Insa in urma cu cativa ani (cam 6-7) am aflat de la mai multi transportatori ca Ukraina este pentru ei teritoriul groazei. Pur si simplu vorbesti la telefon cu soferul, iti spune "am ajuns in punctul X, sun din nou peste 6 ore cand ajung in punctul Y". Apoi nu mai auzi nimic despre el. Soferul este gasit mort dupa 2-3 saptamani, tirul cu marfa nu mai e vazut in veci. Si alte povesti similare. Nu dintr-o singura sursa. Politia de acolo nu se implica in nici un fel. Ori le e frica, ori sunt partasi, nu stiu.

Mergi la inceput