Saltea noua ANTI-ESCARA ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Aileene , cat costa transportul ?

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Mirela ti-am raspuns si pe PM !
Sybille ma bucur sa te revad ! -ici puiutzului tau mic si salutari fetelor de....dincolo !
Am incercat prin f multi transportori FedEx DHL.......iar trimisul era cu mult mai scump decat valoarea saltelei , si m-am descurajat de aceea daca cineva stie prin cine sa-l trimit , eu dau adresa si-mi trimite persoana sa vina sa ia salteaua fara nici o problema ! Eu o tin pana cand se gaseste cineva sa o ia !
Imi pare tare rau Mihaela_ce , prin Posta era o solutie , dar tipa care-mi daduse pretul nu era deloc cel exact din cate am vazut cand m-am dus sa vorbesc cu seful de la Posta...! De asta sunt in ceata acuma ! Nu stiu cum as putea face ? Interesati-va voi ce si cum , ptr mine nu e nici o problema !
PS-Tonia n-am primit nici un raspuns de la interas (uitasem sa precizez mai inainte)

Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

aileene, transportorii la care ai apelat sant foarte scumpi, in primul rand pt ca sant servici rapide (fedex, DHL). Eu am platit pt una bucata de invitatie (deci o foaie A4) 90 si ceva de euros cu Fedex. Deci tot ce e transportor francez, american, c'est pas la peine. Trebuie sa fie un transportor roman ca sa fie un pret competitiv. Daca stai in Paris sau ma rog Ile de France, eu stiu Atlasibul (care merge la Cluj, Sibiu, nu stiu daca si la Bucuresti, da odata ajuns in Romania poate e mai simplu). Si cel mai simplu ar fi sa cauti numarul in pages jaunes si sa-i suni.
In orice caz, cinste tie, intentia ta e foarte laudabila. Tin pumnii sa ajunga salteaua la o persoana in nevoie

Mergi la inceput

Avmaria iti multumesc ptr confirmarea spuselor mele in legatura cu trimisul , e adevarat ca aici in Franta e extraordinar de scump ! Acum ca am intrat in hora vreau sa joc pana la capat cu capul sus , ptr ca nu am nici o intentie de-a face rau cuiva ! Eu voi incerca maine sa-i sun pe cei de la atlassib , dar e cam departe de mine cca:50km si cu o masina mica nu stiu cum voi putea duce salteaua pana acolo (la statia de plecare al car-ului) , stiu ce este si eurolines-ul , dar nu cred ca ei duc colete atat de mari si ce e mult mai important , salteaua nu trebuie deteriorata , ptr ca este facut ca un "cofraj" si ar fi pacat sa se distruga !
Eu astept ca cineva sa vina cu o idee ! POate cineva cunoaste vreun transportor roman serios , care ar trece prin zona in care locuiesc eu (LORRAINE-54) ar fi bine !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Buna ,
Imi pare rau nu am primit nici o veste in legatura cu trimisul saltelei ! Pare-se ca nu e lucru atat de usor , sotul si el s-a interesat la servici prin cei care transporta , poate au vreo idee , asteptam sa vedem ce-i vor spune !
Cu telefoanele nu mai incetez , (Atlassib si Eurolines) acolo unde trebuie sa raspunda cineva , nu e nimeni (la trimisul coletelor) ! Nu stiu ce sa mai fac , poate aveti vreo idee , cei interesati ?! Telefonati si interesati-va in jurul vostru , prieteni , cunostinte sau chiar in familie , cei care fac transporturi internationale si ar trece prin regiunea in care locuiesc eu (vezi mai sus) !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Aileene,

Nu stiu dac ai reusit sa citesti Pm ul meu.
Incercam sa obtin salteaua pt un tanar de numai 24 ani din Iasi care e imobilizat la pat si care va fi asa pt multa vreme...
Curand o sa incep o campanie pt el.
E un luptator care a trait impotriva predictiilor pesimiste ale medicilor, e un om de la care noi am avea atatea de invatat.

Ideea e ca el are nevoie de o saltea anti escare iar eu bucuroasa i-as plati transportul.

O sa incerc sa ma interesez cum se poate proceda, dar as vrea sa stiu cum stam cu ceilalti doritori, pt ca nu vreau sa se simta cineva prost. Daca celelalte fete, nu pot plati sau nu mai vor salteaua, at te rog da-mi de stire

Multumesc!
Cristina

Mergi la inceput

Cristina , ti-am raspuns la mesaj pe PM , mii de scuze ptr intarziere !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Aillene si eu am nevoie de acea saltea pentru Dan, baiatul meu.De mult caut o saltea anti-escara, are pe pat doar niste bureti...la noi e cam greu de procurat!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Doina draga , da-mi o solutie buna si ti-o trimit , defapt am propus tuturor sa-mi dea solutia cea buna , salteaua o dau oricui , nu e nici o problema , dar cum s-o trimit ??? Prin cine ???? Ce bataie de cap dom'le , imi pare atat de rau ca nu m-am gandit inainte ca s-ar putea sa nu fie chiar atat de usor pe cat imi inchipuiam ! Deci daca cineva are solutia buna sa-mi scrie pe PM si eu voi da adresa mea unde voi astepta ca cineva sa vina sa o ia ! Pacat ca nu e deloc usor !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Raspund din nou la subiectul creeat de mine , ptr a spune tuturor celor interesati ca salteaua anti-escara , a fost trimisa in tara cu ajutorul unei agentii de transport , pe care sotul meu a facut tot posibilul sa fie pe maini bune ca sa ajunga la destinatie (la Diplodocus ptr ajutorarea sotului ei care avusese un grav accident si caruia-i doresc insanatosire grabnica) !
Multumiri verisoarei Ana-Maria din Montpellier ptr ajutorul acordat .
Rog moderatorii sa inchida subiectul ! Multumesc !

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput