Saltea noua ANTI-ESCARA ...

Saltea noua ANTI-ESCARA ... | Autor: aileene

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor !
Am deschis acest subiect ptr a intreba daca ar avea cineva nevoie de o saltea ANTI-ESCARA special ptr cei carora soarta nu le-a suras si au ramas handicapati in urma unui accident sau alt fel de nenorocire !
Spun asta deoarece , cunosc o familie in care tatal a avut nevoie de un pat medicalizat , dar n-a vrut nicidecum sa se culce-n el , cu toate insistentele copiilor acestuia ! Deci prin urmare au fost nevoit sa renunte la acel pat ! Toata partea metalica a fost restituita , dar salteaua o data ce-a iesit din ambalaj , n-au mai vrut sa-l ia inapoi , cu toate ca tatal in cauza n-a dormit decat 30 min pe el ! Asta este un fel de garantie si de aceea n-au mai vrut sa-l ia inapoi !
De aceea m-am gandit ca poate cineva ar avea nevoie si le-am spus sa nu-l arunce , ca sa vad daca ar putea fi de folos cuiva ! Eu nu stiu cat costa trimisul , daca cineva este interesat sa-mi spuna si mie cum se face si sa plateasca doar trimisul prin posta sau altfel !
Numai bine tuturor !

Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Buna
Socrul meu este paralizat de multi ani si tare greu ne chinuim cu el,iar pericolul de escara este unul din cele mai mari.N-am stiut ca exista o esemenea saltea ca m-as fi interesat,dar cred ca ne-ar prinde tare bine.
Daca ai aputea sda-mi dai ceva dimnsiuni m-as duce la posta sa vad ce taxe sunt de platit si cum se procedeaza.

Multumesc mult

mihaela 35 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Mda , bineinteles ! Stiam ca uitasem ceva ! Deci dimensiunile sunt ptr un pat de 1 persoana 190/90cm
Ca idee , asa arata , doar ca e albastra toata ! www.medinov.fr/product_info.php/cPath/137_41/products_id/108/?osCsid=8640500d2a87677a3633bea226bad954" target="_blank">Salteaua Daca vrei s-o vezi marita dai click pe "agrandir l'image" sub poza cu salteaua ! Ca sa nu uit : coletul are o greutate de 15 kg

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

aileene am intrat pe subiect din intamplare si nu vreau decat sa-ti spun ca gestul tau este unul generos si te felicit pentru asta.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Maribell iti multumesc ptr apreciere ! M-a durut sufletul sa vad salteaua aruncata si de aceea m-am gandit ce fericit ar fi un romanash necajit de-acasa , sa doarma bine , atunci cand el e suferind ! Pe cand cei de-aici sunt tare "delicatzi" si diferenta ma roade tare !
Sper ca cineva sa aibe nevoie , daca nu ii sun pe cei de la crucea rosie sa vina sa-l ia . Sa vedem ! Numai bine la toti

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Buna ,
Tin sa-mi cer mii de scuze in public fata de Mihaela_ce ptr dezamagirea in care am adus-o ! Nu mi-a fost posibil deloc sa-ti trimit acea saltea care il am si acuma bineinteles si nu stiu ce voi face cu ea ! Creda ca pastand acest subiect m-a luat gura pe dinainte inainte de a-mi pune mintea la gandit ! Deci n-a fost deloc posibil din cauza ca la Posta cere enorm de mult ptr trimis si n-are rost sa plateasca cineva mai scump decat ar fi salteaua insasi ! Cu parere de rau Mihaela_ce imi cer scuze , imi pare rau ca n-am putut face cava ! Dar daca asa cum ti-am spus si pe PM ai cunoaste pe cineva care ar trece pe-aici prin zona unde locuiesc , fara nici o problema sa ma instiintezi si ti-l dau cu cea mai mare placere ! Stiu ca socrul tau ar fi apreciat cel mai mult , iar voi v-ati fi simtit mai usurati stiindu-l ca doarme bine si ca n-are probleme cu escarele , ca salteaua e una dintre cele mai bune ! Te asigur si de aceea imi pare atat de rau !
Multa sanatate-ti doresc si tie si socrului si astept daca ai vreo veste sa-mi dai in legatura cu cineva care ar trece pe aici ! Ai adresa mea , deci n-ar fi o problema !
Sper ca n-ai nascut inca si daca totusis s-a intamplat minunea te felicit , iar daca nu iti doresc o nastere fffff usoara !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Poti incerca si aici pentru transport, sunt foarte seriosi. Nu stiu insa unde stai tu in Franta...
http://interas.tcs.free.fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

da si eurolines cara bagaje.

Mergi la inceput

Tonia si Guestus , va multumesc ptr info , le-am trimis si un mesaj , astept raspunsul lor ! Doar ca ei specifica coletele , nu cred ca ar transporta si colete f mari ca dimensiune (vezi link-ul de mai sus salteaua) ! Eurolines-ul la fel...! Sa vedem !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Eu am experiente placute cu Interasul. Mi-au transportat un colet de 60 kg Paris - Brasov la 1.5 euros/kg.
Sper sa rezolvi ceva cu ei; in mod sigur o sa iti raspunda la mail.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Vreau eu salteaua........trimit eu banii de transport. Te rog.

Mergi la inceput