burtici de Ploiesti

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

quote:
Originally posted by monicoasa

quote:
Originally posted by valicutza

buna fetelor,
monicoasa eu tot la cristian rodica o sa vin vineri.
vin cu cumnata mea ,la ea a fost si ea.
tu ai mai fost si prin ploiesti la alt doctor ?
pupici.
20+

http://tickers.baby-gaga.com/p/fly236pb_.png

In Ploiesti am fost monitorizata pana la saptamana 30 de dr Mihai Popescu. Nu zic ca nu e dr bun, cu toate ca la control in 5 minute era gata, dar eu am fugit din Ploiesti de conditiile de la maternitate(am aflat povesti nu prea placute despre conditiile de la ploiesti)si m-am hotarat sa nasc la BUC, sper ca am facut o alegere buna
Dr Cristian R mi-a recomandat-o o tipa care a nascut cu ea anul trecut. Maine o sun si eu sa vad cand ma programeaza.
Mai vb
Pupici
Monicoasa 34 sapt

Monicoasa

Valicutzaazi am fost la Buc la control si suntem bine si eu si bb(cam marisor la 34 de sapt). M-a programat la urmatorul control pe 2 mai.
Azi am ajuns pe la ora 11.00, si nu prea mai era nimeni, tu la ce ora ai fost si ce ti-a spus. E bine bb?
Pupici
Monicoasa 34 sapt

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

quote:
Originally posted by ubytika_mea

buna mamicilor! m ati cam pus pe ganduri cu maternitatea din ploiesti! eu tocmai am fost la dr Oana Ghiculescu (dc o shtie cineva..nu ma deranjeaza un comentariu) dar acum m am cam speriat cu Ploiestiul...credeti ca e mai bine la Bucureshti? si la ce spital si la cine?? Va rog mult sa mi dati si mie cate un sfat ca sunt incurcata rau!
P.S. la 31 de sapt mai am sanse sa se ocupe vreun dr la bucuresti??

Poti sa te uiti la postarile anterioare si vezi ca eu de la sapt 30 am ales alt dr, asa ca nu e tarziu nici pt tine daca esti hotarata.
Si eu tot de zvonurile care circula despre maternitatea din ploiesti.........m-am decis
bafta multa
pupici
monicoasa 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna,
nu am mai fost in buc.am fost aici la gonareanu.
dar cred ca o sa ma duc la bucuresti in mai .
pupici dulci.

http://tickers.baby-gaga.com/p/fly236pb_.png

Mergi la inceput

buna
ce faceti nai?nu mai scrie nimeni aici?
pupici dulci

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysa spune:

Imi pare bine ca v-am gasit sunt insarcinata n 29 saptamani DPN 8 iulie si...voi naste aici in Ploiesti...sunt la D-l Doctor Boeru daca-l stie cineva...
Am fost internata in iarna aici la maternitate si a fost totul ok...bineinteles cu mici atentii dar...eu gandaci nu am vazut, apa calda aveam non-stop... adevarul este ca nu am vazut sala de nasteri am fost internata la etajul I si a fost super...conditii de spital dar a fost cald bine curat si asstentele daca le dai ceva si le chemi vin imediat...asa ca nu merg in alta parte...poate stiti voi mai bine...
E cineva care a nascut de curand???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubytika_mea spune:

buna mamicilor de ploiesti! nu mai ziceti niciuna nimik?
sunteti bine? bb eii cum se simt? sunt curioasasa mai aud cate o noutateZ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyx_neo spune:

salut tuturor mamicilor si viitoarelor si eu tot mamica de mai-iunie ca monicoasa .poate ne intalnim cuin parc sau pe la maternitate,stie careva de doctora Avram Marinela ?

Mergi la inceput

si io tot ca monicoasa burtica de mai iunie,mai e putin fetelor parca as visa

Mergi la inceput

buna fetelor,
am ajuns si eu la bucuresti saptamana trecuta la dr cristian rodica
ma mai duc in iunie pe la inceput.sa vad cum imi fac timp.
mi-a dat o gramada de pastile,ca cica sunt anemica, ca am colul scurt si sa nu nasc prematur...m-a cam speriat ea.in fine.doamne ajuta.eu ma simt bine.doar ametita de la pastilele alea.
bafta multa ,sarcini placute si nasteri usoare tuturor.
va pupik dulce

Bebelina

Mergi la inceput

nu avem de ales mergem la maternitatea din ploiesti Slutare burticutelor!am fost ieri la eco noi avem 35 de saptamani,dar la eco mi-a gasit colul scurtat m-a cam speriat sa speram ca va fi bine ptr amandoi,VOI CE STITI DESPRE ASTA?

Mergi la inceput