burtici de Ploiesti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor si paste fericit si tot ce va doriti sa se implineasca
am venit in tara sapt asta.ma duc si eu vineri in bucuresti la elias sa vedem la ce dr ma duce cumnata mea.
si poate aflu si eu ce am...baietel sau fetita.
pupicutzi dulci.
20+

http://tickers.baby-gaga.com/p/fly236pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Valicutzasi eu tot la elias ma duc. Dr se numeste Cristian Rodica.Sapt asta o sun sa ma programeze,s-ar putea sa vin si eu tot vineri.Sa imi spui ce dr ti-ai ales......poate o fi acelasi
Paste fecicit si sanatate tie si la bb
Monicoasa 33 sapt cu

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubytika_mea spune:

Buna Mamicilor! Eu am DPN =14 iunie...si sunt tot din Ploiesti...sincer nu m as supara sa fiu o mamica de mainumai sa i fie bebelului bine! Cel mai rau ma ingrozeste sarcina mai ales ca aici la Ploiesti nu prea avem posibilitatea de a opta pt mai multe clinici...chiar si particulare! Voi pe unde v ati hotarat sa va intalniti bebeii si cam ce metode ati ales?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor,
monicoasa eu tot la cristian rodica o sa vin vineri.
vin cu cumnata mea ,la ea a fost si ea.
tu ai mai fost si prin ploiesti la alt doctor ?
pupici.
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

quote:
Originally posted by valicutza

buna fetelor,
monicoasa eu tot la cristian rodica o sa vin vineri.
vin cu cumnata mea ,la ea a fost si ea.
tu ai mai fost si prin ploiesti la alt doctor ?
pupici.
20+

In Ploiesti am fost monitorizata pana la saptamana 30 de dr Mihai Popescu. Nu zic ca nu e dr bun, cu toate ca la control in 5 minute era gata, dar eu am fugit din Ploiesti de conditiile de la maternitate(am aflat povesti nu prea placute despre conditiile de la ploiesti)si m-am hotarat sa nasc la BUC, sper ca am facut o alegere buna
Dr Cristian R mi-a recomandat-o o tipa care a nascut cu ea anul trecut. Maine o sun si eu sa vad cand ma programeaza.
Mai vb
Pupici
Monicoasa 34 sapt

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna fetelor!

Ma bucur sa vad acest subiect deschis si spre sa va tineti de scris. Cit am fost insarcinata nu am gasit pe nimeni din Ploiesti si tare rau a fost!

Va doresc sa aveti sarcini usoare si fara probleme si nastere usoara si bebelusii vostri sa fie sanatosi si cu pofta de mincare!

Am citit cele scrise de voi si am vrut sa intru sa va spun doar fugiti de maternitatea din Ploiesti!

Cind am ramas insarcinata am mers la medicul de familie sa discut posibilitatea de a merge la un medic din Ploiesti, desi hotarirea mea de a merge in alta parte era deja luata. Dar am zis hai sa incerc! Surpriza mea a fost ca atunci cind am intrebat-o pe doctora la cine sa merg a fost cam greu sa ma sfatuiasca. Dupa indelungi discutii, m-a sfatuia sa merg la DR Ursache, are cabinet cu dr Popescu pe Diligentei. Cind eram in cabinet a venit un domn (cunostinta de-a doctorei) care lucreaza in maternitate si este ceva director pe acolo (nu i-am retinut numele). Acest domn, cind docotra mea i-a cerut si lui parerea, a rostit numele Ursache fara sa stea pe ginduri!!!
Am uitat sa va spun ca la primul control, la 6 sapt ma dusesem la dr Munteanu, numai pt ca staim ca are si ecograf si vroiam mai mult sa vada ca este totul ok cu sarcina. De acolo am plecat cu o lista interminabila de analize pe care ar fi trebuit sa le fac si pe care nu le-am facut la sfatul med de fam cit si al acestui domn.
Am fost de 2 ori la dr Ursache si pot sa va spun ca mi-a placut extraordinar de mult de ea si de modul in care s-a purtat cu mine.
Daca nu mi-ar fi fost atit de frica de spitalul asta nenorocit m-as fi dus la ea toata sarcina.
Decizia mea a fost sa nasc la Cimpina si am mers la Dr Nica. Mi-a fost teama ca daca nu ma duc din timp la el nu ma mai primeste doar sa nasc cu el. S-a dovedit cu nu este asa, pt ca in spital erau persoane care au fost la alti medici si doar au venit sa nasca la Cimpina cu el.
Si ca sa nu mai lungesc povestea, va sfatuoesc din toata inima sa mergeti la Cimpina. Nu neaparat la Nica! Puteti merge la orice alt doctor. Sunt 6 medici ginecologi acolo, dinre care dr Golosneanu sau Colosneanu nu stiu exact cum o cheama are cabinet la Al Medica Berlin.
"Preturile" sunt mult mai mici decit aici si servicxiile medicale si conditiile sunt ireprosabile!

Va sarut pe toate si dac va intereseaza va mai povestesc. Acum se scoala baiatul meu si fug la el.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Dragi burtici, va asteptam cu drag la clubul mamicilor si burticilor de Ploiesti, unde avem 56 de pitici si 5 puiuti in burtica: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97145
Ne-am bucura sa ne fiti alaturi la intalniri si pe forum!

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

bine v-am gasit,fetele! va urez la toate sarcina usoara ! eu momentan nu sunt insarcinata dar sper ca pe la sfarsitul anului sa se intample ....
am citit si eu ce a scris gabi78....adevarul ca spitalul din ploiesti cam lasa de dorit,dar e o varianta buna si campina,de ce nu trebuie luata in calcul....

19 august 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubytika_mea spune:

buna mamicilor! m ati cam pus pe ganduri cu maternitatea din ploiesti! eu tocmai am fost la dr Oana Ghiculescu (dc o shtie cineva..nu ma deranjeaza un comentariu) dar acum m am cam speriat cu Ploiestiul...credeti ca e mai bine la Bucureshti? si la ce spital si la cine?? Va rog mult sa mi dati si mie cate un sfat ca sunt incurcata rau!
P.S. la 31 de sapt mai am sanse sa se ocupe vreun dr la bucuresti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianapas spune:

Eu am nascut in 2002 in maternitatea din Ploiesti, prin cezariana, anestezist dr.Ilie, ginecolog dr. Banciu. Toate bune in operatie, dar conditiile din spital foarte greu de suportat. Apa calcada la spalaturi o incalzeau, camasile de noapte rupte, paturile deselate rau de tot.

Acum trebuie sa nasc in august, dar am ales Bucurestiul, dr.Pancu Irina, spitalul Pantelimon. Am fost si mi-am facut analizele acolo si conditiile sunt totusi altele fata de Ploiestiul nostru, se dovedeste faptul ca exista interes.

Diana, mama Ilincai

Mergi la inceput