Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

fetelor, m-ati lamurit, o sa ne sculam noi si-n fund...s-atunci sa vedeti ce mari suntem !
Imi aduc aminte ca o 'pretena' d'aci are fetita de 5 luni si mi-a dat peste nas ca vezi doamne fiicasa zice deja mama.si m-a intrebat: al tau nu zice mama ? am ramas masca.cum naiba sa vorbeasca la 3 luni? al meu mai zice cate-un maaaaa dar sunt sigura ca nici macar nu incearca sa zica mama, pur si simplu asa-i iese sunetul...si altele imediat se infoaie-n pene ca-i vorbeste progenitura..i-auzi..la 5 luni. Pai daca-i asa sa stiti ca bebe meu calca, spala, raspunde la telefon, spala vase, uda florile si se scoate la plimbarica in fiecare zi. Na ! si mai scoate si catelul...
Dianocica multam de bici..chiar ma simteam lasata la o parte...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Stai linistita - am intalnit si eu astfel de persoane uracioase - si le tratez cu un zambet si o lauda - nu de alta dar nu merita sa te enervezi pt asa persoane care nu stiu alta metoda de sa-si scoata copilul in evidenta.
Eventual ii spui cum ai zis tu sau ceva de genul - "Serios, pai al meu face kk la WC si trage si apa"

fulguleti

poze bebelina

iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dbunny, pe la 4 luni asa cand plang vor inlocui celebrul "ghee" cu "maa" si suna a "mamaaa". Normal ca nu ne striga pe noi, dar te simti asa bine cand auzi un "maa...maa". A mea de obicei repeta dupa noi ceea ce-i zicem, "aaa..eeee...iii".

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Apropo de ce a scris Ruxandra cu apucatul jucariilor...Ana asa a invatat sa apuce obiectele si sa-si coordoneze miscarile. I-am cumparat un trapez si o bagam sub el. Are niste inele si le apuca si tot tragea de ele. La inceput era f nervoasa ca nu nimerea sa le apuce cu manutza, o ajutam noi. Dar in 2 saptamani a devenit campioana la inele (Marius Urzica mic copil). Si cu ridicatul la fel, facea abdomene in incercarea de a duce inelele la gurita, si probabil muschii s-au dezvoltat mai repede.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Daca tot ma bucuram ca am ramas singurei si cu inca 4 zile de concediu(vezi sotzul) a inceput sa behaie si sa fornaie. Sotzul. Adio dormit noaptea pan' la tura de la 3, cum visam...

Radeti voi radeti...uneori rad si eu, ca zau de mai pot. Daca asta face fata mea, ce, sa va mint? Asta face dom'le, vomita. Nu regurgiteaza, aaa, pe langa regurgitat scuipa cate o tromba de laptic la 3 metri. Si nu stiu cum face ca oricate babetici ii leg de gat sau tinteste pe maneca ei sau asteapta sa ii dau jos babetica ,ocheste canapeaua/covorul/papucul prospat spalat al lu' mama si restul il baleste pe piept....Babetica ramane des curata.

De fiecare data, dupa o runda de vomitat, gasesc motive.
A fost apa prea rece, nu s-a dizolvat praful.
Nu am hatzanit destul sticla, nu s-a dizolvat praful.
A fost apa prea fierbinte, s-a fiert praful.
Are muci fata...
S-a scremut fata..

Sa ma laud? Am si eu o amica,al carei bebel e in tura noastra. Si la 3 saptamani, la intrebarea "ce mai face bebe" raspunsul a fost "ce sa faca, ne vorbeste!!"..aha...
Data viitoare o sa ii pove ca stiu un bebe in Spania care calca si spala si duce catelul la plimbare la 2 luni juma'!

Concluziile zilei de azi (ca ma retrag) sunt urmatoarele:
Tot nu stiu ce face lista aia...
Beuca nu e singura care vomita.
O sa incep si eu cu legume storcite.

Sal'tare si pe maine.Ca nu mai ratez io capitole intregi, raman de caruta..

chinico de Bea (13.12.2006) shefa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

fetelor, m-ati lamurit, o sa ne sculam noi si-n fund...s-atunci sa vedeti ce mari suntem !
Imi aduc aminte ca o 'pretena' d'aci are fetita de 5 luni si mi-a dat peste nas ca vezi doamne fiicasa zice deja mama.si m-a intrebat: al tau nu zice mama ? am ramas masca.cum naiba sa vorbeasca la 3 luni? al meu mai zice cate-un maaaaa dar sunt sigura ca nici macar nu incearca sa zica mama, pur si simplu asa-i iese sunetul...si altele imediat se infoaie-n pene ca-i vorbeste progenitura..i-auzi..la 5 luni. Pai daca-i asa sa stiti ca bebe meu calca, spala, raspunde la telefon, spala vase, uda florile si se scoate la plimbarica in fiecare zi. Na ! si mai scoate si catelul...
Dianocica multam de bici..chiar ma simteam lasata la o parte...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

de acord cu tine ,dar a mea stie si tabla inmultirii
dar nu stie:
-sa se intoarca de nici un fel ,ar vrea ea de pe spate pe burtica dar nu-i iese
-sa stea in fundulet, dar ii place sa stea pe un plan inclinat si incearca sa se ridice in fund
-nu prinde din prima jucariile ,dar le trage cu minuta pina la gurita si le linge pe toate partile
mai stie:
-gingure si face vocalize toata ziua
-tinem sinul sau biberonul,dupa caz, cu doua minute
-incepe sa ceara companie ; nu se mai multumeste sa cinte jucariilor, tb sa fie si mami prin preajma
-adoram baita si masajul
-agata cu mina tot ce prinde .,mai exersam la jucariile mari
-face piruete pe loc
-ride la toata lumea , dar pe Kiki o soarbe din priviri
ca plinge

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

chinico e lista cu cine vrea sa cotizeze pt achizitionarea domeniului fulguleti.ro. si in functie de cate ne strangem, impartim 1 milion juma si vedem cat sa platim fiecare.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

tema:

la 3 luni si o zi:

-baleste- atinge jucariile da nu le apuca inca
-apuca insa hainele, parul si mai nou si-a descoperit...cuculetzul...
-suge pumnisorul
-rade cu hohot dar destul de rar,..e greu sa il amuz atat de tare...nu a tinut nici cucu-bau mai mult de o data...
-zambeste non-stop
-vrea numai la verticala, urla la orizontala, mai putin cand doarme
-la san intoarce capul la TV mai ia o pauza si suge iar...si iar TV..sa nu piarda telenovela...
-tine capul bine, pe burta se sprijina pe brate mai mult de 5 minute ( mai mult nu am incercat sa il tin)
-pe masuta de infasat se arcuieste in spate, ridica fundul, se arunca cu capul in perete ( cred ca si Dia a scris ceva de genul asta, se pare ca e normal)
-gangureste destul de mult
-vomita dupa fiecare masa ( rareori regurgiteaza) pt ca se agita rau
-strange pumnii, se incordeaza si tuguie guritza si face Uh ! Uh ! Uh ! semn ca VREAU IN BRATE sau M-AM PLICTISIT !!!
-cand ii vorbesc ma asculta cu atentie si la sfarsit ma gratuleaza cu un zambet diafan in coltul gurii.
-cand il sustin de subsiori face pasi mari si repezi ( nu ii fac asta des nu e bine la coloana)
-uneori imita sunetele pe care le fac cand ii vorbesc...
-la baitza bate apa cu picioarele de improasca peste tot..si se distreaza de mama focului

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Am primit o gramada de poze, cu bebici, cu mamici, cu tatici pentru site. Asa ca Mayaione, tine-te bine ca o sa-ti trimit cat de curand un update

Dorsilia, eu alaptez si nici nu stiu ce sa zic despre problema ta. Noi am avut o perioada in care chiar scazusem vreo 20 de grame, insa Iulia urla atunci la absolut fiecare masa, iar mie imi venise CM (cred ca si de-asta). Insa cand ii era foame urla nu dormea cum zici tu ca face fetita ta. Incet-incet Iuliei i-a trecut. Nici acum nu suntem cei mai cuminti la masa, dar macar mancam. Eu zic ca macar pentru linistea ta sa mergi la doctor (nu la medicul ei pediatru) cu ea sa vezi ce zice. Va tin pumnii .
Ai niste copii tare frumosi, iar a mica arata chiar foarte bine.

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

bulisor voi veni cu voi la plimbare dar cind va fi kiki in vacanta ,acum ies pe la 11,30 la plimbare ,o iau de la scoala,stam putin in parc,si pe la 13,30 intram in casa papam ceva ,apoi lectii si cind kiki doarme ,daca pot mai ies o runda cu bubu ,iar eu stau in cringasi
dianocica eeee, dar ce prof ai ,e de inteles ca il vor toate fetele

tot ANCUTA :
- baga amindoua miinile in gura
-ii ride fetitei din oglinda
-sudiaza cu atentie fiecare camera si sta cu ochii pe mine toata ziua
-adoarme singura ziua si seara de la 22,30 la 7,30-8,30 si nu se trezeste noaptea
- doarme in patutul ei
-ii place sa spuna aaaaaa ( vrea sa ma strige pe nume ,mai e doar un pas pina la aura)
-are patru mese de 150 ml si una de 180ml ( +;- 20-30ml)

e un copil minunat ,cuminte si bun, intotdeauna zimbitor ,

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti

Mergi la inceput

Imi spuneti si mie pana la urma care e faza cu vaccinul antipolio expirat? Am o prietena care a facut vaccinul de stat si de cand i-am zis vrea neaparat sa stie ce si cum. Asa ca va rog sa ma lamuriti si pe mine.

Povestea nasterii

Mergi la inceput