Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 26
mav spune:
Babee, imi pare tare-tare rau pentru pierderea suferita....
.... Mi-a crescut tensiunea cand am citit measjul tau... si-mi vajaie capul.... Te inteleg perfect... Daca simti nevoia sa vorbesti... te pot asculta. Sunt sufleteste alaturi de tine!!!
...Si la "Durerea pierderii unei sarcini" vei gasi un grup de sprijin extraordinar.... daca esti in stare sa scrii prin ce-ai trecut/treci...![]()
![]()
...Eu tocmai vroiam sa va spun ca m-am inscris la mamici de ian-febr 2008... Dar in aceste conditii consider ca nu-i potrivit sa ma lungesc aici cu povestile... Daca aveti timp, am scris (la mamici, pe prima pagina a cap. 6) despre visul care m-a cutremurat si m-a facut sa ma gandesc ca sufletelul pe care l-am pierdut acum 4 luni s-a intors acum la mine....
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Babee spune:
Mav sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa ai o a doua minune 
Doare...dar imi pastrez speranta
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
mav spune:
Multumesc pt felicitari! N-as vrea sa insistati prea mult acum... Sper ca totul va fi bine.
Roxana, aveti mare grija cum tratati streptocolul ala nenorocit! I-am repetat exsudatul lui Sebi (la doua sapt. dupa ce-am iesit din spital, pt ca asa m-a sfatuit Tania! ca dr nu s-a deranjat cu asemenea recomandari)... azi am luat rezultatul.... si iar a iesit nenorocenia... De data asta avem doar doua variante de tratament (conform antibiogramei), acum imi doresc tare-tare mult sa scapam de el!
(Bine-nteles ca ar trebui sa repet si eu exsudatul.... si mi-e o frica.....
)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Roxana_G spune:
Vic, eu zic ca daca Sebi nu face o criza poti sa mai astepti cu tratamentul la el. Noi asa am facut cu nu stiu ce pneumococ si in cateva luni se sensibilizase la orice antibiotic. Poate macar o luna mai asteptati. Stiu ca da reumatism, dar acum o luna nu o fi foc. Cat despre tine, ai grija, ca in primul trimestru nu ai voie antibiotic, asa ca mai bine il lasi in pace la ambii si mai vedeti voi.
Rox
26+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
anda141 spune:
Buna dimineata .
Vic, ce mai faceti ? Cum sunteti ?
Rox, ce face Alex ??
Adina, Vivi cum se mai simte? I-au trecut bubitele ?? Stiu ca tu esti plecata, oricum.![]()
Noi am fost ieri la tuns, adica Albert, la Ciufolici ca in alta parte nu a fost chip sa stea. Acolo a mai marait el un pic dar pana la urma a stat L-am tuns scurt ca era tuns de mine cand mai mare cand mai mic.
Si i-a dat si cu culoare in cap , de care a fost f. incantat. Spunea la toata lumea ca e colorat, dar pana azi dimineata s-a dus si bine a facut ![]()
Va doresc o zi frumoasa , sa streaca repede si sa vina week-endul.
Sa il ajutam pe Alexandru
mav spune:
Salut!
Roxana, si noua ne-a zis medicul de familie ca daca dupa tratamentul asta inca mai iese streptococul si Sebi n-o sa mai prezinte simptome vizibile, sa-l lasam in pace, ca devine purtatar.... Ma ingrijoreaza faza cu reumatismul... Dar ma gandesc sa incercam si un tratament homeopat si poate va fi bine.
Acum, deja a apucat sotul meu sa-i dea antibioticul (incepuse sa-i curga nasucul si il incerca o usoara raguseala/haraiala), pana sa-i zic eu sa mai asteptam.
Monica, fizic, ma simt bine. Nu ma mai dor sanii si foarte rar ma mai doare mijlocul (nu stiu de ce). Ma straduiesc sa gandesc pozitiv, imi zambesc in oglinda si-mi repet intr-una ca SUNT FOARTE BINE, insa... se mai intampla sa mai caut cate o pata (de sange), ceva, cand merg la buda.... Parca mi-e teama sa nu pierd iar sarcina... Si nu vreau sa ma gandesc la asta! Uite, nici nu-mi vine sa scriu asa ceva....
Dar sa va povestesc despre Sebi, m-a lasat masca ieri (desi, de data asta, nu i-am zis nimic despre sarcina, din motive lesne de inteles):
-Mami, hai sa ne luptam!
-Sebi, nu pot sa ma mai lupt cu tine! Te rog, ai grija sa nu ma lovesti!
-Da' de ce, mami? Ai un bebe mic in burtica!!!!!!!!! (si vine sa ma pupe pe burta) Bebe, sa fii cuminte! (ii arata cu degetul)
-?! Da' de unde stii tu? Cine ti-a spus asta?
-Pai, ai mancat tot din farfurie, am vazut eu, si ti-a crescut un bebe in burtica! Un bebe bun! Eu vreau o surioara sau un surior (
cum s-o numi, dar sa fie fetita!)!
-!!!!!!!!
-Cum adica bebe bun?
-Adica bebe care nu plange si nu face caca pe el! Si face ochii "asa" (si face ochii mari, a mirare si strange gurita- e tare caraghios!)
-Da?! Si daca o sa fie fratior si nu surioara? ....Si o sa planga.... si o sa faca si caca pe el....? (intreb eu timid)
-Pai, atunci o sa-l schimbam! O sa punem un bebe BUN in burtica!
-!?
-Mami, si cand o sa iasa bebele bun sa ma joc cu el?
-....pai... de ziua ta!... o sa fie cadou de ziua ta!
-Daaaaa? Da' stai sa-ti arat eu cadoul de ziua mea (si-mi baga sub nas cu catalog cu seturi de trenulete)! Uite, p-asta cu multe poduri si macara il vreau!.... Si-l las si pe bebe sa se joace cu el....![]()
.......Si am continuat discutia despre cum ne iubeste bebe pe noi si noi toti il iubim pe bebe.... Nu stiu daca el chiar realizeaza ce se petrece, nici eu nu insist, eram hotarati sa nu-i spunem nimic pana mai crestea burta....
Roxana_G spune:
Monica, Alex e bine acum, este acasa. o sa fie bine sper. Sa ii fie de bine tunsoarea lui Albert, ti-am zis ca va fi ok pana la urma. La ce frizerie ati mers pana la urma, cea din Obor?
Vic, tare dulce Sebi. Sa stii ca si Alex isi dorea mult un fratior si nu o surioara, nu stiu de ce. Cat despre tine, hai fii optimista, o sa fie totul ok, nu ai motive sa crezi ca nu. Data trecuta fost doar un accident. Sa dea Dzeu sa ai o sarcina fara nici o problema! 
Pentru reumatism e bine sa ii faci un ASLO.
Rox
26+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)