Copilasi de mai-iunie 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Laaura, nastere usoara, bebic snatos si mult laptic!

Cami, am vazut samburelul! Ce fain... Ma apuca nostalgia...

Lili, nu te speria ca in maxim 10 zile revine la greutatea de dinainte de boala. Asa patesc si cu Vladut. Acum are aprape 13 kg, dar in urma cu o luna si un pic cand a fost bolnav avea vreo 11 jumate. Succes cu dieta!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laureta Santate. Mey, cum dau toate bolile peste tine? Chiar ma gandeam ieri la tine. Inisu ce mai face?

Lili Bia are in jur de 13 kg cu ambalaj cu tot, mie teama sa o dezbrac cand o pun pe cantar ca o iau razna .

LAURAA Nastere usoara, bb sanatos si mancacios. si Larei sa ne spui cum reactioneaza.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! Amalia

LA MULTI ANI! Justin

Sa cresteti mari si sanatosi. Sa aveti o viata frumoasa si plina de impliniri.

Cris, Laura22 sa va traiasca copilasii, sa va bucurati din plin de ei.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

LA MULTI ANI! Amalia

LA MULTI ANI! Justin

Sa fiti sanatosi, ascultatori si sa aveti parte numai de bucurii!

Apropo, voi cum serbati ziua copilasilor vostri? Ma gandesc sa ii fac si eu o petrecere lui Sebi cu mai multi copilasi..

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

LA MULTI ANI AMALIA!!! Sa fi sanatoasa printesa frumoasa, o viata plina de bucurii!!! Cris, sa-ti traiasca minunea!!! Asteptam vesti de la voi cat mai curand

Laura22, sa-ti traiasca baiatul , sa fie sanatos

Lauraa, nastere usoara, refacere rapida, mult laptic si un bebe sanatos si mancacios:)

Laureta, multa sanatate, ai grija de tine, ce mai face Inisa? Mai asteptam sa ne povestesti!

Noi ne pregatim de wekkend deci de distractie:) Maine mergem cu nasii nostri la tara la ei(este ziua ei), nu prea stiu ce sa-i cumpar, hm mai vad eu, iar duminica avem petrecere la prietenii nostri, baietelul lor implineste 2 ani:). Vremea se anunta buna, asa ca se pare ca in ultima vreme o tinem in drumetii:), nu prea stiu cine o sa ramana pe acasa, sa faca mancarica, curatenie, cumparaturi, oare HIDI??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI SEBASTIAN (14 aprilie)

LA MULTI ANI JUSTIN

LA MULTI ANI AMALIA

Si uitati cum copii nostri cres, parca nu demult le uram LA MULTI ANI si acum din nou o facem. Deja 3 anisori, ce repede trece timpul.

Eu am intrat o clipa pe aici sa ma odihnesc de dimineata fac treaba, am luat toate lucrusoarele ei pe rand sa vad pe care le vand, cele care au pete le arunc, uff si mai am de facut si curat in casa, astazi cat lata in pat.Cam atat pe la noi.

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani Amalia!!!! Sa cresti mare si cu mult noroc!!!
Cris, sa-ti traiasca minunea si sa va bucurati in continuare de ea! Pupici fruntasei noastre!

Lili
, cum a fost cu doi acasa? Si Cris are 12-13 kg ... deci tot slabanog!

Vin de la control, "Maricica" are ca. 1400 gr si ca. 40 cm ... e tocmai cum trebuie de mare si pare totul ok. E deja cu capul in jos - de fapt de acum o luna - si da rau de tot din toate cele. Nu inteleg de ce e burta asa mare - cica sunt muschii moi de la prima sarcina. Eu stagnez din nou la kg, dar e oricum in ordine ptr. ca nu mai scad. Am din nou anemie si trebuie sa vad ce pot lua sa nu-mi faca rau la colon, sper sa gasesc ceva bun pe baza naturista. Si cam atat de la noi.
Face tati curat (aspirator) dupa ce am facut eu ordine ... ca cica mai am pauza 4 luni ;) si are nervi. Plecam si noi la cumparaturi sa fim la week-end liberi. Va pupam si va dorim o seara faina!!!!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Fetelor, am deschis subiect nou!!! Sa ne aduca noroc, copilasi sanatosi si o minune ptr. Irinel!

Imi place ca asa va gasesc usor ;)!

Va pupic!!!!

SUBIECT INCHIS!!!!

Mergi la inceput