Copilasi de mai-iunie 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata fetelor! Pupici la banditi!!!!

E iar soare si cald, vrem sa plecam in parc la joaca, asa ca incerc sa fac scurt ... si-mi cer scuze de "scap" pe careva!

Irinel dragutel, nu ai de ce sa-ti cer scuze, chiar n-ai zis ceva rau ... sper ca nici eu n-am fost cu "ton ciudat"!
Ce mai faceti voi? Dar Danut? Pupici dulci ... eu sunt inca cu "pumnii stransi" :)

Ralu, e tare Mariuca! :) Eu una nu mi-as face griji ca-i stangace ... chiar m-as mandri cu chestia asta. Se spune ca stangacii sunt mai inteligenti. Folosesc partea dreapta a creierului, care este responsabila ptr. logica ... parca asa era teoria. Pupici!

Laurina, pupam nazdravanul si mamica stresata! :)

Nico, pupici pe cucui! Si petrecere faina cu fata in week-end ... te pupic sa nu-ti fie prea dor!

Bertha, te-ai gandit ca poate sa fie supradotat ... sau cum le spune micilor genii? Cica exista teste. Si-i normal ca la varsta asta sa nu imparta cu placere, fie el copil singur la parinti sau cu frati.

Madutza, Ana se face pe zi ce trece mai frumoasa ... vara trecuta era mai bb-lina, acum e o adevarata domnisoara frumoasa foc! Incerc sa-ti scriu cu nr. de tel.. Pupici!

Cami, felicitari ptr. carnetul de gravida! :) Cum de n-ai primit si la Sebi? E dulce rau Sebisor, il pupam pe bandit! Pot sa-ti mai dau un sfat ... stii ca sunt tare la sfaturi ;) ... le dau si pe gratis! Incearca sa nu-l stresezi prea rau pe Sebi cu bb-le. Sa fie ceva natural, sa nu creada ca te bucuri mai mult de bb decat de el ... copiii sunt tare receptivi si sa nu prinda ura/ciuda pe bb. Noi asa am facut, nu stiu daca-i mai bine sau mai rau, dar asa am citit intr-o carte si mi s-a parut sfat bun. Binenteles ca mai aducem vorba de bb, dar nu prea des ... si de obicei vine de la Cris, cand vede bb-lusi in poze sau pe strada si e tare incantat ca o sa avem si noi unul (Doamne ajuta si pe mai departe!) ... si ma enervez cumplit cand incep oameni straini sa-l intrebe: "Ce are mama in burtica?". Gata, am terminat, promit!

Alus, eu totusi spun ca decizia ptr. un copil se ia in doi. Nici mie nu mi-ar place sa-mi faca cineva (mai ales un om in care am incredere mare, cum ar fi partenerul de viata) o astfel de surpriza. Eu as "lucra" cu argumente bune! Julia e o dulcica blonduta!

Lili, tare rau Bianca! Ati avut si spectatori sa primiti si privirile coresponzatoare? ;) Tot asa am citit (sper sa nu va stresez prea tare cu "cititul" meu) ca pe la 4-5 ani intelege un copil ca-s de fapt 2 sau mai multe limbi si incepe sa nu le mai amestece. Pupici lui Sebi cel cuminte! ... poate se ia si la noi ;)

Noi suntem bine ... cum spuneam, e o vreme super aici si incercam sa profitam din plin, cine stie cat mai tine. La week-end am fost hai-hui prin zona, duminica au venit bunicii si am savurat urzicile stranse sambata si duminica cu Oma (Boby murea de ras: "Are Alina pofta de urzici si Oma se urzica cu placere sa-i faca poftele" :)) si un gratar pe cinste.
Saptamana asta am avut si de rezolvat niste chestii si nu prea am iesit cu Cris in parc ... marti am facut o plimbare pe jos pana la dr. mea sa-mi dea trimitere la ginecolog (asa-i sistemul aici ... si trebuia ca am vineri programare) si s-a simtit pe seara ca-s burtoasa :) Ieri a fost frigut si tocmai bine s-a potrivit sa avem programarea ptr. al doilea vaccin contra tepuselor. De data asta a urlat si a trebuit sa-l tin cu forta ... na, stia ce-l asteapta de data asta. Ne-a dat si fier si sper sa-si faca efectul ca-i tragedie cu pofta de mancare. Aseara era ca bagat in priza, de n-a fugit si a dansat pe aici de nu-l mai recunosteam ... n-a facut febra si a dormit foarte bine (ma-sa mai putin ca mi-a tot furat perna - l-am luat cu noi in pat sa-l am sub nas de face febra). Si cam atat!
Eu ma simt bine, cu toate ca ma cam sperii cand ma vad in poze sau in oglinda ... e imensa burta, cam asa aratam la Cris cand eram peste 35 de sapt.. Sper sa-mi spuna dr. de data asta cat de greu e copilul, eu cred ca-i cam marisor ... se simte si dupa miscari ca nu prea mai are loc, se simt mai mult ca si cum se intinde. Au inceput arsurile nasoale, indiferent de mancare sau bautura, eu am arsuri ... nopatea nu prea rezist, pap la Rennie de numai. Oricum e bine, dar zic fericita "sarut-mana ptr. pumnii stransi" - Cami, te ! Gata, dispar, iesim la soare si nisip!!! Pupici si o zi faina!!!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Irinusha, hai ca nu mai ai mult pana la 35 de saptamani (ref. la comparatia burticilor).
Uff, mi-e mila de Cris cand ma gandesc ce a indurat! Mergeti la plimbare si profitati de soare toti trei !

Acum va dau un link sa vedeti poze cu samburelul meu mai mic

Va pupam!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Vanessa, pareri de rau... Am aflat asa tarziu...

Cami, tie multe, multe felicitari!!!!! Si o sarcina usoara. Pana acum cum a fost? Gretzuri, ceva?

Nally, la multi ani frumosi si sanatosi lui Sebi! Cum ati petrecut?

Noi suntem bine, Rebeca este la mama de vreo saptamana, eu ma duc la gimnastica... Pe 28 aprilie plecam la Barcelona, la distractie. Sunt curioasa cum i se va parea cu avionul...

Inca nu este gata apartamentul, mobila asteapta in depozit de ceva vreme...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Na ca am apasat aiurea... Nu stiu ce sa va mai spun. Munca multa...
Va pup pe toate si pe copilasii scumpi!!!!!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Hop si eu

Cami Felicitari pentru carnet, lui Sebi poti sa ii faci tu unul pentru sambureii lui.

Irinusa Plimbare placuta, ma topesc de fiecare data cand povestesti despre Cris.

Irinel Iti doresc sa vina cat mai curand bblusul dorit

Alus Julia e scumpa ca de obicei

Ioana Distractie placuta la Barcelona.

Eu am o stare de nestare. Abia astep ziua de duminica, ma dus sa imi iau pitica acasa. Gata cu vacanta de primavara.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am intrat sa i urez lui Lauraa nastere usoara, bebe sanatos si refacere rapida

Am reusit sa vad poze superbe cu copilasi nazdravani, o burtica sexy si un samburel mititel(anacami io cred ca este baiat dupa bataile inimi)

Irinel te imbratisam cu drag , tin pumni sa fie bebe.

Eu sunt in tratament pentru stomac si is beata toata ziua.Si mai si lucrez mult pe calculator.Imi vine sa imi bag picioarele...

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Laureta, te si insanatosire grabnica!

Lauraa naste? Cand e marele eveniment? Tot cezariana?
Oricum, Lauraa, nastere usoara si bb-lina sanatoasa si mancacioasa! Refacere usoara!

Va pupicim, o seara faina!

Edit: Care-i chestia cu bataile inimii? ... nu de alta, dar sa nu mor proasta ;) Multam fain!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Multumesc fetelor!
Laureta,nici eu nu stiu, cum este cu bataile inimii? daca o fi totusi vreo fetita mai "inimoasa" si la fel de nazdravana ca Sebi? peste vreo 3 saptamani o sa stiu de la eco. Sincera sa fiu si eu zic ca ar fi tot bebe boy, mai am o colega de serviciu care toata ziua ma intreaba ce face baietelul din burtica! cica nu ma vede mama de fetita, ci tot de baietel . Si io care credeam ca sunt foarte pasnica si prietenoasa...Soacra-mea este convinsa ca ar fi fetita, ca mi-ar fi pus fara sa stiu sare-n-cap !!!
Ei,acum sanatos sa fie, cred ca ma avantajeaza orice ar fi (nu o sa am placerea sa-i cumpar rochitele si sa ii fac codite, dar o sa aiba Sebi un partener de joaca si eu inca un barbat pe care sa ma bizui )!

Apropo, Irinusha, la tine cat avea pulsul la 7-8 saptamani (sau aprox.) ? nu de alta,dar mi-s tare curioasa din fire...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Irinusha am citit la mamici ca Lauraa are miine programata cezariana.
Cu bataile inimi am vazut ca la anacami era 179 si stiam ca mai mult de 140 este fata si mai putin de 140 e baiat.Am gresit cand am zis ca e baiat de fapt este fetitza (ce ziceam mai sus ca is beata)Inisu avea 142 tin minte deci putea fi baiat :)

edit: http://www.storknet.com/cubbies/pregnancy/exns15.htm

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Salutare fetele,

Saptamina asta am avut "distractie" - am stat cu amindoi copilasii acasa, ca la Bianca la gradinitza circula nu stiu ce virus pe care binenteles ca l-a luat si ea. Ieri mi-a vomitat toata ziua si a slabit saracutza, are 11.5 kg. Mai sunt copilasi care au asa putine kg?

Eu m-am apucat sa tin dieta Montignac, dar deocamdata nu se vede nimic la cintar.

Irinusha, sa stii ca ea cunoaste diferenta intre cele doua limbi, in sensul ca stie ca acasa spunem de ex. apa si la gradinitza spunem water. Dar pentru asta prefera engleza, vorbeste aproape numai in engleza si doar pe ici pe colo mai zice un cuvint pe romaneste. E si vina noastra, nu ne-am straduit in nici un fel sa o determinam sa vorbeasca mai mult in romaneste. Dar o luna de stat in Romania sigur isi va spune cuvintul. Deocamdata vorbeste cu bunicii la telefon si saracii stau perplexi ca habar nu au ce spune.

Lauraa, am inteles ca nasti miine, asa ca iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos si mincacios.

In weekend am fost la Irina - mei ce dragoste pe capul copiilor nostri...daca pina nu demult le ceream noi sa se pupe, acum se pupa singuri si ba ce credeti? pe gura! Sunt mortali.

Va pup, am taiat-o la nani.

Mergi la inceput