Idei de economisit bani la oraganizarea nuntii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

quote:
Originally posted by cva_claudiu

...acele "perdele de lumini"
Ce sunt:
1) Varianta ieftina (folosita de cele mai multe agentii) este: Ghirlanda de pom de craciun, se cumpara de la importatorii de chinezarii, care se agata de perete (cuie, sarma, etc) si se acopera cu un material oarecare.
2) Variantele mai "comerciale" si mai scumpe folosesc un tip de "perdea de lumini" ceva mai scumpa 450 ron = cca 4 metri, urcand pana la 1500 plasa de 4x2 metri. Beculetele nu se incing, etc.

Oricum e un decor "fumat" deja. Suntem in 2007, cine mai face decoruri cu perdelute de lumini ca acum doi ani? A fost moda anului trecut. S-a trecut... la fel si cu decorurile cu baloane...
Nunta ar trebui sa fie aranjata cu un decor unic, nu?

Multumesc mult pentru explicatie.
Inca se mai poarta aceasta moda, acum o vor folosi cei cu mai putini bani.....probabil.
Noua moda, dupa cate am observat, s-ar putea totusi sa ma insel, este utilizarea fluturasilor....la orice, aranjamente florale, arcade, sculpturi de gheata - cred ca si acestea vor fi la moda in acest an.
si tuturor.

Mami Magda si scumpa Rafaela
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

fluturasi???

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

quote:
Originally posted by innaa

fluturasi???

Mami si Buburuza lui mami

Da, cel putin asta am vazut eu la targul din Constanta, nu stiu cum este la Bucuresti sau in alta parte, dar aici - chiar daca a fost mititel - erau fluturasi pe arcade - artificiali, bineinteles, pe perdeaua de lumini, pe tulle-ul de la mese, in aranjamentele florale si buchetele de flori,pe rochii, pana si in singura sculptura de gheata de acolo....
De asemenea a inceput sa se poarte organza in loc de tulle, da un aer mai elegant....desi daca iti faci singura decorul e mai bine sa folosesti tulle, e mai ieftin.
si tuturor.

Mami Magda si scumpa Rafaela
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput