Musli Sanovita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Si noi mancam musli si, acuma ca suntem in post, il inmoi de cu seara. Apoi, dimineata, pun suc de fructem fructe paqsate, stafide si este super bun. Daca nu sunt in post, pun lapte rece degresat. Dar tot le inmoi de cu seara.
Asa sunt mai bune. Iar dimineata scurg apa si torn laptele deasupra.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

Sotul meu procedeaza astfel : seara - pune laptele pe foc sa se infierbante, apoi pune cerealele,amesteca - le mai lasa cateva sec. pe foc (mic) apoi opreste focul si le lasa pana dimineata pe aragaz . Se inmoaie si absorb f. mult lapte...atentie ! - si sunt f bune...incercati si asa...

Florentza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

E suficient sa incalzasc putin mai tare laptele si sa le tin zece min la inmuiat! Sunt excelente asa. Totusi, mie mi se par prea dulci!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

quote:
Originally posted by mira_m

E suficient sa incalzasc putin mai tare laptele si sa le tin zece min la inmuiat! Sunt excelente asa. Totusi, mie mi se par prea dulci!

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Cerealele de la sanovita nu sunt dulci... sunt fara adaosuri de zahar!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Te asigur ca eu nu le pun zahar! Si sanovita scrie pe eticheta. So...

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Eu mananc musli instant cu fructe de la sanovita si mi se par f f bune. Le fac cu lapte cald si se moaie dar numai putin si fructele raman mai tari si sunt dulci. Sunt 100% naturale. Chiar ma gandeam sa incerc si cu suc de fructe, dar momentan de aproape 1 an m-am obisnuit ca dimineata sa mananc cereale cu lapte si chiar l-am invatat si pe sotul meu, asa ca in fiecare dimineata se mananca 1 l de lapte cand suntem amandoi acasa. Exact ca in reclamele alea ne luam amandoi cate un imens castron si punem laptele si apoi cerealele si cu linguroiul incepem sa halpanim.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Eu sunt fan musli de la Sanovita! Au de mai multe feluri: cu alune, cu fructe, fara fructe, musli instant cu fructe... Cele instant se inmoaie la fel de repede (instant) ca si cele de la Nestle, dar, tot la fel ca acelea, nu-s 100% naturale. Pe celelalte le pun la inmuiat cu 10-20 minute inainte sa le mananc. A, si le mananc numai cu lapte rece, ca ala cald imi face greata. Dupa mine, se inmoaie chiar bine! Inca ceva: pun cam 1 parte musli la 2-3 parti lapte, daca vreau sa se inmoaie bine. Cele cu fructe sunt uneori cam dulci, intr-adevar, de la bucatile multe de fructe.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Intr-adevar cele cu fructe e normal sa fie dulci... dar nu au adaos de zahar! Noi ne-am invatat si cumparam fulgii simpli de ovaz sau/si secara, ii amestecam si dimineata ii punem in apa (daca este post) sau in lapte cald, cu cateva stafide - iar pentru cei in apa adaugam banana taiata feliutze subtiri si sunt foarteee deliciosi!!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alias spune:

Lamuriti-ma si pe mine ca sunt in ceata!
Musli asta ingrasa chiar atit de tare???

Eu am mincat ( din lipsa de altceva si pentru ca imi si plac )
o punga intr-o zi. A doua zi aveam cu 1 kg mai mult si a treia zi inca 1 kg. Deci am pus 2 kile in doua zile fara cine stie ce efort.

Simt ca o iau razna.

Era cu fructe , tot de la Sanovita.
N-am mai mincat altceva in zilele acelea decit salata cu brinza .

Si am baut 1.5 litri de apa /zi.

Stie cineva???

O primavara fumoasa tuturor!

Alias

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alias

Lamuriti-ma si pe mine ca sunt in ceata!
Musli asta ingrasa chiar atit de tare???

Eu am mincat ( din lipsa de altceva si pentru ca imi si plac )
o punga intr-o zi. A doua zi aveam cu 1 kg mai mult si a treia zi inca 1 kg. Deci am pus 2 kile in doua zile fara cine stie ce efort.

Simt ca o iau razna.

Era cu fructe , tot de la Sanovita.
N-am mai mincat altceva in zilele acelea decit salata cu brinza .

Si am baut 1.5 litri de apa /zi.

Stie cineva???

O primavara fumoasa tuturor!

Alias

Hai sa te lamuresc io... deci, fulgi de cereale sunt foarte satiosi pentru ca au si foarte multe calorii; sunt totusi din categoria fainurilor; iti dai seama ca in combinatie cu fructe uscate (care si ele contin foarte mult zahar si calorii) nu o sa slabesti in veci... si mai ales ca ai mancat cate o punga pe zi... zau e asa de mult... noi (eu cu sotul meu)mancam dimineata cereale simple in apa sau in lapte si ne ajunge punga o luna de zile (cate 2 linguri in cana) - este normal sa te ingrasi; intr-o cura de slabire nu e suficient alimentul recomandat cat si cantitatea ingerata!
Iti urez succes, dar fii atenta cu cerealele pentru ca ingrasa! Cerealele ajuta digestia ajuta stomacul si regleaza metabolismul...

Mergi la inceput