Miresele anului 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Kreliut eu ma intrebam, de ce un apartament cu 2 camere care are aprox 75 mp, fara TVA incepe de la 75.000 euro...asta nu e cam ieftin??? Oricum sunt convinsa ca oferta e pentru apartamente nemobilate!

...referitor la apartamentele pe 2 etaje ...in Mures este o zona in centru, adica vis-a-vis de mama, si la ultimul si penultimul etaj sunt doar apartamente pe 2 etaje cu scara interioara...jos bucatarie, baie, camera pentru luat masa si living...iar la etaj 3 dormitoare, baie si o terasa mare.

Aly...avand in vedere evolutia...intr-adevar preturile in ultimii ani in unele cazuri s-au triplat...dar parerea mea , e ca nici acum nu e prea tarziu pentru cine are ceva bani, chiar si cu credit ipotecar....si cred ca investitiile imobiliare raman in topul investitiilor.

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

eheeeee cuscrel.....cum te las asa te gasesc...adica tot cu gandul la praji :))))))))))))))))
Cat despre casutze ar trebuie sa ne facem un club, al visatoarelor de case si spatiu suficient pt copii. Eu nu reusesc sa intru pe emerald mi se tot blocheaza afurisitu'
Apropos de case, ieri fusei la Ikea, ca auzisem io ca umbla cainii cu covrigi moca in coada..si in fine dupa fo doua ore de fitness fortat prin halaciuga aia de magazin, am mai facut vreo doua ore pe drum prin Pipera, drept e cu ochii cat cepele la vile si vilutze si viloaie...si eu nu pricep o chestie...oamenii aia de locuiesc in zona cum doamne iarta-ma ajung acasa in traficul ala infernal?
Casa casa, da frate iti tai venele pe drum, daca iti pateste copilul ceva doamne fere, pana ajungi tu acasa face saracul majoratul! Eu ma gandeam la un cartier cu casute dar undeva mai aproape de centrul orasului, sa fac si eu ca omul macar o ora pana acasa :))...si unul cu case asa mai mici, maxim 5 camere nu ditamai casoiul cu nspe etaje ca sa am unde sterge praful o saptamana. O exista ceva in genul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ooana

Kreliut eu ma intrebam, de ce un apartament cu 2 camere care are aprox 75 mp, fara TVA incepe de la 75.000 euro...asta nu e cam ieftin??? Oricum sunt convinsa ca oferta e pentru apartamente nemobilate!

fetitz, nush ce sa zic...oricum, ceva ceva exist acolo..care nu e scris pe site...stii tu...ceva de genu'...daca vrei loc de parcare mai platesti inca 15 mii de euro ...
adevaru' e ca a ajuns o garsoniera de pe la Unirii vreo 70.000 de euro...ceea ce este clar..inexplicabil si de-a dreptul nesimtire!
...ceva ceva...tot tb sa fie...nu fac ei acte "de caritate"....(oricum....pana al urma, nici 75.000 pe un ap cu 2 camere nu-i tocmai ieftin...dar, asa e..comparativ cu ce se afla deja pe piata...te-ai fi asteptat ca un ap in bloc nou construit sa aiba alt pret...

bai..tu ce-ai cu mine..vrei sa mi se prajeasca creierul?? lasa-le naibii de case ca si asa n-avem bani de ele ...

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Na, ca trebe sa dau de baut, azi a avut sotziorul negocieri de salariu. Se pare ca n-o sa-l mai pot santaja cu 'concediul de paternitate' .

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Asa e Krelia...e smecheria undeva pe la garaje, garduri sau beciuri

...si inca o chestie care mie mi se pare ciudata...platesti frate la un apartament de 2 camere 25 de ani...si la 50 de ani, adica deja e vremea nepotilor...te poti mandrii si tu cu 50 mp ... asta mi se pare o idiotenie...o viata intreaga de economii pana la urma pentru ce?!

trecand la lucruri mult mai importante...ca vine Pastele...as dori sa o rog pe D-na Aly sa-mi dea reteta de eclere, ca poate alung lenea si fac o portie cand oi merge acasa

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

cucrelule, taci tu..ca nu e pt mine..e pt cupkilu' mieu d'acasa...am facut sambata tort si ieri la terminat!!!!..apoi si dk tot am nuca la purtator...doar n-oi lasa-o de izbeliste..trebuie s-o fructific :))

btw...e ceva de capu' lu' ikea...ca ma bate si pi mini gandu' p'acolo..ca si asa...imi trebe niste scaune rosii de bucatarie ...

cat priveste cautzili....da' ce..crezi ca eu vreau mai multe camere?? m-as multumi cu un format de genul..1 camera pt oaspeti la aprter..mai retrasa..un birou, un living, o bucatarie si un wc de serv...iar sus...3 dormitoare...si gata...nu-i mult, nu? (de ce 3? ..pai...daca fac 2 copii??...nu tb sa aiba oamenii conditii?

quote:
Originally posted by ralucah

eheeeee cuscrel.....cum te las asa te gasesc...adica tot cu gandul la praji :))))))))))))))))
Cat despre casutze ar trebuie sa ne facem un club, al visatoarelor de case si spatiu suficient pt copii. Eu nu reusesc sa intru pe emerald mi se tot blocheaza afurisitu'
Apropos de case, ieri fusei la Ikea, ca auzisem io ca umbla cainii cu covrigi moca in coada..si in fine dupa fo doua ore de fitness fortat prin halaciuga aia de magazin, am mai facut vreo doua ore pe drum prin Pipera, drept e cu ochii cat cepele la vile si vilutze si viloaie...si eu nu pricep o chestie...oamenii aia de locuiesc in zona cum doamne iarta-ma ajung acasa in traficul ala infernal?
Casa casa, da frate iti tai venele pe drum, daca iti pateste copilul ceva doamne fere, pana ajungi tu acasa face saracul majoratul! Eu ma gandeam la un cartier cu casute dar undeva mai aproape de centrul orasului, sa fac si eu ca omul macar o ora pana acasa :))...si unul cu case asa mai mici, maxim 5 camere nu ditamai casoiul cu nspe etaje ca sa am unde sterge praful o saptamana. O exista ceva in genul asta?

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Na, ca trebe sa dau de baut, azi a avut sotziorul negocieri de salariu. Se pare ca n-o sa-l mai pot santaja cu 'concediul de paternitate' .

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

FELICITARI...asa da sa mai tot auzim vesti din astea...si sotul a avut acum o luna...dar tot eu sunt in top!

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

si uite asa se strange banutzul pt casa
felicitari, madamo!

quote:
Originally posted by Alynutza

EDIT - haideti la 73!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Exact asa gandesc si io cocioaba personala...un birou pentru weddings pt mami ca ie workhoolic, si restul cum zici si tu. si oleaca de iarba sa aiba maya mea ce boteza.
La ikea e de plimbat , numa ca, covrigii aia moca din cozile cainilor nu se iexista. De exemplu mobila mie una mi s-a parut fffffff prrost facuta, materiale naspa, gen placaje, si mult plastic. Ieftina si proasta. Ce era mai de soi, scump nene scump. Scaunele de buca nu mai stiu cat erau da nu te asigur ca nu erau ieftine.
Ce ma dat pe spate, partea de kkturi si accesorii - gen cufarase si sertarase de ratan, ieftine si frumusele foc, niste lampadare de alea de hartie gen (cum sunt lampioanele alea chinezesti), crem, cam la 1,5 m inaltime - astea erau vreo 700 mii, vaze, vazute, pahare de vin superbe, tot felul de dracovenii de depozitat , dulapioare de baie din fier forjat, lenjerii de pat very nice da cam scumpicele avand in vedere materialul nu foarte extra, niste rulouri marfa de pus sub pernele de la pat, pe care te poti sprijini cand te holbezi la teveu, niste protectii de saltea foarte misto da care nu am priceput cat costa...si mancarea la rest super ieftina si bunutza.
In rest e maaaaare rau , tre sa iti iei tenisi in picioare frate ca te termina. Aaaaaa...si am luat teapa cu niste rame de poze, facute din lemn, mi se pareau mie vezi doamne aseaaa rustice...si cucu cand am ajuns acasa nu se pot folosi, ca spatele si limba aia pe care se sprijina e din carton moale si cade rama gramada (sau eram eram io supra ponderala in poza :))))

Mergi la inceput