Miresele anului 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 28
ralnied1 spune:
Oana, si mie ce imi iese in cazul asta? Tu te-ai trezit la 5! Da' eu nu am putut dormi deloc...
Alynutza spune:
Oana fara cantar deloc nu ma las, nu-s maniaca, adica nu ma urc pe cantar din ora in ora, dar macar o data pe saptamana e bine sa il folosesti, poate daca ma mai urcam si eu pe el iarna asta nu ajungeam la kilogramele la care am ajuns ca ma opream mai din timp. Desi acum e chiar aiurea, ca o tin numai pe salate, fructe, dulciuri ioc (nici macar o linguritza de zahar) si o felie de paine la 2 zile si el imi spune ca-s mai grasa decat atunci cand mancam paste seara la 8 cu sotziorul si praji cu cioco? Pai da-o-ncolo de treaba, asa nu mai merge, iti piere orice motivatie.
Kitzy unde aveti teren?
ooana spune:
Kitzy...da pe unde e terenul intreaba "clujanca" din mine...sa imi pot inchipui privelistea!
Noi am luat apartamentul temporar...eu una casa nu vreau ca e de munca...au ai mei si vad ca tot timpul trebuie reparat, schimbat, modificat etc cate ceva.
Sa va zic ce vrea baba ...vrea un apartament cu doua etaje, intr-un bloc nou,cca 150mp, etajul 1 sau 2, de preferinta 2 garaje...il declar pierdut cine il gaseste rog telefon urgent
Aly...apoi daca e asa baga mare praji...macar sa nu-ti para rau! In ultima vreme si eu am bagat dulciuri ca nesatula
Ralnied...ce poate sa iti iasa e un pupic mare si o imbratisare de la mine trimisa pe prioripost(probleme din astea cu somnul eu nu am avut Doamen-ti multam...eu am alte probleme .....cu trezitul adika nu mai da Domnul sa ma trezesc)
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
kitzy spune:
Alynutza, avem teren langa colonia Borhanci, de la capatul lui 32 fac vreo 15 max 20 min pana la teren. Numai ca nu stiu cand o sa ajungem sa construim. Am fi vrut sa plantam niste pomi, dar inca nu e ingradit terenul si oricum si daca-l ingradim tot se fura asa ca pana nu facem ceva si sa ne mutam, n-are sens sa punem nimic.
Visul meu e sa am o gradina cu pomi fructiferi in spatele casei si cu o curte, eventual cateva straturi si in fata sa am gazon si flori. A, si in spate in curte sa am un chaiselong sa pot sa ma dau huta-huta
Dar pana cand o sa fie asa, multa apa mai trece pe Somes.....
kitzy spune:
Oana, privelistea e super super cum spuneam, terenul e pe dealuri si in vale se vede Gheorgheniul, Marastiul si alea alea
Mai nasol e ca nu e fir de pom pe acolo si sufla niste alizee....
Alynutza spune:
Oana deocamdata ma abtin, sa ma conving ca e cantarul mincinos au ba. Oricum, stai tu linistita ca vin Pastile si fac numai retetele mele preferate, iti dai seama ca nu voi rezista (bine, nu inseamna ca o sa fac exces de zel, dar o praji-doua acolo, tot o sa pap). M-am decis oricum dupa Pasti sa-mi caut unde sa fac step aerobic si ma duc. Ce mi-ar place sa-l gasesc tot pe fostul meu antrenor... dar nu stiu daca mai face si pe unde.
Kitzy e fain la casa, dar e de munca. Si sa-ti placa sa gradinaresti (mie nu-mi place, norocul cu ai mei). Dar nu m-as muta la bloc.
Noi avem in vedere un apartament sau un teren sa avem cu ce sa ne 'dotam' copilul (care inca nu exista ). Eu inclinam spre apartament, ca macar il iei si poti sa-l dai in chirie, pe cand teren-casa, ai ce munci. Sotzul viseaza sa luam teren prin Floresti/Apahida si sa facem casa sa ne mutam noi acolo la batraneti si sa lasam copilul unde stam noi acum. Numai ca eu m-am cam invatat in buricul targului si nu ma incanta prea tare ideea... Oricum, deocamdata sunt vise.
ooana spune:
Off Topic:
daca tot vorbim de case..a-ti vazut ce cartier se construieste in Capitala? Cel putin proiectul e super! Preturile sunt cam ciudate...adica cam mici!
http://www.emerald-residences.ro/
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
krelia spune:
Neatza fetele!
hai ca io-s ca Pavlov...cum se vorbeste de apartamente...tzop si eu ....numa' ca acu' am gasit niscaiva timp liber...ca de dimineatza robotesc...
onutz, stiam si eu de cartierul asta...e oarecum cam prin zona circului...pozele sunt super tari...dar nu scrie nicaieri ca ti le livreaza mobilate (sau scrie nu am vazut eu?) ...si .. pretul, hmm...avand in vedere ca sumele de acolo nu contin TVA-ul...si ca un apartament de 4 camere ajunge pe la 392.000 euroi (cu tva)...tind sa cred ca sunt ok...preturile...adica...am mai intalnit astfel de preturi...problema se pune la ce suprafata ne referim....
presupunand ca ap cu 2 camere are 54 mp si costa 75.000 euro...atunci, ar veni cam 1400 euro/mp .... (si atunci ap. de 4 camere ar avea cam 240 mp)...ceea ce intr-adevar, in buricu' relativ al targului (ca nah...e apr. de stefan cel mare) si vorba aia...intre 3 lacuri...e destul de "mirator" (ce cuvant am scos!)
nu stiu...tb sa-i intrebam ca e cam suspicios...dc doar 1400 euro/mp...
EDIT: - ce tuta sunt! ...acu' am citit si eu mai deprate ca se dau cu 1300-1600 euro/mp...eh, da' v-am demonstrat ca-s buna la matematica
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Alynutza spune:
Avand in vedere evolutia pietei imobiliare, nu pot decat sa regret ca n-am investit in asa ceva mai demult, cand preturile mai erau cat de cat acceptabile. Insa asta e viata, atunci nu-mi permiteam un credit imobiliar (daca stau bine sa ma gandesc, nici acum nu ni-l permitem inca - de aici ideea sotzului de a lua teren si apoi de a construi casa, ca iei credite mai mici, pe rand). Pana una alta traiesc cu speranta ca in cativa ani, cand vom ajunge si noi la un nivel financiar mai bun n-o sa coste milionu' de euroi o garsoniera...
krelia spune:
Aly...si noi speram la o casutza...mansardata...nu mai mult..cu maxim 5 camere in total (una sa fie pt oaspeti , nu? ) dar...nici daca-i dau in cap lu' basescu si ii fur toti banii nu cred ca vom reusi...insa noi...speram...poate poate ...pa la vreo 50 de ani..o sa ajungem.. (paote mi-or nimeri copii bine si m-ajuta si pe mine ....ce tzaca sunt...trag pe copii, frate!)
oana, da' cum e cu apartamentul ala cu 2 etaje? .....bai, cel mai misto e de 3 camere pe la vreo 150 mp...pe bune...nu te intersectezi cu nimeni...da' nici nu mai faci al doilea copil ...
cat priveste capitolul "praji"...azi mi-am propus sa fac praji cu nuca (ce-o iesi, va zic maine, ca e pt prima oara cand fac)..nu de alta...dar mi-a ramas nuca..... **lau de la mucenici si n-am ce fac ecu ea..asa ca..o bag in prajituri ...
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.