Ce mai gatesc japonicile.(5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by hanako2004

fetelor ...parca cu ceva vreme in urma vb ceva aici de un magazin brazilian cu alimente si cu livrare acasava amintiti???
stiu sigur ca aici sa discutat .....cine stie va roggg

POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0




Draga mea, multumesc frumos pentru explicatii!
Cred ca asta e magazinul brazilian de unde poti comanda
www.bomprecomercado.com
e-mail:pedidos@bomprecomercado.com
tel:0562-45-6810
fax:0562-45-5526

Si noi am comandat de la ei, se merita daca faci o comanda mai mare si variata.Ar trebui sa fac si eu o lista , pentru luna viitoare de acum.
Te pup si multam fain inca o data.

vacanta Filipine
vavanta Brasil
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

nikole multumesc mult
cum de nu faci nanita la orele astea?


POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Soboro daikon este asa:

Daikon taiat felii grosute cam 2-3 cm si apoi taiat in jumatati, luate marginile daca va place daca nu asa cum e, se fierbe pana se patrunde bine intr-o supa facuta din: apa, shoyu, mirin, sake, conbu, dashi daca vreti. Proportiile astea eu le fac mereu dupa gustul meu, inca nu am gasit reteta ideala, voi faceti cum va place dar sa fie mai concentrata,pentru ca altfel daikonul nu se patrunde bine si nu e atat de bun.

Separat caliti usor carnea macinata de care vreti voi, daca vreti puneti ci ceapa la calit, eu pun ca e bun, mai ales acum ceapa noua, adaugati zeama de shyoga sau chiar shyoga taiata marunt la sfarsit, un pic de shouyu si apa cat pentru un sos, apoi un pic de apa cu katakuriko. Trebuie sa iasa un sos grosut si fin la gust, in care va fi incorporat daikonul.

Daca sosul vi se pare prea usor adaugati in loc de apa supa in care a fiert daikonul, va jucati voi cu ele cum vreti, nu e greu, cel mai important e sa nu puneti prea mult dintr-o data si sa nu gustati de prea multe ori ca va veti obiusnui cu gustul si veti fi tentate sa puneti tot mai mult.

La sfarsit puneti daikonul in sosul de carne, mai lasati doua minute pe foc si gata.

Hanako e okazu, nu supa E bun si ca tsumami si ca okazu la masa de pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna dimineata japonici
pineapple...multumim mult eu credeam ca este o supa
mina san ce mai faceti?
noi azi avem o gramada de treburi si de gatitsi avem si mii de emotimaine ajunge taticul meusi am doki doki ca nu lam mai vazut de aproape 6 ani
va pup si mai revin dupa ce ma linistesc cu toate
la toata lumea



POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

Ma bucur pentru tine, Irina. Petrecere frumoasa impreuna cu tatal tau. Aveti planuri sa va duceti sa vizitati ceva deosebit?




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

multumesc ocrisda bineinteles ca avem multe planuri...vreu neaparat sal duc la Kyoto,nara si mt.fuji si daca tot prinde putin din vara vrem sa mergem si cateva zile in okinawa dar sa vedem si agenda lui papa ca este mai mereu incarcata ...ioii acum sa junga si mai vedem noi..mie putin frica sa nu ramana prin germaniasper sa se descurce




POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Hanako distractie frumoasa cu tatal tau, 6 ani e muuult de tot. Sa vedem ce bunatati japoneze ii vor place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

da 6 ani sunt destul de multi...si am emoti mari mari..defapt toti avem si mama si sotul mai putin emi ca nu stie ea inca ce se petrece
va multumesc pt urari
o seara buna la toate japonicile

POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

pe pagina4
ce mai faceti?
va-ti luat yasumi?
ce mai faceti?
nikol ai facut coltunasi?
eu am intrat asa sa va salut si sa va spun ca cateva zile nu voi mai fi prin peisajvom pleca pt cateva zile sa ne serbam anisorivape toate japonicile si sa va regasec mai active
o seara buna

POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

Eu am facut aseara pentru a doua oara si a iesit f. buna:

HAKUSAI SI CARNE DE PORC ITAME

Se taie 4-5 foi de hakusai (400g) in dreptunghiuri cu lungimea de 5 cm iar latimea de doi cm (frunza) si 1 cm (partea mai tare de la cotor).
Carnea de porc (400g)(se poate folosi orice carne) se taie in bucati care se pot manca dintr-o imbucatura (hito kuchi) si se amesteca cu shouyu kosagi 2 si osake kosagi 2.
Se pregateste separat un amestec format din zahar osagi 3, shouyu o sagi 3, otet osagi 3, osake osagi 1, apa 50g.
Se incinge in tigaie goma abura osagi 2. Se amesteca carnea cu faina osagi 2, apoi se prajeste in tigaie pe ambele parti cam 2 minute. Se scoate pe o farfurie si se sterge tigaia.
Se incinge iarasi goma abura osagi 1 si se prajeste putin hakusai dupa care se adauga amestecul preparat din zahar... se prajeste cam 2-3 min dupa care se adauga carnea. Se mai prajesc impreuna cam 2-3 min. La sfarsit se adauga un amestec facut din katakuriko osagi 1 si apa osagi 2 , se mai amesteca putin si stinge focul.
Pofta buna!

Mergi la inceput