Ce mai gatesc japonicile.(5)
Raspunsuri - Pagina 8
hanako2004 spune:
nikol papusa o faci cum crezi tu sau cum iti place ..poti pune si ou in branza dar eu pun doar zahar dupa gust ..daca e branza sarata merge si acolo putin zahar...eu din cate stiu de la ou parca iese mai apoasa.....si eu nu mai pun ou ..dar faci dupa cum crezi tu...si esente si zahar valinat ....hai pofta buna si sa ne spui cum a fost mie imi place cu branza sarata si cu foarte putin zahar ..ti-o recomand este mai gustoasa decat branza dulce
POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0
nikole spune:
Hanako, cum e branza asta sarata?Ca eu nu am vazut pe aici asa ceva.E ca si branza noastra de oaie?
Eu le cam confund...
am cumparat branza de vaci dar daca zici ca ies mai buni cu branza sarata, mai degraba asa as incerca.Vreau sa fac maine, poate intri si imi spui si mie denumirea in japoneza ,macar asa intreb direct.
Te pup, si multumesc mult de tot!
vacanta Filipine
vavanta Brasil
20+
pineapple spune:
Cine zicea ca are sot mofturos la mancare? Al meu e la fel cu toane neinchipuite de fiecare data cand revine acasa. Nu mancare europeana , nu onigiri dimineata, nu gohan seara nici prajeli sau alte chestii grele... Mai degraba otsumami la bere, si ce ma dispera e ca ii plac niste otsumami cumparate la punga, daizu & conbu, o punga mare o termina intr-o seara, el cu cea mica si apoi nu mai are chef sa stea la masa sa manace normal si eu care ma chinui cu ce sa fac de mancare...
Deci eu seara asta am facut soboro daikon cu carne de pui din care a mancat si cea mica, si karaage de pui, atata tot, a ajuns. Fara gohan.
Soboro daikon e bun si usor cui ii place daikon-ul, mie una imi place mult in ultima vreme, e sanatos si usor, desi prima data daikon nu l-am putut suferi.
Daca va place va zic reteta.
hanako2004 spune:
pineappleinseamna ca esti de-a meastiu cum e ...
scrie si tu reteta ...chiar nu stiu supa de care spui tu...onegaishimasu
japonici ce faceti?
nikolai facut coltunasi?
hai va pupdulce si va astept la o cafeluta calda
POZICI NOI LA bucatarie
0
dolphin9913 spune:
DEVY esti o harnicuta merci mult
Ia uitati-va fetele la inceput de capitol....arata mult mai bine asa nu?
as papa ceva buuuun dar nu stiu ce......
hanako2004 spune:
nikol nu vazusi ca ma intrebasi si de branza
pai eu am gasit branza sarata (cas sarat)eu lam luat de la magazin italian..deci este super faina..nui nici o diferenta de brnza noastra romaneasca..(se numeste FETA)am inteles ca si la magazine braziliene sunt si la cele iraniene ..am luat si de la iranieni..era foarte sarata dar o speli bine cu apa si e numai buna
nu stiu cum se zice in japoneza la branza asta sarata ..insa am sal intreb pe sotul meu sa vad sa nu zic din burtadar cred ca in magazinele lor nici nu se gaseste ..eu una nam vazut .
dolphin vazusi si eu ca devylla fusese harnicuta si a pus pe prima pagina ..si eu ma gandeam odata ca sa fie mai usor daca vrei sa cauti o reteta....insa ma gandeam ca va fi mendoxai
bravo devyllaarata si capitolul nostru mai bine si mai ales ca sau adunat si mai multe japonici gospodine..ca parca inainte era prea hima
o zi buna la toate fetele
POZICI NOI LA bucatarie
0
hanako2004 spune:
nikole chiar acum am vb cu sotul si el zice ca la branza nu au in japoneza (..si zic doar(hitsugi cheese)
POZICI NOI LA bucatarie
0
ocris spune:
Multumim mult, Sabina. Este o idee super. Daca ai nevoie de ajutor, sau crezi ca te putem ajuta, spune-ne.
timi_melinda spune:
Fetelor am intrat doar sa va salut si sa va zic un week-end placut . Eu in ultimul timp nu am timp nici sa respir dar nu rezist sa nu intru sa va vad ce ati mai postat macar asa in timpul cafelei .
De gatit nu am gatit nimic nou , am noroc cu sotiorul care daca vin mai tarziu de la munca ma mai asteapta el cu masa pusa ....
.... va pupic dulce si un wek-end cat mai frumos.
[URL=http://good-times.webshots.com/album/557356798IdXxoI][/URL]
hanako2004 spune:
fetelor ...parca cu ceva vreme in urma vb ceva aici de un magazin brazilian cu alimente si cu livrare acasava amintiti???
stiu sigur ca aici sa discutat .....cine stie va roggg
POZICI NOI LA bucatarie
0