Vitamina D3 injectabila - unde gasesc?!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea-Cristina spune:

Eu am adus-o din Germania. In Franta, Italia si Finlanda nu exista, ca m-am interesat.

Se numeste D3-Vikotrat si substanta activa este colecalciferol (adica Vitamina D3). Este produsa de firma Heyl. O cutie are 10 fiole de 100 000 ui si costa 33-34 euro. Am avut reteta din Romania. Persoana care era acolo si a fost atat de amabila sa imi caute,sa imi cumpere si sa mi aduca Vikotrat-ul a gasit o farmacie care a fost de acord sa ii elibereze medicamentul prescris de un medic roman (in general nu sunt valabile decat retetele medicilor germani, dar farmacista respectiva a zis ca e farmacia ei si ca Ro este in UE asa ca da medicamentul).

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki77 spune:

vit D3 injectabil nu se mai fabrica in Romania. noi am avut nevoie, fetita fiind diagnosticata cu rahitism (coaste evazate si niste noduli pe suprafata coastelor, stern infundat,tibia usor arcuita), dar nu am gasit in tara. Norocul nostru a fost ca soacra mea locuieste langa Roma si a reusit sa gaseasca undeva in Italia si a facut comanda de vit D3. din pacate nu mai stiu cum se numeste la ei.
noi am facut trei injectii la trei zile dar sa fiu sincera nu mi se pare ca s-a schimbat ceva pana acum (a trecut 1 luna de la tratament). dar sper ca pe termen lung i-a facut bine. trebuie sa-i dau timp de o sapt in fiecare luna calciu gluconic pana la un an , acum are 8 luni. dar imi este cam teama sa-i dau pe caldurile astea ca am auzit ca e bine sa ia calciu doar in lunile cu r.
multa sanatate si succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea-Cristina spune:

Si mie mi-a recomandat medicul pediatru sa le dau la fete calciu dupa ce le-am facut D3, lunea, miercurea si vinerea, fara oprire. La cea de 2 ani jumate i-am facut vit D3 in aprilie si ii mai fac in octombrie, iar la cea mica, de 5 luni, ii fac o doza din 2 in 2 luni.
Am auzit si eu povestea cu lunile cu r, dar ma iau dupa dr ca si asa au rahitism amandoua :(.
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

O prietena de-a mea a luat de la farmacia de pe aeroportul din Antalya, cand ne intorceam din concediu, stai ca nu se mai gaseste in RO, cica nu se mai fabrica. Asa ca daca aveti pe cineva care pleaca in vacanta...rugati sa va cumpere

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentina78 spune:

quote:
Originally posted by Sheannamp

Initial creeata de alexxia

Am nevoie urgenta de vitamina D3 sau D2. In Bucuresti n-am gasit-o . Stiti cumva se mai gaseste in provincie sau poate fi comandata din strainatate ?

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE

Nu mai cautati in Romania ca nu se mai gaseste pe nicaieri, eu am cautat in toate locurile posibilie, cu ajutor la nivel foarte inalt si nimic. Am gasit prin niste prieteni in Italia. Cauta acolo ca este din plin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentina78 spune:

Si eu am avut probleme cu piticul meu diagnosticat cu rahitism. Vit d3 nu se mai gaseste in RO, nu mai cautati. Eu am cautat ajutata de o persoana sus-pusa in domeniul medical si nu am gasit pe nicaieri. Am gasit in Italia prin niste prieteni, se numeste tot Vit D3 si sunt fiole de 100 000 unitati, cel putin eu asa am luat. Am facut o fiola de 1 mg de 100 000 de unitati la 9 luni si 2 fiole la 1 an si semnele sunt foarte vizibile in bine intr-un timp relativ scurt, acum avem 1 an si 2 saptamani.
Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihai81

Buna!
Are cineva Vitamina D3 injectabil (Ostelin)?Mi-a recomandat medicul pediatru pt. bb meu de 1,5 luni pt. ca are fontanela mare.Va rog scrieti e-mail la : mihaiciprian.maxim@yahoo.com; sau tel:0728.971.955.Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu am gasit vitamina D3 injectabila in TURCIA, costa cam 1,5 euro fiola de 300.000 unitati, poate gasiti prieteni care pleaca in concediu prin Turcia si va poate lua. eu am luat chiar din aeroport de la farmacie
bafta

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on breslo

Mergi la inceput