Miresele anului 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 26
Alynutza spune:
Bine de tine in cazul asta. Noi stam in acelasi oras (fara a mai pune la socoteala ca ne intelegem si ok). In plus, incercam sa nu facem diferente, ca pana la urma mama e a mea, si soacra-mea e mama lui si nu vreau sa-i pice lui rau ca eu dau numai la maica-mea. Cu toate ca, de multe ori, eu trag de el sa luam si pentru soacra-mea si ma agit cand e ziua ei si alte ocazii, si cand fac niste praji si mergem la ei, sa le duc si lor (si al meu urla ca din gura de sarpe ca-i dau prajitura din casa ).
Giova spune:
!!!
Cadou la soacra? nici gand.
Nu ne-a dat nimic de zilele noastre, si sa-i mai cumpar si cadou?
Bine ca eu am alergat ca nebuna de i-am luat cadou, ca doar a fost si ziua ei in febr., ne-a pupat si ata. Noua nu ne-a dat nici amaratii de 50 euro, care ni i-a dat anul trecut.
Vad ca aveti o sapt. ocupata, mai sunt 2 zile si vine weekendul.
Noi plecam vineri la Milano si sincer n-am nici un chef. stiu ca-l las pe marco pe maini bune (mama si sora-mea), dar imi va fi dor de el.
Oana, Alynutza spor la munci. Kitzy spor la munci gospodaresti. eu ma bucur ca vine mama, ca-mi va spala geamurile, roletele, ca eu urasc sa fac asta.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
(fara a mai pune la socoteala ca ne intelegem si ok).Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
...dar si noi ne intelegem bine ...distanta e problema!
La treaba cu cadourile...sorry...nu am cum sa nu fac diferente....mama e mama pana la moarte si eu ii cumpar ce e mai frumos...
...pentru soacra-mea daca fisu' nu se gandeste eu de ce sa ma agit?...ca doar nu le pot face eu pe toate!
Plus ca mama ne face niste cadouri intotdeauna mai mari decat meritam, ea e ajutorul nostru de baza...a fost si pana acum si va fi si de acum in colo...
...iar soacra ne face alte cadouri, simbolice sa zicem...asa ca nici noi nu primim in mod egal
Ar fi corect sa fie cadourile la fel???
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
Normal Oana ca mama e mama si asa va ramane. mai ales mamele de fete.
Si mama mea tot asa ne cumpara nu numai de zilele noastre, cadn are ocazia si bani. Si lui marco doamne cate tampenii ii cumpara. Soacra....1 mil de Craciun la toti 3, 500.000 lei de ziua lui Marco, de a noastra nimic. Cam atat La marco nu-i ia niciodata nimic, asa ca... de ce sa ma agit.
Nici la noi n-am chemat-o, marco sta mai mult cu ai mei, pe ei ii si iubeste. la soacra nu a vrut sa mearga deloc in brate, acum cand am fost acasa. In schimb s-a cerut la tata de fata cu ea.
Baietii nu se vor agita niciodata sa cumpere cadouri pt. mame. Il vad pe Clau, daca nu-i ziceam eu ca tre sa iau cadou, mergeam cu mana goala. dar paote era mai bine.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Alynutza spune:
Mai, eu din punct de vedere al cadourilor nu pot sa spun nimic, ca nu face diferente intre mine si fii-su nici de zilele noastre, nici de Craciun, etc, totdeauna primim cam la fel, si de agitat se agita sa ne ajute cand avem nevoie cu cat pot si cum pot. Diferenta e ca socrii nu-si baga atata nasu' cat ai mei (mai mult mama). In plus, o vad pe maica-mea ca sufera din diverse motive (care poate n-au neaparat legatura cu nora, dar daca ea ar fi un pic mai atenta, s-ar evita). Asa ca vreau sa fie totul ok.
Oricum, evident, situatiile nu-s comparabile, Oana si eu i-as da un telefon de 8 martie daca ar fi in alt oras si gata. Si daca ar fi o scorpie, evident ca nu m-as agita nici eu.
Oricum, nu zic ca daca la mama ii trebuie ceva nu ma fac luntre si punte sa-i iau, dar incerc sa nu-l fac pe sotz sa creada ca pe maica-sa o neglijez (de ex. anul trecut la mama i-am luat un fier de calcat performant, ca avea o rabla si evident ca nu se indura sa isi ia, iar acum la socrella i-am luat mixer cu bol, ca din ala avea nevoie, si sa stiti ca a fost asa de placut impresionata, mi-a cazut asa bine). Tocmai ca stiu ca baietii is mai insensibili, incerc eu sa am grija sa nu se simta maica-sa neglijata (ca stiu ca si la maica-mea i-ar cadea bine sa ii aduca aminte nora lui zabaucu de fii-su ca mai trebuie o floare de 8 martie).
Oricum, nu-i caz de agitatie foarte mare, cadouri mari sunt pentru zilele de nastere, mai consistete pentru Craciun si restul asa, simbolic, o maslina o atentie. Probabil o cafea pentru socrella (si iar am uitat care e aia de-i place ) si niste ceai pentru maica-mea (care s-a smecherit si bea numai ceai din ala de 18 ron 100 de grame).
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Oricum, evident, situatiile nu-s comparabile, Oana si eu i-as da un telefon de 8 martie daca ar fi in alt oras si gata. Si daca ar fi o scorpie, evident ca nu m-as agita nici eu.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
Nu e o scorpie...ne intelegem foarte bine...si nu face diferente intre fisu si mine!!
Referitor la telefon...vorbim de cate ori merg acasa deci nu e nici o problema...iar pragul i-l trec doar cu flori cand merg asa ca, totul e bine!
Ideea e ca eu incerc sa echilibrez cadourile...adica daca primesc de la ea un cadou simbolic incerc sa le cumpar si eu tot cadouri simbolice...iar daca mama imi cumpara ceva scump eu nu pot sa ii iau ceva simbolic, ca ar fi chiar culmea!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by ooana
Nu e o scorpie...ne intelegem foarte bine...si nu face diferente intre fisu si mine!!
Referitor la telefon...vorbim de cate ori merg acasa deci nu e nici o problema...iar pragul i-l trec doar cu flori cand merg asa ca, totul e bine!
Ideea e ca eu incerc sa echilibrez cadourile...adica daca primesc de la ea un cadou simbolic incerc sa le cumpar si eu tot cadouri simbolice...iar daca mama imi cumpara ceva scump eu nu pot sa ii iau ceva simbolic, ca ar fi chiar culmea!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
La partea cu 'scorpia' nu ma referam la socrella ta, am inteles ca va intelegeti bine, era o situatie generala de 'socrela scorpie' . Si da, ai dreptate ca trebuie sa iei cadou in functie si de ce primesti tu. De aia eu ziceam ca la noi asa se obisnuieste, cadourile cele mai consistete le facem cu ocazia zilei de nastere, de Craciun este ceva intre consistent si simbolic, iar de restul sunt simbolice.
, sper ca nu te-ai suparat, cred ca la noi asa s-a nimerit, ca ambele familii au avut conceptii similare referitor la cadouri si ocazii.
acum imi dau seama ca mai trisez si eu, cum stam in acelasi loc cu parintii, mai iau cand mergem la cumparaturi mici rasfatzuri dulci pentru mama si bunica, la socrella ii duc doar praji din care fac eu, si nu intotdeauna.
kitzy spune:
Am si uitat ca vine iar vremea de cadouri.Eu cred ca iau si la soacra-mea si la mama cate o punga de cafea ca stiu ca alea le folosesc. N-are sens sa ne cheltuim o gramada, vorba aia, la Craciun se fac cadourile mai consistente...
Soacra-mea cam tot timpul imi ia cate ceva de tinut prin bucatarie asa ca trebuie sa am revansez cumva si la mama, no, oricum e mama si musai sa-i iau ceva si ei si de cafea stiu ca s-ar bucura mult.
Asta la 8 martie ca de 1 martie cred ca o floare e de ajuns
Eu astept oarecum cu nerabdare 8 martie, sotziorul mi-a promis un parfum care mi-l alege el, dar asta dupa ce vine din delegatie, deci cadoul meu o sa vina cam prin 11 martie, dar mai bine mai tarziu decat niciodata
Pupici la toate fetele
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutzaquote:
Originally posted by ooana
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
La partea cu 'scorpia' nu ma referam la socrella ta, am inteles ca va intelegeti bine, era o situatie generala de 'socrela scorpie' . Si da, ai dreptate ca trebuie sa iei cadou in functie si de ce primesti tu. De aia eu ziceam ca la noi asa se obisnuieste, cadourile cele mai consistete le facem cu ocazia zilei de nastere, de Craciun este ceva intre consistent si simbolic, iar de restul sunt simbolice.
, sper ca nu te-ai suparat, cred ca la noi asa s-a nimerit, ca ambele familii au avut conceptii similare referitor la cadouri si ocazii.
acum imi dau seama ca mai trisez si eu, cum stam in acelasi loc cu parintii, mai iau cand mergem la cumparaturi mici rasfatzuri dulci pentru mama si bunica, la socrella ii duc doar praji din care fac eu, si nu intotdeauna.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
No way cum sa ma supar!
Si nu v-am spus ce am primit de Sf.Valentin ...sa ma laud si eu ...un mouse pt laptop, micut si foarte dragut...o cutie de cioco in forma de inima si cioco sunt si ele in forma de inima...si o sampanie, pe care szotul a vrut sa o deschida ...dar fiind mai mult atent sa nu isi zgarie verigheta si sa nu sparga aplica de pe tavan... din cauza presiunii dopului sticla i-a zburat din mana si s-a facut una cu gresia...asa ca la noi a mirosit ca la dezalcolizare
iar eu i-am luat cioco in forma de inima si un pulovar misto
...si pentru ca nu m-a lasat inima m-am dus acasa cu multe duciuri si pentru mama si pentru fratelo
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Oana dragutze cadouri. Noi nu tinem sarbatoarea, dar tot mi-a luat husbandul bombonele de cioco in forma de inimioara, si unele din ele erau chiar rosii.
Kitzy nu conteaza ca-i mai tarziu, bine ca va fi. Ce parfum iti ia? Sau nu stii inca?