Miresele anului 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 25
Alynutza spune:
Mai, vad ca de doua zile nu va mai place cafeaua mea...
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Mai, vad ca de doua zile nu va mai place cafeaua mea...Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
heiiiii eu sunt aici...da sunt bagata cu nasu in hartii
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Ce saptamana bizi bizi... si parca abia ce ne dadusem si noi drumul la povesti sapta trecuta... Nu-i nimic, ca ne revenim noi.
kitzy spune:
Ciao!
Chiar ca a cam suflat vantul pe aici zilele astea.......
N-am avut timp zilele astea nici sa respir, dar acum sunt in concediu pana sapt viitoare asa ca o sa va stresez eu pt toate zilele cat am lipsit....
ooana spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Ciao!
Chiar ca a cam suflat vantul pe aici zilele astea.......
N-am avut timp zilele astea nici sa respir, dar acum sunt in concediu pana sapt viitoare asa ca o sa va stresez eu pt toate zilele cat am lipsit....
oauuuu...ce te invidiezzzzzzzzzzz!!!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
kitzy spune:
Nu ma invidia asa de tare Oana ca tot nu apuc sa stau sa lenevesc ca am de lucru acasa, azi mi-am spalat geamurile si mai am treburi prin gospodarie care le-am lasat la o parte de multa vreme din lipsa de timp si zilele astea e musai sa le fac
Alynutza spune:
'Neatza!
kitzy uite o sa ai mai mult spor la treburi.
ooana spune:
quote:
'Neatza!
kitzy uite o sa ai mai mult spor la treburi.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
Sunt aici gata pentru cafeluta ...mi-am invatat lectia si sunt pe faza
O zi frumoasa la toata lumea!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Oana
Fetele, azi maine vine martisorul si 8 martie, voi ce luati pentru mamici si socrele? Eu sunt in pana de idei...
ooana spune:
quote:
Oana
Fetele, azi maine vine martisorul si 8 martie, voi ce luati pentru mamici si socrele? Eu sunt in pana de idei...Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
eu nu sunt cel mai bun exemplu...la soacra nu ii iau nimic ca nu ne vedem...eu merg in 9 martie acasa dar ne despart 350 km si in cele 2 zile cat stau acasa cu siguranta nu o voi vizia... si sunt convinsa ca nici ea nu o sa imi ia nimic!
...drept urmare banii de cadou ii stornez la mama care se va face cu un cadou frumos...ma gandisem la un fard sau un ruj Chanel ...ca doar e mama nu?!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon