Miresele anului 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:
neatza!!
si eu beau ceai...
de ieri am inceput cura de slabire. doamne ce naspa a fost, mai ales ca am frigiderul plin de toate bunatatile, tort, etc.
Dar macar pot papa fructe intre mese,. mult ceai asa ca ma mai porstesc.Si am niste batoane de cioco de la ei , as manca numai dintr-alaea zilnic.
Kitzy pai cam trebuia sa-ti iasa si a 2-a liniuta, chiar daca foarte putin vizibila, asa ca mie.Mai incearca in cateva zile, cica la 10 zile de la intarziere se vede bine.
Si noi asteptam weekendul, nu mergem nici acum in Alba.
Cl;au maine lucreaza, dar e ok, ca-mi da masina si umblu sa mai rezolv una alta cu marco.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
kitzy spune:
Mi se cam duc deja sperantele, dar o sa mai incerc saptamana viitoare. Azi a iesit tot negativ, la 6 zile de intarziere, deja incep sa-mi fac griji. La o prietena de-a mea 6 sapt i-a iesit negativ si la eco s-a confirmat sarcina.Daca nici sapt viitoare nu iese nimic imi fac analizele la sange.
Alynutza spune:
Nu-i bai ca va abonati la cafea, oricum nu-i de gratis, trebe sa dati povesti la schimb
Kitzy tocmai ce-am citit ieri in ziar c-au facut medicii un studiu, si au constatat ca nu face rau cafeaua la gravidutze. Hai, nu mai fi asa stresata si trista, daca asa tare te dezamagesti la prima incercare nereusita (desi inca nu-i 100% sigur ca-i nereusita) unde o sa ajungi? Capul sus, ca nu-i loc de dezamagire. Si mai ai putina rabdarica si fa-ti testul la 10 zile de la intarziere, asa cum ti-a zis Gio.
Oana sa-ti treaca repede restul de luni ramase si sa te intorci acasa la sotzior.
Gio eu ma plang ca-s grasa (ma rog, mai mult sedentara, dar s-a latit un pic si partea dorsala de la atata stat pe scaun la job) si ce crezi ca mi-am propus in weekend-ul asta? Sa-mi trantesc o praji (preferata mea) si n-am de gand sa ma uit la ea, evident. Si mai am nas sa ma plang dup-aia...
Si-al meu e de servici weekend-ul asta, dar cica n-are evenimente deosebite si mergem maine sa batem si magazinele putin. Am ochit un paltonas scurt si tot astept sa-l reduca astia. Sper sa se fi indurat intr-un final, ca pe la sfarsitul lui ianuarie cand se anuntau cu mare tam-tam reducerile, nici vorba.
ooana spune:
ma uitam dupa biletele mele de avion...si m-am gandit sa va spun si voua, in caz ca nu stiti ca German Wings (www.germanwings.com) zboara si de la Bucuresti...cu o singura destinatie Köln-Bonn dar de acolo puteti alege o gramada de alte destinatii!
Noi implinim in martie 6 ani de ...si nu stiam ce sa-i mai cumpar sotului...ca parca i-am luat de toate ...si am gasit bilete pentru Paris de aici la 59,70 euro...si cred ca anul asta am rezolvat si cadoul!
P.S. Preturile se schimba zilnic!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
Noi avem maine alti musafiri, nasii lui marco si vara-mea cu prietenul ei.
si vroiam sa fac o praji, dar mai bine nu, ca sa nu ravnesc la ea.
Alynutza spor la cumparaturi.
Kitzy pai de ce esti asa de pesimista? chiar din prima vrei sa fie cu ochi? lasa ca mai incercati si luna urmatoare. Dar eu cred ca tot e ceva de ti-a intarziat CM o sapt.
va doresc weekend placut cu mult soare.
.
merg sa-mi schimb odorul, sa-l culc si sa mai adun de prin casa.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
kitzy spune:
Mersi mult fetelor de incurajari, acuma am nevoie de ele mai mult ca niciodata.O sa-l mai repet la 10 zile si dupa-aceea ma duc la doctor.Daca tot mi-a iesit negativ, acuma ma ingrijoreaza mai mult absenta CM si nici nu da semne ca ar veni, si nici simptom de sarcina n-am deci cred ca numai un test de sange o sa-mi rezolve problema si un consult la medic.
O sa-mi mai fac un test pe miercuri si o sa va tin la curent.
Acum va las ca trebuie sa plec la lucru si macar o sa mai uit cu toata nebunia care ma asteapta la servici. Va pup!
Alynutza spune:
Oana fain cadou. Fain si ca sunt companiile astea low-cost. Numai din pacate inca nu zboara de la Cluj.
krelia spune:
oana, multam de cinste..moaaamaa...ce buna e praji!...(eu dadui frisca la o parte, ca nu-i pe gustu' meu, dar tot buna a ramas!)
onutz, ce bine de'al tau ca zboara....ca asa, mai diversifici "cadourile"...eu cred c-o sa mor cu ofu' asta in suflet , zau....daca nu se va ntampla ceva sa-i scoata fobia asta din el..nush ce-o sa fac......apropos de Germania (fosta democrata)..mi-ar placea sa mai vad Dresda inca o data...(desie cam departe de Bonn ....ca sa nu mai vb de restul oraselor din partea federala ....poate cu masina ...
kitzy, hai nu fi trista si nu intra in panici de-alea disperate...cum s-a mai intamplat pe-aici, in vremuri straveci ...cu alte personaje
ai incredere in DD ca ti-l da el la momentul potrivit! si spor la munci!
gio, distractie placuta la shopping cu marcosu' ..eu ma duc maine cu mama ca sotul e ocupe cu niste reparatii auto ...asa ca ne facem de cap
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
ralnied1 spune:
'Neata si de la Iasi!
Multumim Clujului pt cafea! Simteam nevoia dupa vreo 2 zile de pauza!
Gio: sa-ti traiasca Clau si sa fie sanatos!
Kitzy, eu zic sa nu disperi, ca vine si soarele... Este timp pentru toate, nu au intrat (inca) zilele in sac, nu-i asa?
Poze 24.01.2007-IASI: http://good-times.webshots.com/album/557201329vRuARi
Filmulet 24.01.2007: http://community.webshots.com/album/557199438qPHHkY
krelia spune:
sa-nteleg k de la 12.34 ati intrat in hibernare?
in cazul asta...week-end placut si pe luni!
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.