Miresele anului 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
neatza!!!
Multumim gagici de urari. la fel si voua va dorim.
Am petrecut in liniste, cu cativa colegi de munca si 2 dintre italieni.
a trecut si asta,m urmeaza a mea .
Eu am inceput de azi cura de slabire cu Herbalife. sa-mi ajute DD sa o duc la bun sf. si sa se vada rezultate cat mai repede.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
ooana spune:
Neata!
Aly...prima ca in totdeauna...merci de cafea!
Gio...dar nu te-ai ingrasat foarte mult, doar te-am vazut in poze...asa ca sunt sigura ca vei da jos tot ce e in plus!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
quote:
Originally posted by ooana
Gio...dar nu te-ai ingrasat foarte mult, doar te-am vazut in poze...asa ca sunt sigura ca vei da jos tot ce e in plus!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!![/font=Comic Sans MS]
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
burta e mai mare decat inainte de sarcina.
Dupa ce am intrerupt cu alatatul am pus vreo 3 kg, pe care le-am dat cu stresul de la nunta jos, dar acum s-au dublat.
asa ca....pe cand tre sa dam din toale jos, e musai sa arat mai bine.
_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giovaquote:
Originally posted by ooana
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
burta e mai mare decat inainte de sarcina.
Dupa ce am intrerupt cu alatatul am pus vreo 3 kg, pe care le-am dat cu stresul de la nunta jos, dar acum s-au dublat.
asa ca....pe cand tre sa dam din toale jos, e musai sa arat mai bine.
_
nunta noastra
...oricum stii doar ca primavara te ajuta...eu intotdeauna slabesc fara sa vreau 1-2 kg
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Neatza!
Vad ca tot eu sunt la rand cu ...
krelia spune:
iar eu sunt la primit!
& neatza
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Alynutza spune:
Bine, fie, si ceai... pretentioaselor
Nu stiu voi, dar eu abia astept sa vina weekendul...
kitzy spune:
Mersi de ceai Alynutza! De la cafea ma abtin deocamdata!
Sunt foarte necajita, mi-am facut acum 2 zile un test de sarcina si a iesit negativ, o sa mai incerc in weekend.....Nu stiu ce sa cred, n-am nici un simptom specific sarcinii, atata doar ca mi-a intarziat CM o saptamana!!! Si mie nu-mi intarzie niciodata! O sa mai vedem noi.
Si eu astept oarecum weekendul, maine ma duc la lucrudeci am doar o zi libera...
Dar din fericire am 3 zile de concediu ramase de anul trecut pe care trebuie sa le iau si abia astept
ooana spune:
Neata...
Aly...merci de cafea! Vad ca ne facem abonament la tine!
Astazi fac cinste...cu o praji cu cirese si frisca... si cu un suc de portocale (alcool nu pot ca suntem la locul de munca ) si mai dau si inca o cafelutaaaa mareeee....pentru ca azi fac 6 luni fix de cand sunt aici!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon