Miresele anului 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza!!!
Multumim gagici de urari. la fel si voua va dorim.

Am petrecut in liniste, cu cativa colegi de munca si 2 dintre italieni.
a trecut si asta,m urmeaza a mea .

Eu am inceput de azi cura de slabire cu Herbalife. sa-mi ajute DD sa o duc la bun sf. si sa se vada rezultate cat mai repede.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata!
Aly...prima ca in totdeauna...merci de cafea!
Gio...dar nu te-ai ingrasat foarte mult, doar te-am vazut in poze...asa ca sunt sigura ca vei da jos tot ce e in plus!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by ooana
Gio...dar nu te-ai ingrasat foarte mult, doar te-am vazut in poze...asa ca sunt sigura ca vei da jos tot ce e in plus!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!![/font=Comic Sans MS]
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

burta e mai mare decat inainte de sarcina.
Dupa ce am intrerupt cu alatatul am pus vreo 3 kg, pe care le-am dat cu stresul de la nunta jos, dar acum s-au dublat.
asa ca....pe cand tre sa dam din toale jos, e musai sa arat mai bine.

_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

quote:
Originally posted by ooana

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

burta e mai mare decat inainte de sarcina.
Dupa ce am intrerupt cu alatatul am pus vreo 3 kg, pe care le-am dat cu stresul de la nunta jos, dar acum s-au dublat.
asa ca....pe cand tre sa dam din toale jos, e musai sa arat mai bine.

_
nunta noastra

...oricum stii doar ca primavara te ajuta...eu intotdeauna slabesc fara sa vreau 1-2 kg

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza!
Vad ca tot eu sunt la rand cu ...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

iar eu sunt la primit!
& neatza

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata si de la mine!!
Un ceai nu serveste nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Bine, fie, si ceai... pretentioaselor
Nu stiu voi, dar eu abia astept sa vina weekendul...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mersi de ceai Alynutza! De la cafea ma abtin deocamdata!
Sunt foarte necajita, mi-am facut acum 2 zile un test de sarcina si a iesit negativ, o sa mai incerc in weekend.....Nu stiu ce sa cred, n-am nici un simptom specific sarcinii, atata doar ca mi-a intarziat CM o saptamana!!! Si mie nu-mi intarzie niciodata! O sa mai vedem noi.

Si eu astept oarecum weekendul, maine ma duc la lucrudeci am doar o zi libera...
Dar din fericire am 3 zile de concediu ramase de anul trecut pe care trebuie sa le iau si abia astept

Mergi la inceput

Neata...
Aly...merci de cafea! Vad ca ne facem abonament la tine!

Astazi fac cinste...cu o praji cu cirese si frisca... si cu un suc de portocale (alcool nu pot ca suntem la locul de munca ) si mai dau si inca o cafelutaaaa mareeee....pentru ca azi fac 6 luni fix de cand sunt aici!

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput