Dieta de 13 zile (daneza) 3
Raspunsuri - Pagina 11
flisa spune:
Fetelor, gata am terminat! Total 6 kg in 13 zile. Ma declar multumita. Acum intru in pauza scurta si pe cat posibil fara abateri, saptamana viitoare ajung la endocrinolog si poate fac rost de reductil ca poate e mai usor.
Pupici si multa bafta in continuare!
P.S. Nu ma scoateti de pe listutza ca nu va parasesc!
diplodocus spune:
Intru si eu la raport
am avut o zi foarte aglomerata, asa k n-am avut timp sa simt k mi-e foame...Mi-am facut aprovizionarea pentru zilele urmatoare.
A fost ok , zic eu
Aaaaa...n-am avut timp sa fierb ouale asa k le-am facut zdrente in spanac..Cred k nu-i problema (mare )
Acum merg repede la culcare k simt niste soricei in stomac
DIANA,MARIANCA-daca reusiti sa va mobilizati pt pastilele chinezesti, spuneti-mi si mie, sunt interesata
Luca-Mihnea Cel Voinic
J G spune:
hello,
Azi, ziua a 5-a am facut-o lata! Dimineata ok, apoi a venit mama cu mobila comandata (deci s-a facut imediat deastru in bucatarie) La prinz am reusit sa-mi fierb o bucata de cod ()am pus apoi lamaie sare piper, tot oribil a fost) dar salata n-am avut unde sa spal. Pe la 19 mi s-a facut o foame crunta asa ca am mancat un pateu . off... ramasese un pateu nemancat... si atata m-am uitat la el, l-am admirat, l-am mirosit, am zis hai sa iau 2 muscaturi sa nu lesin de foame... pana la urma l-am mancat pe tot. Am sarit si peste cina tot din motive de spatiu. Adevarul ca nici nu mi-e foame, cred ca s-a micsorat stomacul. Eu oricum merg inainte cu dieta asta!
In rest slabesc. Vad bine. Nu mai am 3 burti am doar 2!
Multa bafta fetelor ca ni s-au alaturat!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
latrishia spune:
Fetelor, gata si eu. Am slabit 6kg in total, desi aseara am mancat ce am vrut eu ca nu mai puteam sa vad salata cu gratar.
Flisa felicitari si succes in continuare. Ce vreau sa ti zic este sa incerci sa uiti de slabitul miraculos, cu pastile. Se poate cu un mod sanatos de alimentatie, ai vazut ca se poate! Sper ca endocrinologul sa ti explice de ce nu e bine sa iei reductil.Este amfetamina, un drog si ca orice drog da dependenta. Fetele care au luat au tras cate 3 ani dupa cu depresii nervoase. Eu zic sa te gandesti bine, daca merita riscul.
Eu voi tine in continuare Montignac, poate dai si tu pe acolo sa vezi ce rezultate au fetele si ce meniuri delicioase.
Va pup si spor la slabit!
Lori&Luanna(5.11.2005)
J G spune:
Felicitari Latrishia!
Eu sunt din ce in ce mai bolnava asa ca am trecut la antibiotice. Totusi incerc sa continui cura ca e pacat de cat m-am chinuit pana acum in plus chiar se vede ca slabesc. Nu stiu cum o sa fac maine, sa iau pastilele pe stomacul gol? Sau sa mananc ceva foarte foarte ligh de genul o jumatate de grapefruit?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
latrishia spune:
J eu ti as sugera sa papi o felie de paine prajita mai degraba decat greapfruit, care mie imi cam da dureri de stomac asa de dimineata.
Multa sanatate!
Lori&Luanna(5.11.2005)
alot spune:
Buna fetelor!
sunt noua pe aici, dar va citesc de ceva vreme.
m-am hotarat si eu sa incep dieta de maine . am mare nevoie
am 68 de kilograme la 1.60m inaltime.
am mai tinut eu cu ceva timp in urma o dieta asemanatoare si mi-a ramas in minte ca singura dieta care a dat rezultate satisfacatoare la mine.
sa nu uit .. am cateva intrebari....de exemplu cafeaua .. eu nu beau deloc, si am vazut ca in dieta scrie sa nu fie inlocuita cu ceaiul... asa ca m-am gandit la Cicoare....(am facut o proba in ultima saptamana si asa ceva as putea bea)... oare o sa fie bine ?
as mai intreba multe dar cred ca ma pun sa citesc din urma .. sigur gasesc raspunsuri...
tin pumnii la toate.. succes!
o sa mai intru sa raportez cand am trecut de a treia zi
diplodocus spune:
Salutare
ALOT-Bine ai venit!
Tinem pumnii daca incepi de miine
Poti inlocui cafeaua cu ceai...am intrebat si eu si asa mi-au spus fetele...Sau cicoare, ce-ti place mai mult...
J_G-cum te simti azi? Pacat k esti bolnava...Poate totusi rezisti sa faci si dieta
LATRISHIA- felicitari! 6 kg e super
DIANA- cum a trecut ziua?
Eu sunt la ziua 2, a fost ok, noroc k e duminica si m-am odihnit mai mult( sa uit de foame)a s-a ocupat colegu' de bb...
Cred k o sa-mi fie mai greu in timpul saptaminii...
Luca-Mihnea Cel Voinic
Marianca spune:
Salutare,eu sint in a 5-a zi ,m-am abatut foarte tare,la amiaza am fost cu familia la chineze buffet am luat putzin din orez simplu fiert si o bucatzica de peste si inca niste maruntzisuri,imi cer ertare dar merg mai departe,incerc seara sa nu minc nimic din cauza ca m-am abatut. ma tem ca miine nu o sa vad cit am slabit.
Mai revin miine sa va spun cum a mers.
Mariana-mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
album
Filmulet
Criss75 spune:
Buna dimineata, intr-adevar am terminat dieta, de fapt m-am tinut de treaba serios prima saptamana, a doua am mai calcat stramb, dar am slabit totusi 3 kg. Ma gandesc saptamana viitoare sa incep din nou ca tare as mai avea nevoie sa slabesc vreo 3, 4 kg. Saptamana asta am sa mananc ciorba de varza ( daca rezist) ca nu e foarte apetisanta...
Succes in continuare.