Dieta de 13 zile (daneza) 3
Raspunsuri - Pagina 10
J G spune:
ok, am trecut si de ziua a 3-a. Dupa cum ziceam am bafta ca sunt bolnava si nu am apetit.
Azi dimineata am mancat o chifla graham in loc de felia de paine iar acum mananc juma de pomelo mic in loc de suc de fructe. Sper ca e ok?
Bafta in continuare fetelor! Mie mi se pare ca slabiti bine.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Dianami spune:
Bravo, fetelor, slabiti tare bine. Aveti grija sa beti multa apa.
Eu am primit cadou o cina de la sot aseara si nu am putut sa il refuz, asa ca incep de maine. M-am pus deja pe lista .
Cine mai incepe cu mine?
Roxana, si eu ma simteam aiurea cu sunca aia la pranz, inghiteam 2 felii mai mult in sila , cu mult iaurt.
Ioana, hai cu mine de maine. Bea si tu un ceai in loc de cafea .
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
roxanaz spune:
Diana lasa ca si de maine e bine.
hai ca a mai trecut o zi...si e totul ok, nu imi e foame deloc dupa mega-cina. nu ma obisnuiesc inca sa nu mananc dimineata si sa mananc seara...e exact invers fata de obiceiurile mele. dar 11 zile in continuare nu o fi foc.
Marianca eu zic ca dupa aceea voi tine Monti macar de intretinere...ca sa nu pun rapid tot ce am slabit in 2 saptamani.
pupici si sa va tineti tari!
diplodocus spune:
Moamaaaa...ce ma ambitionati si pe mine cind va citesc
ROXANAZ- mersi pt explicatii
DILAURAL- acuma ma trezesc eu mare "experta" sa-ti raspund ..nu cred k se poate sa nu slabesti nimic..In functie de cite kg ai surplus se "topesc " mai repede sau mai incet...
Astept si eu raspunsul fetelor, k ma intereseaza
DIANA- cu mine vorbeai?K nu mi-am mai trecut numele real la semnatura si nu eram sigura daca ma mai tii minte
Hmmm....sa incep si eu de miine? Nu mi-am facut provizii, dar un ceai si o linguritza de zahar tot asa gasi pt dimineatza...
Luca-Mihnea Cel Voinic
Dianami spune:
Da, cu tine vorbeam . Cum sa nu te tin minte ?
Hai de maine, ne mobilizam mai usor in grup. Incearca sa nu faci prea multe inlocuiri. Mai vorbim pe parcurs, nici eu nu o tin strict (mai beau o cafea in plus, cred ca sar peste telina, mielul il inlocuiesc cu pui).
Ne vedem maine la raport !
Marianca spune:
Buna.
Atrecut si ziua 3-a nui usor,oare o sa tzin si mai departe?
Miine scriu cite kg deja am perdut.
Mariana-mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
album
Filmulet
diplodocus spune:
FETELOR,am visat frumos azi noapte...o rochie rosie mulata pe corp
Gata, si eu intru in gashca k pina la rochie sunt muuulte kg in plus
N-am cintar si nici nu-mi iau ( am alergie deja la el) dar masor cm in talie
Tineti pumnii si pt mine, da?
DIANA-ce ma bucur ca ma sustii
Te rog spune-mi , spanacul cum il faci ?Eu am dintr-acela congelat...sa-l fierb simplu in apa? Dar nu se poate sa-l fierb in lapte k asa il fac pe Luca si e buuunnnn...Glumesc , banuiesc k doar in apa se fierbe, dar incerc si eu marea cu degetul...
Luca-Mihnea Cel Voinic
latrishia spune:
Buna fetelor
Azi e ultima zi
Ce bine...nu mai suport atata carne si oua. Aseara am mancat cred ca 30g de carne si ditamai castronu de salata de telina. Telina cruda facuta salatica e bestiala. Cred ca dupa cura asta devin vegetariana.
De evolutia scaderii in greutate sunt multumita.Va spun maine cate am pierdut per total.
Fetelor noi venite, va tin pumnii. Si va dau un sfat, NU VA INFOMETATI. Oricum la un moment dat se va strange stomacelul si va veti obisnui sa papati mai putin.Preparati mancarea asa cum va place, nu mancati scarbosenii, dieta asta poate fi chiar placuta (cel putin prima saptamana) si chiar FUNCTIONEAZA.
Lori&Luanna(5.11.2005)
Dianami spune:
Bravo, Latrishia! Si Criss75 si Flisa termina azi!
Eu sunt la micul dejun .
Si eu mi-am adaptat un pic dieta, dupa preferinte.
Ioana, ti-am raspuns pe PM. Spanacul se fierbe in apa , eu ii pun lamaie dupa aia.
Marianca, acum am citit mesajul tau cu pastilele chinezesti. Poti sa-ti activezi PM-ul? Mergi in stanga la mesaje private/options/activeaza PM. Multumesc mult!
Marianca spune:
Azi am ajuns in ziua a 4-a,deja e mai bine,nu sint asa flaminda.
Am slabit foarte putzin numai 1,5kg oare ce sa fie?
Diana,am activat PM-ul.
Mariana-mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
album
Filmulet