Dependenta de bixtonim

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Bixtonimul este ca si tigarea. E nashpa rau. Stiu prin ce treci, eu am rezolvat problema (sper, ca ma uit cu jind la sticluta) cu vit. A (gelule din ulei de peste 3/zi)+ multa vointa. E drept, am citit ca efedrina poate provoca congestii cerebrale si chiar moarte subita si m-am speriat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

iti raspunde unul cu ex-bixtonim-ul la cap ! :)
Cumpara-i OLINTH.. e mai scump, cca 100.000 lei / flacon
Nasul ii se va desfunda mult mai bine si pentru un timp mult mai indelungat. + nu creeaza dependentza.
Cu timpul (2-3 saptamani) va renuntza si la OLINTH.
O spun din experientza.

Cu respect,
Florin Taloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coryna spune:

Si Olinth-ul da dependenta! Eu va spun varianta pe care am urmat-o eu pentru ca am fost cea mai lipsita de vointa dintre toate fetele: am facut 1 (una singura) injectie cu Diprophos (cam 100.000 lei fiola), fapt pentru care vreo 10 zile am mincat nesarat, dupa care timp de 3 luni nu am mai avut nevoie de nici un Bixtonim, Olinth sau alte picaturi de nas. Am fost la un medic O.R.L.-ist care mi-a prescris pentru desensibilizarea mucoasei nazale Rinocort aqua spray (cam scump-520.000)cu care imi dau de doua ori pe zi timp de 3 saptamini, chiar o luna. Garantat scapa de Bixtonim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Am patit-o si eu acum niste ani. Am fost racita, nas infundat, da-i cu bixtonim. Totul a fost bine merci, dar m-am trezit dupa un an ca il folosesc cam demult, m-am prins ca da dependenta (ce sa-i faci, ma prind mai greu, mai ales ca-mi era mai bine cu nasul desfundat decit cu el infundat) asa ca am renuntat, am stat 1 saptamina cu nasul infundat si gata.

Diana si bebelushul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

si eu sunt dependenta de bixtonim (il folosesc cam o data la doua zile), dar asta din cauza ca am deviatie de sept si fac usor rinita...vara trecuta am urmat si eu tratamentul cu Rinocort... a dat rezultate foarte repede, dar am recidivat in iarna (din cauza ca am facut iar rinita)...acum incerc sa renunt la bixtonim (chiar daca am nasul infundat, incerc sa ignor chestia asta) pentru ca nu e bine sa fie folosit pentru o perioada indelungata

Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza

Mergi la inceput