VESTI DE LA VERONICA
Dragele mele,
Am vorbit azi cu ex sotul meu, pentru ca nu imi mai venea acasa hotararea de divot, si eu, mi-am luat inima in dinti si am sunat la el la servici.
Si sa vedeti ce mi-a spus nesimtitul: "a venit hotararea la mine acasa de saptamana trecuta, dar nu am avut timp sa te anunt la telefon". M-a enervat la culme. Va dati seama ce fel de om am avut alaturi de mine!!!
Si, ca el nu are timp sa vina in oras sa imi aduca hartia, sa merg eu la el la servici sa o iau. Am simtit ca fac explozie de nervi.
CE NESIMTIT.
L-am intrebat daca a citit-o si daca scrie ceva de numele meu, si el imi spune ca nu a avut timp sa se uite peste ea.
Daca era langa mine il omoram din bataie.
In fine, din toate astea, lucrul cel mai bun este ca s-a terminat IN SFARSIT.
Dumnezeu sa fie alaturi de voi.
IULIA
Raspunsuri
amoraru spune:
De ce pui la suflet ceva ce nu merita ? Nu uita! Avem o singura viata si daca si de aia ne batem joc inseamna ca ne meritam soarta. Daca avem cel putin 3 vieti poate, ....Poate se merita sa ne sacrificam una dintre ele pentru EI. dar NU SE MERITA ! Viata poate fi asa frumoasa ! chiar daca uneori ne aducem aminte cu nostalgie de ei. Cand simti ca nu scapi de amintirea LUI, dute si priveste-te in oglinda si intreaba-te : Chiar nu ai uitat cand te-a facut sa suferi? Iara vrei sa fi jignita ? Nu ti-a ajuns prin ce ai trecut? Ai sa vezi ca privindu-te pe tine insuti in ochi nu o sa ai curajul sa te minti. CURAJ NU ESTI SINGURA IN SITUATIA ASTA!
Arhistefy spune:
Hai, spune-ne ca mai plangi ACUM dupa el... Ce nesimtit! Nu cumva are pe altcineva?
Arhistefy
mamica dulce spune:
draga veronica eu nu stiu povestea...cati ani ai fost castorita cu el?aveti copii?
oricum ar fi cu asa om nu poti sa faci casa si sa nu uiti ca tot raul e inspre bine si poate deja realizezifara sa te doara..prea tare ca despartirea a survenit la timp.
Capul sus si sa nu uiti ca nu esti divortata/parasita sau altcumva ci ca esti LIBERA si..ai grija de tine.
multa,multa bafta
ancuta
Veronicai spune:
Am fost casatoriti 8 luni si nu avem nici un bb.
Am uitat sa va spun ca ma simt bine, am facut cateva schimbari, in bine, in viata mea, nu ma mai gandesc la el tot timpul, si, chiar daca ma gandesc nu ma mai umfla plansul si imi aduc aminte de cate am indurat. Oricum, dupa ceea ce mi-a facut azi, nici nu ma voi mai gandi la el. M-a dezgustat atitudinea lui foarte mult.
Cum adica nu a avut timp sa ma suna intr-o saptamana!!!????
Nu mai plang dupa el, sincer, chiar pot sa spun ca mi-am revenit, am inceput sa ma privesc cu alti ochi, si asta cu ajutorul unei fete pe care eu am ajuns sa o iubesc tare mult (este de aici de pe forum, stie ea ).
Va pup si sa imi tineti pumnii maine seara cand ma intalnesc cu EX, sa nu ma enervez si .
Dumnezeu sa fie alaturi de voi.
IULIA
cl spune:
quote:
Originally posted by Arhistefy
Hai, spune-ne ca mai plangi ACUM dupa el... Ce nesimtit! Nu cumva are pe altcineva?
Arhistefy
Asta-i si convingerea mea! A avut o relatie extra si cand erati impreuna, iar tu...! Nu te merita! Vezi-ti de viata ta si lasa-l incolo. Te consumi inutil!
Claudia
Yasmine spune:
Bucura-te ca s-a terminat, la mine mai dureaza, poate o sa am intr-o zi ragaz shi nervi sa ma ashez sa va scriu despre casnicia mea care a durat 7 ani, +3 inainte de casatorie., shi care s-a dovedit a fi fost o farsa de la cap la coada. Dar acum am alte prioritatzi, il am pe Andreas care va face pe 30.05. 6 luni, shi un om extraordinar langa mine, pe Alexadnru, care mai e in plus shi cel mai bun tati din lume.
Corinna
Dumnezeu o sa dea fiecaruia ceea ce merita, mai devreme sau mai tarziu.
Oana_B spune:
Papusica a murit!!!
Traiasca Veronicai!!!!
Abia astept sa apara mesajul tau cand o sa spui " Fetelor m-am indragostit!!! Am intalnit pe cineva si este minunat, e cu capul pe umeri stie ce vrea, imi face toate mofturile, nu stie ce sa mai faca sa imi fie bine, ma iubeste si imi arata in fiecare zi ca sunt cea mai importanta persoana din viata lui"..si restul nu va mai conta.
Succes inainte ca viata e frumoasa
Oana_B
There is no normal life, just life - Tombstone
ralu spune:
Draga Iulia,
Imi pare bine ca esti pe drumul cel bun!
Dumnezeu ne pune la multe incercari, dar daca stim sa le trecem cu fruntea sus, atunci viata nu o sa ni se mai para atat de grea, dar in acelasi timp o sa invatam sa ne pretuim si sa nu ne mai lasam calcati in picioare de altii.
Felicitari si iti doresc o viata cat mai usoara!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
Lauraa spune:
Yasmine, cand vei avea puterea, sa stii ca sunt fete care astepata o poveste ca a ta, sunt multi care au nevoie sa auda de finaluri fericite. Asa ca ,atunci cand ai puterea si timpul necesar, poate ne spui "povestea " ta
LAURA