VESTI DE LA VERONICA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

TE PUP DULCE!!!!!!!!!

Sa auzim numai de bine!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

Dragele mele

Pana aici mi-a fost. Din acest moment pot spune ca sunt din nou libera. Totul s-a rezolvat cu bine, am luat de la individ hotararea de divort, pe care scrie "dispune desfacerea casatoriei prin acordul sotilor" si ca revin la numele purtat inainte de casatorie.
Nu pot sa va spun cum ma simt. Cand l-am revazut pe EL, nu am simtit cine stie ce sentimente, am simtit numai un regret mare (dar nu imi pot explica de ce). El arata neglijent (era netuns, nebarbierit) desi el nu vroia sa recunoasca asta. Nu am discutat prea multe.
Nu ma simt rau, dar inca am in suflet acel sentiment de regret. Nu imi dau seama ce regret?!?!?!??!

In fine, s-a incheiat un capitol din viata mea, din care eu sper sa ies cu ceva invataminte, si sper sa nu mai am parte in viata mea de asemenea surprize neplacute.

Dumnezeu sa fie alaturi de voi.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Bravo Iulia! Tot inainte! Regreti timpul pierdut cu el. Bine ca n-a fost decat un an. Iti doresc multa fericire si sa dea Dumnezeu sa-ti gasesti sufletul pereche!
,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Felicitari Iulia ca ai scapat in sfarsit de toata nenorocirea si pacostea asta de familie si , caci poti sa consideri ca te-ai nascut din nou.

Capul sus si mergi inainte, lumea si viata te asteapta!!!!

Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 8 luni pe 20 mai

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Te vindeci, draga mea, dar nu incerca sa sari peste etape. Bineinteles ca mai simti un usor regret, pentru ce a fost, pentru ce ar fi putut sa fie si s-a destramat dintr-o mare prostie. Dar, din fericire, drumul merge numai inainte si niciodata nu merita sa te uiti inapoi. Sper ca nu il vei mai cauta pentru ca nu are nici un rost. Tu ai grija de tine si de viata ta si lasa ca poate si el sa aiba grija de viata lui.

Arhistefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Nici nu stii cite fete te iubesc mai mult decit te-a iubit el in 8 luni!!!!!!!!!!!!!

AuraGalerne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuca spune:

iulia,

am simtit cand am citi randurile tale ca persoana de care tu vorbesti sunt eu, poate ca gresesc insa corasonul meu nu ma inseala, ma bucru enorm de mult ca totul s-a terminta si ca in sfarsit iti vei putea vedea si tu de viata ta.
pentru fetele care nu stiu Iulia arata foarte bine dupa acest divort a facut chiar cateva schimbari cu look-ul ei si are de gand sa mai faca vrea sa urmeze o facultate ceea ce e super misto si eu sper ca intr-o zi sa isi intalneasca si ea sufletul pereche, merita si stiu ca va reusi in viata.
voi fi alaturi de tine si la bine si la rau mi-ai intrat prea rau in sufletel si nu vreau sa mai iesi de acolo

pupici multe si de la bebe Ana si mai multe

madalina si Ana Crstina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

Va multumesc pentru cuvintele frumoase tuturor, si pentru tot sprijinul acordat.
Sper ca in curand sa vin cu vesti bune la voi.

Va pup si va doresc toate cele bune.

Dumnezeu sa fie alaturi de voi.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karlla spune:

Draga Iulia

Ti-am citit toate mesajele...si ma bucur ca o duci bine cu moralul.
Parerea mea e ca el nu te-a iubit...legat fiind de mama lui el nu ti-a apartinut niciodata. Imi pare rau ca tu nu ai vazut asta mai devreme...dar fiind oarbita de dragoste tot nu vedeai chiar daca ti-ar fi aratat cineva. Bucura-te ca nu esti legata de el in nici un fel decit amintiri...capul sus si zimbeste mereu.
Sint cazuri mai grave...nu stii cit de mult au altii nevoie de suportul tau...foloseste cele intimplate tie pt a ajuta pe altii.

Mult noroc in viata si iti doresc multa fericire in viitor.

Mergi la inceput