Bebei cu alergii (3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna,

eu vroiam sa va intreb cum arata bubitele cauzate de diversele alergii.

noi nu am reusit sa depistam la ce aliment e alergic Vlad; prima oara am banuit portocalele, dar nu a mai mancat de la Craciun si bubite continua sa apara.
de o saptamana ii dau lapte de soia - acelasi rezultat.

in curand nu stiu ce am sa-i mai dau sa manance.

el are bubite mici si rosii, de parca ar fi urzicat sau spuzit...
cand il mananca tare il dau cu pasta de apa, in rest, trixera si oilathum la baie.
de fapt se scarpina doar noaptea.

aceste bubite tin 3-4 zile, apoi se estompeaza si apar in alte parti.

asa se manifesta o alergie? poate nu e alimentara...
sau poate e dermatita de contact, atopica sau...
doctorii spun ca are prurigo strophulus si il trateaza cu indiferenta, ca au 50 % dintre copii.
dar pentru mine este deranjant si stresant, as vrea sa-l pot controla cumva...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Herra, ce virsta are copilul? Cind au aparut bubitele pentru prima data? Ce alte simptome mai are? Ce maninca?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Herra asa arata si la fetita mea bubitele de alergie,parca este urizicata.La noi le face asa cind intra in contact direct pe piele cu alergeni (spre ex sa murdarit cu lapte si au iesit imediat)Poate este de la detergent............In rest raspunde la intrebarile puse de Ramona.Multa bafta si sa stii ca nu este usor.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Deci trebuie sa il tin pe Alfare.Cah.I-am dat cereale cu portocale mar si banana ca sa-i schimbe gustul amar al laptelui si bineinteles ca i-au aparut din nou citeva pe fata iar cele de pe corp s-au inrosit din nou.Acum de la ce o fi de la portocale sau banane?Bagam din nou mere la greu.
Cit timp oare trebuie sa il tin pe Alfare, pina ii trece alergia adica bubitele? Si cum fac, ii dau lapte formula hypoalergenic sau obisnuit?

Andreas,soarele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pepsi, i-am facut sucul de portocala la storcator.

Wow, baietelul tau e nascut in aceeasi zi cu mine!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by angelli

Deci trebuie sa il tin pe Alfare.Cah.I-am dat cereale cu portocale mar si banana ca sa-i schimbe gustul amar al laptelui si bineinteles ca i-au aparut din nou citeva pe fata iar cele de pe corp s-au inrosit din nou.Acum de la ce o fi de la portocale sau banane?Bagam din nou mere la greu.
Cit timp oare trebuie sa il tin pe Alfare, pina ii trece alergia adica bubitele? Si cum fac, ii dau lapte formula hypoalergenic sau obisnuit?

Andreas,soarele meu

Scuze, nu mai stiu ce virsta are copilul. Formula asta trebuie sa i-o dai nu pina cind dispar bubitele, ci pina dispare alergia. De ce nu-i dai cereale simple? Eu nu am incredere in cerealele cu fructe.
In general nu e bine sa combini prea multe feluri la o singura masa. E greu sa-ti dai seama in felul asta ce anume il afecteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Andreas are 6 aproape 7 luni.Cum imi dau seama ca ii dispare alergia? repetam analizele?

Andreas,soarele meu

Mergi la inceput

Da. Oricum, nu dispare inainte de 2-3 ani. E mic ca sa-i dai portocala sau alte alimente care pot provoca alergii. Trebuie sa ai grija sa introduci un singur aliment, numai asa iti poti da seama la ce reactioneaza. Deci introduci un aliment/ingredient si astepti cel putin citeva zile (o saptamina as zice eu) pina la urmatorul. Intre timp le combini pe cele care le-ai dat pina acum.
Mi se pare foarte mult sa dai combinatie de nu stiu cite cereale plus 2-3 fructe. La virsta asta ma refer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Vlad al meu are 2 ani si 5 luni.
problemele au inceput in decembrie, deci avea 2 ani si 2 - 3 luni...

ati incercat iaurtul cu soia?
eu as fi preferat sa fie simplu (are si fructe - ananas si maracuja...).
oricum, am incercat aseara si i-a placut extraordinar de mult; normal - dulce, cu fructe...acum stau cu inima cat un purice, asteptand reactii.
a mancat doua (), ca sunt destul de mici - 125 de grame la 2 ron borcanelul (produse in Spania...)

intre timp am scos si toate covoarele din casa, sa nu mai adune praf...
nu stiu ce sa mai fac.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Herra, ai incercat sa-i faci teste copilului?
Eu cred ca e bine ca iei masuri de prevenire. Un copil sensibil poate deveni sensibil la mai multi alergeni daca vine in permanenta in contact cu ei.
Eu zic sa mai mergi si la alti medici, diagnosticul ala vi l-a dat ca sa spuna ceva si doctorul ala... Ca de fapt nu va e de folos. Eu te-as incuraja sa faci teste.

Mergi la inceput