Bebei cu alergii (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lume noua pe aici, salutari tuturor. Intru doar pe fuga. Avem gripa, sintem amariti. Sper sa treaca repede.
Sanatate tuturor!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

nastasika, mi-au dat lacrimile cind am citit ce-ai scris, numa parintii cu copii alergici inteleg ce inseamna!scumpa micuta ta, asa mincam si noi pe ascuns ce el nu are voie.....ca altfel cere! mi-e groaza daca nu-i trece pina mai creste al doilea bebe.....deja i-am zis sotului ca va fi si el pe soia, vrea nu vrea, tre nu tre!daca Dominic e alergic, n-am sa gatesc de 10 ori, va minca si el ce mincam noi!cel putin sper ca-i va trece pina la anul!

angelli, la noi, dupa 2 luni de cind eu nu am mai consumat produse lactate de nici un fel, si dupa tratament cu cortizon 14 zile, i=a disparut eczema si nu a mai aparut pina nu i=am dat din nou produse lactate!daca la noi a durat 2 luni si era din laptele meu, la voi sigur cam dupa 1 luna ar trebui vazute ameliorari, dar, petele trebuiesc tratate, ca nu vor trece de la sine, numa ca-i dai lapte de soia!noi folosim si acuma o crema hindratanta f buna, Glaxal ii zice, face minuni!am recomandat-o la prietene care nu aveau bebei alergici, dar care tot faceau pete de caldura, etc, si au spus ca e f buna!

Flavia 23+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Am revenit si eu, am facut lui Andreas analize de singe.IgE total este 47( el are 6 luni si 2 sapt, pentru virsta de 6-12 luni valoarea limita este 15).Pentru lapte valoarea este 0,18 adica mai mic de 0,34 la nivel nedetectabil.Ce inseamna asta? Trebuie sa astept pina joi dar cred ca o sun eu pe dr luni.
Va pup

Andreas,soarele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

Dragele mele,

Sint un pic deceptionata,sper totusi sa ma insel.L-am dus pe Andrei la recoltat singe pentru Panel4+alte ige-uri specifice(de ex, ige total,ige pt lapte,lapte praf,lapte uht,ibuprofen) insa rezultatul analizelor mi se par ca omit exact unele ige-uri pe care le-am bifat,dar platit.
Asa cum au venit analizele, Andrei e alergic la lapte(val normala=0.35, val obtinuta=1.0,evaluata ca "low threshold" la cazeina(valoare normala=0.82, val obtinuta=2.0, evaluata ca "slight increase", si la alune(val normala=0.19,val obtinuta=0.5, evaluata ca "not or hardly present")
Pina acum marturisesc ca nu stiam ce este cazeina(sau caseina) si am aflat ca este o proteina din lapte si brinza, de fapt grasime.Ea face posibila topirea cascavalului,de ex.Nici laptele praf nu este lipsit de ea iar laptele matern contine,chipurile, 80% caseina-din ce am citit pe net....la mine nu e cazul pentru ca eu nu am putut alapta deloc.Pepsi, esti o fericita ca ai putut alapta insa sa stii ca sint si femei care nu pot pur si simplu,indiferent de efort.La mine a fost o problema de natura hormonala peste care cu greu am trecut..dar am trecut.
Nastasika- incerc sa aflu,dar nu am gasit nicaieri,nici macar pe site-ul Medlife, care sint exact alergenii pe care acest test ii depisteaza,asta ca sa imi confirm eu ca totusi nu au luat in considerare analizele tuturor ige-urilor bifate pe fisa de trimitere.

Dupa 1 luna de lapte Humana SL, ne-am pricopsit cu o diaree acuta si pentru ca eram important sa o redresam rapid am trecut pe Humana HN.Dupa ce s-a reglat, am revenit la laptele nostru din vremurile bune,adica NAN2.Fata e absolut curata acum insa nu stiu daca NAN2-ul asta nu o sa i-o incarce din nou.Ce mi s-a parut mereu ciudat este de ce daca e alergic la lapte si la cazeina din el,iritatiile apar la interval de 2-3 luni.N-ar trebui in mod normal sa fie iritat mereu daca e bombardat cu acel alergen?
Luni o sun pe alergoloaga sa vedem planul de bataie si pina atunci continuam cu Aerius dimineata si Zyrtec seara.Credeti ca aceste siropuri tin in friu alergia si nu mai se irita fata?
Voi aveti mult mai multa experienta, din pacate, si spun asa pentru ca nu e un subiect de care sa se bucure nimeni.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Sheba dupa analize eu nu iti recomand sa ii dai NAN2 pt ca acest contie evident cazeina si mai rau ii faci copilului,este recomadat eliminarea oricaror produse lactate,ba mai mult trebuie sa ai grija ca sunt multe alte produse care contin lapte si care nu ar tebui sa le mance.Daca a avut reactie nasoala la Humana incearca altceva,incearca Pregomin de soia sau Pregomin SL-care este special pt cei care au alergii si la soia si la ou.
De asemenea nu ar trebui administrat medicamente decat daca iti face bubue,altfel nu faci decat sa ii bombardezi corpul cu medicamente,degeaba ca el tot o sa aiba alergie.Solutia este sa ii elimini din alimentatie produsele la care este alergic si gata.
Noi asa am facut,nu primeste absolut nimic "contaminat" si nici un medicament si nu a mai facut reactii si bubite de mult timp.

Mai vroiam sa adaug ca reactiile nu trebue sa fie neaparat constante pot intr-adevar sa apara la intervale mai mari de timp;nu este o regula depinde de organism.

Multa sanatate!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Merci frumos pentru raspuns Pisicuta!
Produsele lactate i le-am scos si eu de o luna si jumatate, la fel si cerealele care contin lapte.Cu Humana SL nu s-a impacat oricit de mult i-as fi dat sa bea, mereu se trezea noaptea de foame.
Astept cu nerabdare sa vad ce zice si alergoloaga, oare o sa scape la un moment dat de alergia asta?

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca nu am apelat pina acum la cremele cu cortizon sau Elidel desi o luna intreaga a fost ca si julit pe fata;am folosit numai creme hidratante.Siropurile Aerius si Zyrtec le-am inceput insa de aproape o sapt, la indicatiile alergologului.

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb: foloseste cineva Glaxal Base?Am auzit ca e f buna si este doar hidratanta...pacat ca in RO nu exista.Nu am aflat insa ce contine exact.Voi ati fost multumite de ea?Pe net am vazut ca exista Glaxal Base crema,lotiune, lotiune cu vitamina E...pe care o folositi pentru copilasi?
Multumesc tare mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Sheba, cea mai buna crema (dupa mine) si care o folosesc multe mamici de copii cu dermatita atopica este TRIXERA ,este o crema ptr. piele seaca ,se gaseste in farmacii si este fabricata de firma Avenna.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by sheba
Dupa 1 luna de lapte Humana SL, ne-am pricopsit cu o diaree acuta si pentru ca eram important sa o redresam rapid am trecut pe Humana HN.

va rog spuneti-mi si mie de care sa-i iau lui Vlad - noi suntem in stadiul de incercari - sa vedem la ce-i alergic...
avem "prurigo strophulus"...

a, si inca o intrebare - laptele de soia de la supermarket e ok? ca eu speram ca am scapat de lapte praf, el avand 2 ani si 5 luni acush...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput