mini prix

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Si eu am fost la mini prix acum un an si ceva prin vara si mi-am luat cateva tricouri si vreau sa spun ca pe unul intre ele chiar il port frecvent pt. ca imi place si nu s-a stricat deloc la spalat.Ca si calitate chiar imi place.Am mai fost dupa aceea inca odata ar nu prea aveau marfa.Imi place si cand merg in Bucuresti chiar as vrea sa trec poate imi gasesc ceva frumos.Tricourile pe care le-am luat eu sunt turcesti.
Va pup pe toatesi va urez sa va gasiti multe hainute frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

mi-am luat si eu cateva chestii misto de la mini prix.voi ati mai fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Am fost si eu saptamana trecuta, la cel din Romana. Am cumparat pentru fata mea cateva bluze, o vesta, iar eu am luat un tricou si-o rochita. Destul de ieftine si-am prins si-o reducere de 50% la produsele pentru copii, pana intr-o anumita ora. Sunt si lucruri de proasta calitate, murdare sau rupte, cel putin tricoul pe care l-am luat eu are eticheta din interior taiata, nu stiu de ce, nu pare purtat.
Probabil data viitoare o sa merg la cel din Otopeni, daca spuneti ca e marfa mai multa si mai diversa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

am luat si eu rencent niste helancute superbe de fetite, pina in 10 ron, si mie un tricou negru made in UK ff frumos si de f buna calitate (din romana).
am inteles ca produsele care au eticheta taiata, sint produse de calitate, nu second-hand, de firma, dar nu au voie sa le expuna numele asa ca le taie eticheta.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Fetelor e adevarat ce-mi vad ochii sau e SF? Eu nu sunt fitzoasa dar imi plac lucrurile de calitate. Nici nu vreau sa ma gandesc cati bani am aruncat eu pe geam . Am o prietena care imi tot spunea ca sunt fraiera ca-i fac cu bani pe cei cu magazine in Plaza sau Mall.
Intrebare: Ca sa ajung la Mini Prix-ul din Otopeni? Merg spre aeroport? da? Pe podul de unde era inainte METRO fac dreapta? Am inteles bine?
Multumesc si va anunt ce am cumparat azi, cel tarziu maine. Vreau sa vad cu ochii mei minunuea de magazin

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

pai daca vi dinspre Bucuresti, faci stanga sub pod, la metro. e curtea lipita de metro

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Sarumana AditaDa, dinspre Bucuresti vin. Deja mi-am anuntat barbatul ca maine dispar vre-o 2-3 ore de acasa Mai mult nu pot sa strau ca il alaptez pe asta mic, pacat ca nu pot sa-mi las tzitzile acasa

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Si eu am cumparat haine pt bebe de la cel din otopeni si nu mi se par asa cum zic unele dintre voi sit chiar ok.
Si nike se face in indonezia si nu am auzit pe nimeni sa se planga de asta si stefanel se face in rom chiar si pt italia si iar nu am auzit pe nimeni sa se planga de asta si plus de asta au niste scoruri.....
In orice caz nu inteleg dc va certati fiecare e liber sa isi cumpere si sa isi inbrace copilul cu ce vrea .

amy

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tasia

Sarumana AditaDa, dinspre Bucuresti vin. Deja mi-am anuntat barbatul ca maine dispar vre-o 2-3 ore de acasa Mai mult nu pot sa strau ca il alaptez pe asta mic, pacat ca nu pot sa-mi las tzitzile acasa

pozele noastre

pai 2-3 ore nu cred sa iti ajunga, ca e destul de departe( ma rog, depinde si unde stai) si acolo ai de cautat. eu cel putin 2-3 ore as sta numai sa cotrobai prin haine. nu poti sa te mulgi si sa lasi lapte in biberon sa-i dea altcineva bebeului?

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

ai fost? am vazut pe site-ul lor ca de la 1 martie au bagat noua colectie. asta inseamna ca s-au terminat reducerile?

Mergi la inceput