mini prix
Raspunsuri - Pagina 4
catutza spune:
Ce program au duminica la cel din Otopeni? Si cu ce ajung acolo -R.A.T.B sau maxi-taxi.Eu vin pana la capat la 335 in Baneasa, de acolo gasesc ceva sa ma duca la MP?
As vrea sa merg si eu tot pentru H&M ca sunt fan. Eu chiar nu am gasit la noi pana acum hainute de la ei.
Cristina, cat erau pantofiorii? Jucarii au?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
anda141 spune:
jucarii nu au, decat asa 2-3 papusele. Asta aveau cand am fost eu.Insa va trebuie timp sa cautati. Nu te duci fix la raionul cu H&M. Tb. sa stai sa cauti ca sunt amestecate.Eu ies innebunita de cap de acolo si mai putin de 2 ore nu stau .
Sa il ajutam pe Alexandru
mamaruta spune:
quote:
Originally posted by catutza
Ce program au duminica la cel din Otopeni? Si cu ce ajung acolo -R.A.T.B sau maxi-taxi.Eu vin pana la capat la 335 in Baneasa, de acolo gasesc ceva sa ma duca la MP?
As vrea sa merg si eu tot pentru H&M ca sunt fan. Eu chiar nu am gasit la noi pana acum hainute de la ei.
Cristina, cat erau pantofiorii? Jucarii au?
De la Baneasa poti lua 783( ai grija ca-ti trebuie cartela)si-l rogi pe sofer sa te opreasca la Agip.
Traversezi pe paserela mergi vreo 50m si ai ajuns.
Cand pleci urmezi acelasi traseu, numai ca nu mai traversezi pasarela,ci stai in statie la Casa Romaneasca.
Exista si un trasnport preorasenesc dar nu stiu eu care e ala
inaioana spune:
E acelasi program in fiecare zi (inclusiv sambata si duminica) : 10-20.
Nu cred sa "se strice", e asa de vreo 3 ani de cand tot cumpar de la ei, ba mi se pare ca aduc din ce in ce mai multe si mai misto. Acum doi ani nici nu prea aveau hainute de copii (mai ales de bebelusi) si acum au cu gramada.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
pozici
ellej spune:
si eu sunt fan Miniprix! L-am descoperit acum niste ani pe cel de la universitate / unirii. Acum lucrand in romana il am chiar sub nasul meu. Mi-am luat o geanta super cu pana in 200.000 de care nu ma mai satur, Daniel Ray, nou nouta.
Chiar azi ma duc dupa ceva pentru fi-miu, desi cu banii... nu e prea roz la sfarsit de luna.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
miria_cristina spune:
Jucarii aveau 3 papusi fiecare a cate 250 RON. Asa ca, nu m-am obosit nici s ale iau seama, iar pantofiorii erau la 130RON/pereche.
Dar sunt super incantata de ei.
Of, as mai merge o repriza, dar nu stiu cum sa fac cu fata ca-i racita nu n-as scoate-o din casa.
Nu ma mai satur alegand hainute pentru ea. Si nu penrtu ca nu are, ci pentru ca mi-e drag!
Si eu cumpar de niste ani, dar la depozitul din Otopeni merg doar de unul.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
catutza spune:
Cristina , cam mult 130ron pantofiorii pt copii. Nu dau atatia bani ca sa-i poarte 2-3 luni maxim.
Mamaruta , multumesc de info pentru transport. Sper sa fie dragut soferul si sa opreasca. Dar poate il conving pe Mihai sa mearga cu mine ca asa mergem cu masina.
Au reduceri si in februarie?
Eleni spune:
quote:
Originally posted by catutza
Cristina , cam mult 130ron pantofiorii pt copii. Nu dau atatia bani ca sa-i poarte 2-3 luni maxim.
[Au reduceri si in februarie?
Cred ca a vrut sa spuna Cristina 130.000 (13 ron), respectiv 250.000 (adica 25 Ron). ca eu nu am vazut niciodata chestii asa scumpe acolo...
Asa ca du-te cu incredere.
Si reduceri ei au mereu... ca interesul lor este sa ruleze grabnic stocurile de produse.
Spor la cumparaturi!
miria_cristina spune:
ELENI - Merci!
Eu am gresit! 13RON si chiar mai ieftini.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."