Amandina
Raspunsuri - Pagina 3
adi69 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Balbina
Miha, mmm, ce apetisanta si amandina ta, si ce desen abstractionist ai pe glazura
Te rog sa nu razi de desenul meu abstract ca am muncit din greu la el,daaa?
Adriana,daca e vorba de poza asta...Sunt Tavalite mey...cu nuca si nuca de cocos.
MihaAzi poti fi caine...Maine poti fi copac...
Pai sa stii ca n-am facut niciodata tavalite,ca de aia nici nu stiam cum se cheama.Da-mi si mie reteta pe pm
Adriana si-atat...
aime spune:
Mi-au iesit 24 bucati, ca intreba cineva.
Miha si pe mine m-ai omorat cu painica impletita, stii tu ...de cand mi-ai aratat-o
Lorelai spune:
arata bine amandinele in pozele voastre si chiar ca mi s-a facut pofta dar am o problema. din ce imi amintesc eu, amandinele de la cofetarie pe care le mincam eu cind eram copil (acum vreo 30 de ani) nu aveau blatul cu cacao. era colorat putin pt ca era facut cu zahar ars. glazura era cu cacao (nu cu ciocolata) si avea o consistenta deosebita, cam ca un fondant mai subtire. are cineva reteta asta?
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****
strumfi2004 spune:
Frumoase, frumoase toate amandinele...
Off-topic:
Adriana, chinezoaica din pozele tale e facuta dupa reteta Mirei postata la subiectul de Craciun?
Gratiela, mamica strumfilor "Ayla" si "Nunutz"
TGIF spune:
Adriana, mie mi-a facut cu ochiu tortul "Florin". Daca nu este prea dificil de facut, poate-mi dai si mie reteta please!!!!
Thanks
TGIF spune:
quote:
Originally posted by aime
Natalia merci mult , is f bune sa stii...
Glazura e cea de la Brownies de care eu m-am indragostit efectiv, o folosesc la orice, iar deasupra am facut crema Darling de la plic, ca n-am oprit din crema ce-am pus la mijloc si le-am motzat .
Pai Aime, nu ne lasa asa cu ochii'n soare pe astia care nu stim glazura de la brownies. Ne trebe si noua niste esplicatii, retete, stii tu!!!
Balbina spune:
quote:
Originally posted by TGIFquote:
Originally posted by aime
Natalia merci mult , is f bune sa stii...
Glazura e cea de la Brownies de care eu m-am indragostit efectiv, o folosesc la orice, iar deasupra am facut crema Darling de la plic, ca n-am oprit din crema ce-am pus la mijloc si le-am motzat .
Pai Aime, nu ne lasa asa cu ochii'n soare pe astia care nu stim glazura de la brownies. Ne trebe si noua niste esplicatii, retete, stii tu!!!
Reteta Aime a dat-o pe pagina precedenta deja, in al saptelea mesaj.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
adi69 spune:
quote:
Originally posted by TGIF
Adriana, mie mi-a facut cu ochiu tortul "Florin". Daca nu este prea dificil de facut, poate-mi dai si mie reteta please!!!!
Thanks
Ai reteta aici nu e greu de facut..
Adriana si-atat...
adi69 spune:
quote:
Originally posted by strumfi2004
Frumoase, frumoase toate amandinele...
Off-topic:
Adriana, chinezoaica din pozele tale e facuta dupa reteta Mirei postata la subiectul de Craciun?
Gratiela, mamica strumfilor "Ayla" si "Nunutz"
Nu am facut dupa reteta Mirei,pt ca deja o facusem cand a scris Mira reteta.Am facut dupa reteta asta
Adriana si-atat...
mariussimiuc spune:
Ioi Adriana,ce bine arata Chinezoaica.Mi-ai dat o idee pentru desertul zilei de azi!
Un si pentru Gratiela.
Miha