Vine barza?(34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Iuca sotul Irlandezei, cand a fost acu in tara la un control i-au depistat varicocel...deci cred ca analizele spermogramei ieseau naspadin cauza asta.Mi-am permis sa-ti scriu eu, deoarece e in pana de net.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by ladymina77

Si eu am muncit de zor saptamana asta "pt bebe" sper sa fie intr-un ceas bun si sa fie cu ochisori.Imi poate spune cineva daca ovulatia a fost pe 18/19 ian la cat timp imi pot face un test?Multumesc

mina



Eu l-am facut in a doua zi de intarziere.

4+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by alina.a

felicitari la toata lumea pentru cele 2 liniute pe testul de sarcina!
sa aveti o sarcina usoara si bb sanatos!
dar in special dragei mele irlandeza FELICITARIIIII! ti minte ce gura aurita am avut cand ti-am spus odata ca poate vrea sa fie fecioara ca si mamica lui?sa ai o sarcina usoara draga mea,iti ureaza cineva care "trage" nu gluma ,si un ingerash de bebe!si vezi ca vine bb cand nu te astepti? multa sanatae sotului,e o operatie usoara nu ai de ce sa-ti faci griji.


alina 13+



Alina.a scumpo, ai avut gura aurita intradevar, daca se grabeste v-a fi fecioara , daca vine la termen v-a fi balanta(28.09). Sa fie intr-un ceas bun.

4+



Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by iuca

Felicit si eu fetele care au vazut II, va doresc multa sanatate voua si sambureilor, si sa duceti cu bine sarcina la termen.
Irlandeza poti sa-mi spui ce probleme are sotul tau? Stiu ca ai spus, dar nu imi mai amintesc exact. Te intreb pt ca si sotul meu are probleme (azoo), si parca tare as vrea sa vad o luminita (la capatul tunelului).

vio



Iuca, Ali ti-a spus exact cum sta treaba la noi. Si ni se recomandase FIV+ICSI.

Ali stiu ca esti puternica, si o sa reusesti pana la urma. Succes, sa fie cat mai repede.

Nusy, Bibyrox, AleDutulescu, L5845, multumesc fetelor, si cate un pup pt. fiecare.

GinaM trebuie sa-mi caut un doctor intradevar, cat despre tratamentul de sustinere, de aici nu mi-au dat nimic, mi-au spus verde-n fata " selectie naturala". Si cica sunt inaintea noastra cu mult , ce mai gluma.

Emaaimee, multumesc pt. propunere, deocamdata sotul tocmai a venit din Ro. si mi-a adus non-spa si utrogestan. Deocamdata nu ma mai doare nimic, asa ca n-am inceput tratamentul. Daca o sa am nevoi de alte pastile o sa te anunt. Multumesc mult.

4+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iumosa spune:

Irlandeza: Felicitari pentru sarcina si un bebe sanatos si voios.

Sa stii ca si aici, in Canada, e la fel. Se merge pe selectie naturala si nu se da tratament de sustinere pentru sarcina. De fapt, de obicei nici nu ajungi la ginecolog mai repede de 8-10 saptamani. Sunt mult inaintea noastra, nu?

In alta ordine de idei, ma bucur sa vad ca ai reusit si ca se poate. Si sotul are ceva probleme (teratospermie), dar inca nu am ajuns la dr. (ca si dureaza de numa' pana obtii o programare la medic). Ramane sa ne rugam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Iumosa multumesc pt. urari.
Intradevar dureaza mult pana obtii o programare. Eu am cerut o programare pt. mine anul trecut in octombrie , si mi-au facut-o pt. septembrie 2007, iar sotul meu pt. spermograma a asteptat 3 luni la prima , doua luni la a doua si iar doua luni pt. a treia , dar nu o mai face acum. Acerut sa i se faca investigatii mai amanuntite si au spus ca nu-i nevoie, spermograma e naspa si ne-au recomandat FIV+ICSI. Sotul a decis sa mearga in Ro. si acolo au descoperit ca de fapt are varicocel, care e operabil si apoi sunt sanse de a ramane insarcinata pe cale naturala.
Pacat de aparatura pe care o au, ca specialisti nu prea au.

4+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Irlandeza, FELICITARI din toata inima!!!!

Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Irlandeza felicitari!!
sa va dea DD un sanatos,voios,frumos si ... si norocos!

si pt burtica

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!


*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

buna fetelor
sunt mai noua in acest loc asa ca as avea si eu nevoie de ceva informatii: amcitit ceea ce a scris billy si mi-am recunoscut toate simptomele .sanii mei deja au facut rana de la un sutien care inainte imi era mare, am o stare de somnolenta permanenta , sunt foarte irascibila, am usoare dureri de burta dar nu le pot asocia cu CM pt ca eu nu aveam asa ceva.de doua zile umblu cu tampoanele in geanta si ma controlez ca o disperata dar pana acum nu am nici cea mai mica urma.aaa, trebuie sa vaspun ca sapt trecuta , luni , am facut un test care mi-a iesit slab pozitiv.am repetat si mi-a iesit negativ.in disperare de cauza m-am dus si am facut HCG care a iesit 1.00 mUi/ml. tin sa va spun ca sunt in a doa zi de intarziere , dar nu mai indraznesc sa sper.
voi ce ziceti?
multumesc
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Irlandezo ai grija de samburel ...ia ceva daca ti-e rau

Ali

Mergi la inceput