Vine barza?(34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

lidia: e foarte bine si la aspirante, dar vezi ca e si un subiect cu "Mamici aspirante din nou"

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman
Nu se mai anunta nimeni ?
Cine face teste zilele astea?



Anca,la mine astazi este z25 si sunt in pending.
Am o "tentativa de test insa, cred ca minte.Am mai patit asa o data anul trecut si nu stim ce sa credem.E prea devreme oricum.Peste 2-a zile am sa mai fac un test.
Succes tuturor acelora dintre voi care sunteti aproape de ziua testarii si mult curaj voua acelora la care mult doritul BB se lasa inca asteptat.Va sunt alaturi si va pe toate.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Multumesc Olivia...chiar am nevoie de incurajari!

Am vesti, oficial negative deocamdata...dar sunt in pending (vorba Ginei). In rezultat imi arata valori estimative ale hcg pentru o sarcina de peste 4 saptamani (calculata de la ultimul ciclu), iar eu am doar 3. Hcg-ul meu in acest moment este sub 0.100. Am intrat pe net si am descoperit ca acest hormon apare deabia dupa ziua a 11-a de la conceptie, adica ziua 25 de sarcina. Iar in urina se revede de-abia dupa 12-14 zile de la conceptie (aproape de ziua de menstra). Adica mai am de asteptat. Lucrurile or sa se lamureasca de la sine oricum, pt. ca o sa ajung si la ziua de menstra, sper sa nu am parte de ea.

Ce ma nedumireste este ca din ceea ce am citit pe net, aceste prime saptamani sunt esentiale pentru dezvoltarea si fixarea bb-ului in uter. Iar daca toate testele se fac de-abia cand s-au facut 2-3 saptamani de la conceptie, deja mama afla cam tarziu ca este insarcinata. Adica si o baie fierbinte poate provoca avort, un efort mai mare (ridicare de greutati), medicatie necorespunzatoare pt. fat, alimentatie nepotrivita, stres excesiv, s.a.m.d. Ma asteptam ca medicina sa fi fost mai avansata decat atat. Nici nu-i de mirare ca sunt atatea fete pe aici care se straduiesc sa ramana insarcinate cu lunile. Poti fi insarcinata, nu stii, te porti normal si faci toate lucrurile pe care le faci zi cu zi, si te trezesti ca odata cu ciclul elimini si bb-ul si nici nu ai realizat macar ca ai fost insarcinata vreodata. Mie asta mi se pare infiorator!

Succes tuturor fetelor!!

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

BillyBilly, nu mai fii asa de pornita, ai putintica rabdare, doar tu singura ai zis ca stresul.... O sa vezi ca va fi bine. Iti tin pumnii sa fii .

Bubule, care sunt rezultatele de ieri? Pe unde bantui?


Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Nana: scumpa mea graviduta mi-ai devenit atat de draga Rezultatul a fost zero, dar plec intr-o vacanta lunga si exotica si promit sa va "aduc" o surpriza frumoasa
sunt Z35 si nici un semn de rusi...
Dar ma uitam la ce a scris Billy si mi-am dat seama ca daca intr-adevar am avut o ovulatie mai tarzie (prin Z24), iar hcg-ul in sange sa fie detectabil la 11 zile de conceptie atunci e o probabilitate (destul de mica) sa fi facut testul prea devreme (in Z33). Pe de alta parte rusii vin la 14 zile de la ultima ovulatie adica prin Z38...

Cel mai bine e sa plec in vacanta, sa ma relaxez, si vad ce se intampla cand ma intorc. Oricum n-am ce face altceva decat sa astept...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

au iesit: II
chiar daca a doua e mai slab colorata, e bine ca e acolo. nu speram sa vad vreodata II, dar uite ca s-a intamplat azi-dimineata!!!

www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sigur est graviduta.
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ce de vesti bune. Am pierdut mult la citit, de cand imi lipseste internetul. Da' las' ca vine sotul maine seara si pe luni sper sa il fixeze din nou.

Fetelor, dupa vestea trasnet pe care mi-a dat-o sotul ca are varicocel si trebuie operat, dupa ce medicul ne-a recomandat FIV+ICSI, azi dimineata am avut testul de sarcina POZITIV , insa insotit de dureri slabute .
Am fugit repede la spital la 6.30 (la urgenta ), unde am stat 2 ore ca sa ma vada cineva, si era o doctorita oribila, mi-a luat sange, si ce dureri am la mana, mi-a facut scan intravaginal, cica nu vede nimic, stiu e prea mica sarcina. Trebuie sa sun luni la spital sa-mi fac programare. Sper sa nu pierd sarcina din nou. Am aceste dureri "surde" la burtica. Macar nu sangerez.
Am cerut sa-mi dea ceva de sustinere si a zis : noi nu dam nimic, e selectie naturala. Idioata naibii, ca m-am inervat din nou.
In Ro. ce se da pt. sustinerea sarcinii si pt. dureri ? O sa-i rog pe parinti sa-mi trimita cu DHL-ul medicamentele.
Asadar sunt in 4 saptamani fix.
Anul trecut exact pe vremea asta am aflat ca sunt insarcinata, dar la 6 sapt. s-a dus.


Ali, nu fi trista , minuni se mai intampla.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Irlandeza: wow,ce surpriza! Felicitari si ma bucur ca nu mai e nevoie de FIV! Pentru sustinerea sarcinii stiu ca se da utrogestan intravaginal(dar nu stiu sigur cate pe zi,poate-ti spun fetele care sunt gravi), iar pentru dureri no-spa.Poate se gasesc si la voi.Te pup!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

quote:
Originally posted by Missy

au iesit: II
chiar daca a doua e mai slab colorata, e bine ca e acolo. nu speram sa vad vreodata II, dar uite ca s-a intamplat azi-dimineata!!!

www.babiesonline.com/babies/f/fratila


De cand incerci? Ai facut ceva " mai deosebit"? Spune-ne si noua secretul, daca nu-i cu suparare...

Mergi la inceput