Slip pentru bb?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

FETELOR,DACA ZICETI CA EXISTA PAMPERSI PENTRU APA DE UNDE PUTEM LUA?AR FI EXCELENTI !FARA DURERI DE CAP!CREDETI CA IN ROMANIA SE GASESC?EU NU AM VAZUT !POATE LA CARREFOUR,DAR NU M-AM UITAT.DIN STRAINATATE CINE SA NE TRIMITA ?EU AM O MATUSA A SOTULUI MEU ,DAR AM RUGAT-O SA-MI TRIMITA UN PARFUM DE UN AN SI NICI ACUM N-AM PRIMIT .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

PITIeu cred ca poti sa vorbesti la magazinul de unde cumperi de obicei sa -ti comande ca doar scutecele Huggies nu se fac la noi le aduc si ei de afara ,oare chiar nu s-ar putea?s-au daca nu cauta si tu la un magazin mai mare nu stiu altceva ce sa te sfatuiesc ,caci daca ar fi sa ti le trimita cineva de afara ar costa mai mult decit trei perechi de slip de firma!!!!!!!

AuraGalerne

Mergi la inceput

Si pentru Maria ,uite ca ieri am fost si la mare(Marea Nordului) si am vazut toti bebeii in funduletele goale si cu putica la soare asa ca si noi l-am lasat la fel,dupa cite vezi nu este nici o diferenta indiferent in ce colt de lume ai fi,asa ca concediu placut !(PS la piscina insa sint reguli stricte ,cel putin aici la noi sint afisate la intrare si toata lumea le respecta ,vreau sa spun ca slipul s-au chilotelul "inotator" este obligatoriu indiferent de virsta bebelusului,)

AuraGalerne

Mergi la inceput

Aurelia,nu cred ca se poate rezolva ceva la noi,caci nu cunosc pe nimeni la conducerea vreunui magazin,iar daca ma adresez vreunui director nu cred ca va face mare lucru.Matusa noastra trimite mereu pachete in Romania insa pe noi ne-a uitat.O sa incerc sa intreb la carrefour poate au si eu nu am vazut,oricum mi-ar fi de un real folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

quote:
Originally posted by PITI

Aurelia,nu cred ca se poate rezolva ceva la noi,caci nu cunosc pe nimeni la conducerea vreunui magazin,iar daca ma adresez vreunui director nu cred ca va face mare lucru.Matusa noastra trimite mereu pachete in Romania insa pe noi ne-a uitat.O sa incerc sa intreb la carrefour poate au si eu nu am vazut,oricum mi-ar fi de un real folos.

M.DRAGU

Nici eu nu cred sa rezolvi ceva cu magazinele fiindca nu cred ca vor face comanda din strainatate doar pentru 1 pachet.
Eu zic ca ar trebui sa rogi pe cineva care merge in strainatate sa-ti aduca, cred ca si in Ungaria se gasesc. Nu uita ca si firma Pampers le produce si sunt la fel de bune ca Huggies.Sunt intr-adevar mai scumpe ca scutecele normale si sunt in pachet de 10 sau 15 parca, in occident nu se vind la bucata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Pentru Maria(care a postat mesajul initial)

Daca mergi in Turcia cauta si servetele Pampers pt soare, Pampers Sunnies le spune care au incorporate lotiune pentru soare cu factor de protectie 30, sunt rezistente la apa si sunt mai la indemina de folosit pentru copii fiindca nu sunt uleioase asa cum sunt lotiunile de plaja. Poate se gasesc si in Romania.Eu le-am folosit cu succes

numia bine
cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Piti, am incercat sa vorbesc eu la un magazin pentru scutece speciale pentru bazin si mi-au ras in nas. Nici vorba sa se oboseasca cineva macar sa incerce.

Mergi la inceput

Ar mai fi o solutie daca stai in Bucuresti ,vorbeste si tu cu fetele de pe forum care vin acasa acum in iunie s-au iulie sa-ti aduca un pachet ,cit loc poate sa ocupe ca sint presate!!!!!!eu nu vin acasa vara asta ca nu mai am pasaport altfel cu placere ....ar trebui sa aiba la Carrefuor ca doar patronii sint francezi si aici au asa ceva la Carrfour,

AuraGalerne

Mergi la inceput

EXACT CUM AM PRESUPUS,MIRELA !POATE LA CARREFOUR ARE SI NU STIM .DACA AJUNG IN CURAND INTREB .CREZI,AURELIA CA ESTE CINEVA PE FORUM SA POATA FACE ACEST LUCRU ? TOATE CARE VIN IN TARA AU BAGAJELE LOR.....

Mergi la inceput