Aspirante optimiste > 20 ani (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

dragutza,nici eu nu muncesc.si eu stau in casa toata ziulica.noroc ca am un catzel frumossssssssss,care a si costat ogramada de bani dar sotzul meu face orice ptr mine(asa a zis)de cand am pierdut prima sarcina,stau pe forum si citesc de mi se lungesc ochii ,si mai imi aduc aminte cate o data ca mai tre sa fac si curat si mancare..noroc de magazinele unde pot gasi mancare gata gatita si ieftina.
sa stii ca ai un sotz deosebit,daca mai face si curtzenie...al meu,po sa fie groapa de gunoi in casa,ca nu se apuca de nimic.si ma enerveazaaa...
dragutza,cand am fost in baie amainte,am vazut albus de ou pe chilot.cand tre sa ovulez?stii?dupa calendar,ar fi cam maine.dar am prestat azi dimineatza.ajunge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

am prestat si ma tinut al meu cu picioarele in sus de ma doare si acum coloana.dupa el...ma spanzura de picioare sa stau cu fundul in sus,.dar abia acum am vazut albus de ou pe chilot.oare mai tre sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

danielle mai presteaza vreo 2-3 zile, sa fii sigura.
iti tin pumnii sa fie "cu ochi" luna asta.
si-al meu ma tinea de picioare, ma ridica, de ziceai ca vrea sa ma spanzure de picioare , sa fie sigur ca intra unde trebuie.ma durea ceafa si coloana de cum stateam , dar n-a fost sa fie.
mie imi place sa gatesc, dar problema ii si ca-mi place sa mananc ca o purcica
si eu am o catelusa. am noroc cu ea, ca ma mai joc si mai vorbesc cu ea. ma port cu ea ca si cu un copil. o avem de 5 ani.
la mine ii bine ca sotul ii plecat doar vreo 3-4 ore pe zi si de obicei asta se intampla dimineata,iar eu dorm, deci nu stau foarte mult singura.in rest, mai mult pe-acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

didi,catelusa mea are 9 luni indata.e micutza micutza.si noi ne purtam cu ea ca si cum e un copil.ma gandesc ce o sa facem cand bebe vine cu adevarat.. al meu sotz,munceste mult,pleaca dimineatza la 6 si vine la 6 seara.si eu ma plictisesccccc...
de ce nu poti avea bebe pe cale naturala? scuze ca indraznesc sa te intreb,dar nu stiu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

danielle . nu trebuie sa te scuzi.
incercam de aproape 5 ani si nimic. am mai fost la doctori, nu ma simteam multumita, am renuntat la ei, imi este frica de tot ce este legat de doctori< injectii,analize, dureri-sunt foarte sensibila>, ma ia cu lesinurile.
am pus pe baza stresului, faptul ca suntem singuri intr-o tara straina, etc
am vazut ca trece timpul si ne-am hotarat sa mergem iar la doctor. am gasit un doctor care vorbeste romaneste si ne-a zis ca luna asta facem inseminare. mi-a spus ca spermograma sotului este buna< nu perfecta>, analizele mele sunt bune, dar ca am ovare polichistice si ca s-ar putea din cauza asta sa nu raman.nu stiu ce sa fac, c-am o tragere de inima sa merg mai departe cu el si am mai multe semne de intrebare.
am vorbit azi cu sotul meu despre asta si-am hotarat sa merg sa vorbesc cu el, sa ma lamuresc si sa vad cum putem sa facem sa fie bine. daca nu-mi convine, nu mai merg la el, nu iau pastilele pt stimulare si incercam sa gasim un specialist in infertilitate, nu un simplu ginecolog.
sotul a avut un coleg a carui sotie se programase pt inseminare sau fiv,dar n-au mai facut,pt ca ea a ramas. ei au spus ca probabil a fost pe baza de stres, de-aia n-a ramas. cand erau linistiti ca au programare pt IA sau FIV, a ramas. a spus sotul ca-l suna pe respectivul sa-l intrebe daca a fost la un specialist,sau la un simplu ginecolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

didi,eu zic sa cautatzi mai bine un specialist decat sa va chinuitzi cu simplii ginecologi.stii ca dai un ban in plus,dar macar stii sigur cand e momentul potrivit ptr o asa zisa inseminare sau poate nu iti trebe deloc,cine stie.mai bine pastreaza-ti banutzii pe care ii avetzi si cautatzi-va un specialist.parerea mea.
Dumnezeu sa va ajute.suntetzi suflete bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

danielle multi.
iti multumesc pt vorbele frumoase.
sotul meu mi-a spus sa vorbesc cu doctorul asta ;a care am fost si , daca nu-mi convine, sa cautam un specialist.
de platit tot trebuie sa platim, indiferent la ce doctor merge, pt ca, asigurarea medicala nu ne acopera cheltuielile pt probleme de fertilitate.
nu stiu ce sa fac...
parca mi-i rusine sa nu ma mai duc la dr-ul asta fara sa-i spun... si mi-i si rusine sa-i spun..
in sufletul meu simt ca vreau sa ma duc la un specialist. as avea mai mare incredere. suntem tot mai hotarati sa incercam inseminare,dar nu vreau s-o fac "anapoda", sa-mi pun sperante si sa nu-mi reuseasca. socul ar fi prea mare si nu stiu cand m-as duce iar la un dr. deocamdata nu am incredere in niciunul. nici nu stiu ce sa mai fac...am impresia ca tot timpul este ceva care dr-ul la care merge nu-l stie...ca nu-i fffffffffff bun, c-ar mai avea "scapari". nu stiu daca ma intelegi...dar ,daca ma duc la inseminare asa cum vrea dr-ul asta, am impresia ca merg degeaba, ca nu va iesi nimic din asta. sincera sa fiu, nu ma intereseaza de bani,cum ma intereseaza de sentimentele si suferinta ce le-am putea avea dupa..
ai reusit sa intelegi ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

dragutza,te-am inteles perfect.
facetzi ce credetzi voi va e mai bine ptr voi in primul rand.daca nu iti place doctorul asta nu te du si gata.inca o vb.: cu rusinea mori de foame!!! asa ca.nu iti fa griji, fii sigura ca lui nu o sa ii fie rusine daca tu nu ai sa ramai dupa inseminare.si o sa il doara undeva.eu sunt foarte deschisa pe temele astea cu doctorii si daca nu imi comvine de vreunul,multa sanatate.altul la rand.
tu esti o fire mai sensibila si mai moale,dar incearca sa lupti ptr ce vrei si ce e bun ptr voi.
nu te lasa usor,pe mine cred ca m-au schimbat asa tare oamenii de aici.daca nu le comvine ceva,multa sanatate.
te pup dulsik dulsik si,daca vrei,ma duc eu cu tine la doctor,sa vezi ce ii arat eu lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:


danielle . ai dreptate :cu rusinea mori de foame" si nu cred ca l-ar interesa foarte tare daca n-as ramane dupa inseminare.
sa stii ca si in israel oamenii sunt mai "reci" si "duri". si lor, daca nu le convine ceva,"pleaca" mai departe. si eu m-am schimbat mult de cand am venit in israel, in sensul ca sunt mai "dura" decat de obicei, dar in sufletul meu, tot o fiinta sensibila si rusinoasa am ramas. am perioade cand sunt dura sau sensibila
maine il pun pe sot sa-l sune pe fostul coleg, sa vedem daca a fost la vreun specialist,daca nu, incepem sa cautam un specialist.
sper ca pana la urma sa fie totul bine.
iti multumesc inca o data pt sustinere
n-am sa ma mai duc la dr-ul asta..nu ma imbat cu apa rece ca vorbeste romaneste...si ce daca vorbeste, din moment ce am inceput sa am indoieli..
ce zici...ar trebui sa-l sun? sau crezi ca nici nu-si va aminti de mine in cazul in care nu ma duc, avand in vedere ca el lucreaza in mai multe parti?
danielle de obicei la ce ora mergi la culcare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

dragutza,mai bine il suni si il anuntzi.sa dai dovada de bun simtz.dar daca zici ca lucreaza prin mai multe partzi,poate nici nu isi mai aduce aminte de tine,mai ales ca tre sa aiba o gramada de paciente. eu ma culc mai tarziu oricum,nu acuma,inca nu am somn. dar vrea al meu domn sa se uite la un film ce la scos de pe net.daca pot,intru si mai vb,in caz ca se razgandeste.
eu te si sa ai grija de tine si de sotz.ai un sotz minunat.
daca o sa fii mai tarziu putin,mai intru si iti scriu.bine?
te pupicesc.
P.S.mi se pare ca te cunosc de o viatza,dar nu stiu de ce.interesant,prea putin mi se intampla chestii de astea.

Mergi la inceput