Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 18
LEVI spune:
Pritre dureri de spate,dureri de burta si contractii,intru si eu sa urez La multi ani!celor ce poarta numele Ion sau Ioana .
Catalina,ma bucur ca esti mai bine.Nu dispera.E din cauza oboselii acumulate si a stresului pe care l-ai avut.M-am confruntat si eu in trecut cu asemenea crize si cu rabdare si incurajari,au trecut.Nu am luat medicamente,nici nu stiam atunci ca se numesc atacuri de panica si ca exista medicamente pt asa ceva.In perioadele de stres maxim,ele revin(la mine se manifesta prin accelerarea ritmului cardiac si ameteli,dar nu am lesinat niciodata).In cazuri extreme ,eu mai luam cate un Distonocalm,dar la tine acum nu se poate.Nu stiu cat ajuta,cred ca era doar efectul psihologic,ca dupa ce il luam se opreu palpitatiile.
La mine ,dupa ce am nascut-o pe Daria,pediatrul a venit in primele doua zile,a vazut ca e copilul bine si apoi trimitea doar asistenta sa vada ce mai facem.Asta cam o saptamana.Dupa aceea nu a mai venit nici ea.DE cantarit,eu am imprumutat un cantar si o cantaream in fiecare saptamana.Nu e bine.Doar ma stresam.
Luminita
33+ 
si
Daria
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
LEVI spune:
Elenita,
sa-ti traiasca fetitele!
LA CATE SAPTAMANI LE-AI NASCUT?
Luminita
33+ 
si
Daria
Pozele mele
elenita spune:
LEVI, multumesc mult!
am nascut chiar in ziua in care implineam 36 de saptamani
nu stiu daca puteam sa rezist mai mult
la fel ca si tine, aveam dureri groaznice de spate, dureri de bazin, nu mai puteam sa merg, cand mergeam la control foloseam caruciorul cu rotile, in fiecare zi aveam contractii puternice
imi pare rau ca nu te simti bine, dar ai sa vezi ca vei uita totul cand iti vei tine in brate bebeii, orice sacrificiu merita!
iti doresc multa sanatate si putere sa rezisti cel putin inca trei saptamani!
LEVI spune:
Elenita,multumesc de incurajari.
Spune-mi ,te rog,macar dupa ce ai nascut,au incetat durerile de spate?
Si inca ceva :cum a fost cezariana cu peridurala?Ai simtit ceva?
Si eu as vrea tot asa ,dar m-au speriat unii ca se cam simte uneori durere.
Luminita
33+ 
si
Daria
Pozele mele
elenita spune:
Ylilimic, Levimultumesc mult pentru parola!
Levi,dupa nastere au incetat durerile, acum ma simt foarte bine.
In ceea ce priveste cezariana, recunosc ca la inceput mi-a fost frica, dar nu am simtit absolut nimic. Nu am vrut anestezie generala pentru ca nu am vrut sa pierd momentul nasterii fetitelor. Sotul meu a filmat toata nasterea si cand am vazut filmul nu mi-a venit sa cred, la un moment dat scosesera uterul afara sa-l curete, dar eu nu am simtit absolut nimic.
sa nu-ti fie frica!
singura problema pe care am avut-o dupa epidurala a fost ca mi s-au umflat picioarele si tot corpul foarte tare din cauza lichidelor pe care le-au bagat prin perfuzie
am stat umflata mai mult de o saptamana, cu toate ca doctorii mi-au zis ceva despre trei saptamani
cand am inceput sa elimin lichidul, in doua zile am pierdut 6 kg in greutate
dupa cezariana o sa ai dureri si o sa simti ca te ustura incizia
sa ceri medicamente pentru durere
le-am luat 10 zile, acum nu ma mai doare
am plecat ca e timpul mesei pentru printese
te pup,
elenita
gio spune:
La multi ani de Sf Ion!!!!! Pupici multi de la noi!!!
Felicitari pt proaspetele mamici, Diana, Kate (si daca am uitat pe cineva nu dati cu rosii!!!).
Flavia, fetitzele sunt niste papusi, bine ati revenit!!!
sa incerc sa raspund daca mai tin minte ceva
. vigantol i-am dat si noi Taisiei pana pe la 4 luni cand am inceput cu Vigantoletten (niste pastilute care se topesc pe limba) recomandat de pediatru ca se absoarbe mai bine.
Catalina, hehe, adca uiti sa-i dai cu pudra nu-i nici o problema. Se pare ca nici nu-i recomandata. Stai linistita ca esti o mama f buna.
Messa, rau de tot cu mncarimile; am avut si eu ceva-ceva sarcina treuta dar acum vad ca nu mai am...Mai mult ca sigur vor trece dupa ce nasti si hai ca nu mai e mult.
Culturile din col se pot face si dupa 36 de sapt, pt cine mai apuca. eu ma duc pe 15 cand voi avea vreo 38, asta daca mai apuc cu burtica
faza: ma duc la control la Polizu si dupa ce platesc primesc 2 sticle de Floriol cu iod
. am murit de ras; cica promotie pt gravide; asa ca daca n-aveti ce face pe acasa si n-aveti ulei, faceti o vizita la Polizu hehe....
noi am mai facut niste cumparaturi, azi am luat un balansoar electric de la Primii Pasi, sper sa-si merite banii. si niste "accesorii" gen tampoane de san refolosibile de laAvent, suzeta, biberon etc etc. m-a luat si pe mine febra cumparaturilor si simt ca se apropie incet-incet momentul.
am luat si eu 12 kg dar ma simt parca as fi luat 200...si s-au repartizat pe unde n-aveam nevoie. una peste-alta, la cat de "activa" am fost sunt multumita daca ma mentin la max 15 pana nasc.
bafta pt cele care se pregatesc de nastere!!!
pupici
36 +
dianamizzi spune:
buna seara tuturor! am venit sa va salut si eu. MULTUMERSC tuturor pentru felicitari si spun si eu LA MULTI ANI PENTRU ION SI IOANA !
felicitari KATERINA
si succes celor ce urmeaza.Thea mea e mancacioasa, se trezeste la 3 ore chiar si mai devreme.
CATALINA nu iti face griji, lasa bebelusul sa doarma cat vrea ca nu iti pierzi laptele
corpul tau stie cat laptic sa trimita si o sa fie de ajuns. tocmai trebuie sa se stabileasca o legatura intre cerere si oferta (ca la economie) si o sa ai cat ii trebuie. asa zic si eu. si pe mine operatia ma mananca si simt furnicaturi si amorteala in zona aia. am citit ca amorteala asta dureaza cateva saptamani. dar trece. nu te ingrijora.
incerc sa pun poze in link, acum se incarca. va pup, noapte buna si mai vorbim maine! numai bine. va doresc somn usor si mult ![]()
www.dropshots.com/dianamizzi
anis spune:
CAPITOL NOU SE DESCHIDE LA "CLUBUL SCUTECELOR" DUPA CE NASTE TOATA LUMEA.
E normal ca cele care au nascut sa vb de bb si cele care trebuie sa nasca sa vb de nastere.Dupa o sa avem iar subiect comun, si eu cred ca e f interesant mai ales pt cele la primul copil sa vada de la celelalte cum decurg lucrurile.
Ce atat graba ??
AniS
38+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Liuda spune:
mai
ce faceti?
vorbiti... noi am lenevit, apoi am fost in oras si am mancat cate o clatita, ma cam ia cu niste calduri, ba dureri de spate, ba unele la burta ca de inceput de ciclu... sper sa trecem pana maine - ca maine ma duc la dr. AM DE MAINE DR. MEU!!! si maine la dr. poate programam o ceza ceva ca deja nu se mai poate cu burtahanul asta...
mai scriu mai tarziu...
mai da vigantolul - pentru ce este? si de ce se da copilului de la 14 zile si de ce pana la 2 ani? sau am inteles eu gresit?
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 38 sapt. fix
ylilimic spune:
Fetelor, am ras copios! Si acum ca m-am linistit sa va spun si de ce:
piticul katerinei a facut pipi in bolta pe doctor si caca pe jos de indata ce l-a scos din burtica de la mami! 

vigantolul - se da pana spune doctorul stop. La noi a fost la 1 an, caci se inchisese fontanela si nu a mai considerat necesar. Sunt unii copii insa, care au facut si injectabil ca nu se asimila cum trebuie!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
AMR 8 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici