durerea unei pierderi de sarcina (13)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Dragele mele, avem trei FETITE!!! Am fost asa fericita cand mi-a spus!!! O sa fiu opusul soacrei cu trei nurori! Tatal este si el foarte fericit! Din pacate nu a putut merge cu mine la ecograf, dar am avut-o pe sora-mea si ne-am zgait amandoua la ecograf sa vedem cat mai multe!!
V-am pus aici http://new.photos.yahoo.com/msemcu/album/576460762383422331 cu fiecare dintre ele: Puc este cea singurica, iar Pic si Poc sunt cele identice! Sunt foarte bine ca dimensiuni. Se incadreaza toate trei in limite normale, desi eu imi faceam o mie de griji ca nu prea am mancat si am pus doar vreo 1-2 kg.

Multumesc mult pentru incurajari! Intru sa vad ce ati mai scris si apoi revin!!


Mari 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Cristina_ana ai foartee mare dreptate cand spui ca e molipsitor. Eu am descoperit subiectul asa in octombrie, in noiembrie am scris prima data aici, iar in decembrie am ramas insarcinata.
Atmosfera de aici mi-a alinat durerea. oare daca am nascut la sfarsitul lui iulie si am ramas in decembrie oare nu este prea devreme?

Lia6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

MSEMSCU-ce veste frumoasa,trei fetite sanatoase,ce frumos!Sa ai in continuare o sarcina usoara!Cred ca esti in al noualea cer,trei minuni dintr-odata,asa mai rar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Andreea, bine ai revenit! Te asteptam cu vesti proaspete, dar se pare ca nu a vrut sa fie luna asta! Dar mai ai inca timp sa prinzi grupul fetelor! sa dea Domnu sa fie cat mai curand!

Adela, bafta multa cu operatia sotului! Sa treaca repede si sa scapati de griji! Abia astept sa-ti vedem catelusul! Si eu am un pisoias dragut, un alintat care ne inveseleste zilele!

Vivela, cum a fost la doctor?

Flavia, programarea ta este miercuri? sau am retinut eu gresit?





Mari 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Michelle, ai mare dreptate! E o fericire imensa si sper ca D-zeu sa ne ajute pana la sfarsit! Iti multumesc pentru urari! Tu ce ai faci?

Mari 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

CHANTAL-urmatoarea care se va molipsi simt ca vei fi TU,mai ales ca ai spus ca nu va protejati.In curand urmeaza perioada fertila la tine dupa cate imi amintesc asa ca iti tin pumnii.Sunt sigura ca o noua sarcina iti va mai alina putin durerea!Te pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Cristina_ana-eu nu am sa ma molipsesc,mai devreme de doi ani nu ne gandim sa mai incercam,este mult prea mare acesta frica si crede-ma ca daca as mai trece odata prin ce am trecut nu as mai rezista,mi-am folosit ultimele puteri acum sa rezist,sa am tin tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

oana, uite din articolul ce ti-am dat linkul mai sus, Obligatoriu, vaccinul trebuie facut atunci cand se pune in contact sangele fatului cu cel al mamei (adica imediat dupa chiuretaj sau dupa ce ai nascut si s-a constatat ca Rh-ul copilului este pozitiv) si nu la urmatoarea sarcina.
Gravidele cu Rh-ul negativ trebuie monitorizate atent si la prima sarcina, chiar daca riscul de complicatii este mic.
Exista totusi probabilitatea - destul de mica - ca si la prima sarcina sa apara "accidente" in cursul carora globulele rosii ale copilului (hematiile) sa se intalneasca cu sangele matern. Sistemul imunitar al mamei va reactiona considerand hematiile copilului un corp strain, va fabrica anticorpi si va trece la "atac".
Specialistii mai recomanda sa te vaccinezi in caz de incompatibilitate cu partenerul (tu ai Rh-ul negativ, iar el pozitiv), si in urmatoarele situatii: daca sangerezi in trimestrul I sau II de sarcina, daca ai un avort spontan, dezlipire de placenta, sarcina extrauterina, sarcina ectopica (cu risc), inainte de o procedura de ecografie interventionala (de exemplu amniocenteza), in cazul in care bebelusul moare etc. determinarea de anticorpi anti-Rh la inceputul sarcinii, ulterior in saptamana a 28-a, iar in cazul unor teste pozitive se fac dozari lunare de anticorpi.

uite aici ce este leucocitoza! Reprezinta numar de globule albe ale sangelui.
Leucocitoza este evaluata printr-o numarare a formulei sangvine. O leucocitoza normala este cuprinsa intre 4 000 si 10 000 globule albe pe milimetrul cub de sange.
Se vorbeste de leucopenie daca cifrele sunt inferioare acestei norme.
O leucopenie se intalneste mai ales in caz de infectie virala, de aplazie medulara sau dupa luarea de medicamente responsabile de agranulocitoza; o hiperleucocitoza, in caz de infectie bacteriana .

della, tin pumnii sotului tau, Doamne ajuta sa fie bine! vreau poze cu catelu, ce rasa e?

nana, imi place semnatura,

mirelush, ce bine ma cunosti, n-as spune daca e ceva de rau! dar tre sa raminem pozitive toate, sa gindim pozitiv, si vom atrage pozitiv, in plus uniunea face forta, si raul nu se va apropia de noi, ca-l . nana e pe lista, c-a fost atit de draguta sa-mi scrie pe privat sa ma anunte vestea cea mare, si am intrebat-o daca e ok, deci o poti vedea acolo.vezi si cristina iti zice cu simptomele, asteapta 7s.

cristina, ma bucur ca te ajuta exercitiile de respiratie, si pe mine m-au ajutat mult la inceputul sarcinii, fa-le de cite ori te simti asa, fa un vid in jur, si respira concentrindu-te pe abdomen, pune toata energia in el, tine putin aerul si apoi elimina-l, te invat eu sa faci sarmale, ca eu am invatat singura, si acuma sint experta, fara sa ma laud!. of daca erai mai aproape iti trimiteam citeva! da, e super ca-l simt pe pitic, chiar din ce in ce mai tare, acusi il simte si sotul, dar am ceva kg in plus deci mai tre sa astept sa dea mai tare!ai grija de tine!gata m-ati poreclit!asa te vreau optimista, nu uita ca binele aduce binele!

mari, iubito sint atit de fericita ptr tine, vai de capul sotului cu atitea femei in casa, sa-si ia un job mai bine platit! felicitari din suflet, va fi bine ai sa vezi, abia astept sa punem poza in album cu tine si cele trei fetite, gata, te poti gindi la nume. eu, nu stiu de ce am tot visat fetite, vom vedea ce va fi. of Doamne, mi-au dat lacrimile cind am vazut pozele, sint superbe fetitele tale!da, eu miercuri merg.

Flavia +17, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

MSEMCU-ce sa fac...ma tot gandesc ca se apropie perioada cand ar trebui sa nasc si ma doare sufletul cand ma gandesc...Imi doresc atat de mult un copilas...dar din cauza acestei frici care ma impiedica sa mai incerc mi-este teama ca nu am sa mai am puterea sa incerc vreodata si ma tot gandesc ca poate niciodata nu mi se va implini visul de a-mi tine copilasul sanatos in brate,mi-e frica si ma da plansul acum cand iti scriu pentru ca este atat de dureros....In fiecare zii intru pe acest forum si traiesc alturi de voi vestile bune si vestile proaste...ca si cum mi s-ar intampla mie.Va pup dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Falvia-am sa ma gandesc miercuri la tine,cine stie poate astepti si tu doi trei copilasi nus e stie niciodata,orice ar fii iti doresc numai bine si sarcian usoara fara probleme in continuare.Sa ne spui miercuri cum a fost!

Mergi la inceput