Fulguletzi de noiembrie-decembrie 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 30
dolores spune:
donia...unde e mai bine decat la mami in bratze? acum tot cu el..puiul lui mami
fetelor multumesc pt raspunsuri,dar ceea ce nu am inteles este: treb sa depun dosarul la sfarsitul celor 126 de zile sa sfarsitul celor 42 de zile?
nu inteleg...din pacate...eu am intrat in prenatal exact cand trebuuia,la 7 luni si 10 zile,adik pe 6 oct
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
Somleac spune:
Donia
"danita, eu alaptez si mananc de toate. Repet, de toate. Inclusiv ceapa, usturoi, broccoli, fructe, sarmale. Fasole inca nu am mancat dar voi manca, si doar la varza voi fi precauta pentru ca imi face mie rau. La fel am procedat si la prima fetita.
Rezultatul? Fetita nu a avit colici deloc, iar baietelul are uneori gaze, dar nu il supara mereu, n-as putea spune cu mana pe inima ca are colici.
Parerea mea e ca fiecare trebuie sa incerce sa manance de toate si sa urmareasca daca unele alimente ii fac rau bebelusului."
In sfarsit dau si eu de o mamica care nu tine regim. Nici eu n-am tinut de loc si bebicu a avut foarte putine colici.
Fatima dupa cate stiu eu in timpul alaptarii nu e permisa electrostimularea. Despre impachetari habar n-am. Ai intrebat inainte?
Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
http://new.photos.yahoo.com/somleac/albums/
Somleac spune:
A, uite nici Fatima nu tine regim si n-are bebica nimic.
Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
http://new.photos.yahoo.com/somleac/albums/
doradora spune:
pai, mai, fetelor, credeti ca nu mananc de nebuna? la ce colici a avut cand eu mancam acelasi lucruri ca la spital, si stiau aia ce sa imi dea, as avea eu curajul sa imi fortez norocul? ca sa nu mai zic ca dupa ce in sarcina la inceput nu am mancat, dupa care nu am avut voie sarat, de dulce nu mai discutam, ca se adunau kilele, acum ma trezesc ca de fapt e regimul muuult mai limitat. la ce crize a avut mititica, chiar mi-as face pacate cu ea sa ii mai transmit si eu prin lapte motive de colici. asa ca parerea mea e ca treaba cu mancatul lejer si fara restrictii depinde de fiecare bebe in parte. oricat mi-as dori sa o invat cu una, cu alta, mai o ceapa, mai o mazare, spun piua si o le mananc dupa ce termin cu alaptatul.
plus ca alaptand si nemaimancand la adevarata mea capacitate, cine a revenit de la 80 de kile la 66 si se indreapta cu pasi vertiginosi spre punctul de plecare, respectiv 62? subsemnata! asa ca sunt si avantaje...
chris +
alexandra 07.12.2006
bebe alexandra
fatima spune:
Dolores, eu stiu ca la sfarsitul celor 126 de zile..
Somleac, electrostimularea e interzisa in primele 2 luni dupa o nastere normala si primele 3-4 dupa o nastere pin cezariana. dar n-am auzit sa fie interzisa electro in alaptare... ca practic e un fel de fitness ceva mai intens..o lucrare a muschilor care antreneaza consumul de energie, deci grasimi..ca si cum ai face sport. si o sa-mi pun electrozii doar de la burtica in jos..la fel si cu impachetarile..iar tunelul cu raze infrarosii e foarte benefic pt. ovare, uter..etc..ajuta la vindecarea mai rapida. stiu persoane care au scapat si de chisturi la tunelul IR. iar vacuum-ul clar nu are contraindicatii in alaptare, ca e ca un masaj, dureros, ce-i drept.
fatima
de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h