Mamici de iulie-august 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 29
oanabbb spune:
ALINA...LORINA...mii de pupicei

eu am fost la sinaia o saptamana...in buc...3 zile...mi.am plimbat vb LORINEI..burtik de.am zapacit.o!!!de asta am fost absenta dar promit sa ma revansez!mie dr mi.a zis sa intrerup utrogestanul...asa doar dak ma mai inteapa burta sa mai bag unu seara ca viitoru...,,suna bine!!,,
trebuia sa o plimb maine si in italia dar am zis sa o las mai moale...asa ca pleaca sotioru singurel...sta doar 3 zile...si eu voi pleca in februarie.
oana
10+
CarlaV spune:
Oana, welcome back ![]()
Fetelor, eu tocmai am vomat asa cum nu o mai facusem de mult, adica de vreo saptamana, si nici n-am mancat mult azi, doar niste spanac verde si o felie de chec negru. Se pare ca partea cu checul a fost indezirabila
Mi-e rau de mor in continuare, am reusit sa zac vreo ora dar fara sa adorm, ma simt nashpa rau, si maine trebuie sa fac fatza la ziua de nume a mamei mele, nu mai zic ca si tata era tot Ioan si ma apuca plansul...
Carla,
13+ 6z
crisu79 spune:
buna, burticutzelor!
m-am laudat degeaba ieri ca ma simt asa de bine, ca azi parca si-a luat revansa....dimineata am fost bine si de la 2, eram prin oras la cumparaturi, si de la tot felul de mirosuri m-a luat o greata si o stare de slabiciune...de noroc ca eram cu sotul ca altfel nu stiu cum ajungeam acasa.
si de atunci zac si ma invart pe toate partile si toata ziua nu am reusit sa mananc decat 3 felii de pizza....si beau apa incontinuu....si bineintels ca ma duc la toaleta tot incontinuu.
ma gandesc ca daca as reusi sa
poate mi-ar trece....
azi am constatat ca au inceput sa ma stranga blugii....am intrat in panica ...ca nu mi-am cumparat alte lucrusoare si speram sa le port pe cele normale pana spre vara, cand e mai usor sa improvizezi...ca ma apuca deprimarea cand ma gandesc ce uratenii sunt prin oras pt gravidutze...
sper maine sa ma simt mai bine, ca de luni incep serviciul si daca mi-e rau ca azi, o sa ma intind pe birou pe acolo....
ce-aveti cu leutii?eu mi-am dorit sa fie leu...sunt oameni ambitiosi, cu caracter....DPN-ul meu e 12 august deci o sa fie un leut adevarat si abia astept...cu sexul copilului eu mai am putintel de asteptat, pt ca abia intru in sapt 10, si parca as vrea baietzel....dar si o fetitza ar fi frumoas...ce-o vrea DD.
va las si sa ne auzim maine...mai bine toate....
Crisu
9+
CarlaV spune:
Crisu, acelasi lucru l-am patit si eu, dar azi am reusit sa
pana si fierea, fara sa am vreo ameliorare. Stateam in pat plangandu-mi de mila si ii ziceam sotului ca lesin... asa se invarteau toate cu mine. De mancat nu prea am reusit, desi ieri mi-era o pofta de toate alea...
Legat de hainele pentru gravide, si eu m-am uitat in oras si pe site-uri si mi s-au parut urate cu spume, plus ca foarte scumpe. Stiu ca fiecare are preferintele ei, dar parca haine mai urate n-am vazut in viata mea. Deocamdata eu le port pe cele de dinainte si sper sa-mi mai intre o vreme, ca altfel nu stiu ce sa aleg.
Carla,
13+6z
Anya20 spune:
Lorina, oi avea tu acolo o Lorina mica, cu sau fara esente.![]()
Samadhi, m-ai facut curioasa cu zilele favorabile. Eu am DPN intre 2 si 4 iulie, dar o sa nasc mai devreme, probabil dupa 20 iunie (sper sa stea pana atunci), pentru ca e a doua cezariana in decurs de nici 2 ani. Asa ca as vrea si eu, te rog, niste informatii. 
Mai e mult pana atunci, dar sa fiti f atente cu cezarienele facute "la rece", fara contractii sau debut de travaliu,dar si cu nasterile provocate de dr-i care pleaca in concediu pe perioada de vara, pt ca scoaterea bebelusului atunci cand nu este pregatit poate avea repercursiuni f neplacute asupra lui.
Alina
, mamica d-rei Anya (19oct.2005)
X-ray spune:
anya
!
la multi ani tuturor celor ce poarta nume sfant!voua si celor dragi cu nume de :Ioana,Ionela,Ion,Ionut etc...sa aveti o zi superba si un an nou beton!
oanabb pai eu abia astept unda verde de la dr sa o intind si eu... vreua sa ma duc in valcea la rude,acolo ma voi duce singura cu masina si se inegreste sotul cand aude he he he....,si in februarie ma duc in austria la sky!nici nu concep!nu schiez eu acum,dar atat e de frumos unde mergem noi de obicei....plus ca in drumul nostru este outletul Pandorf la intrarea in viena care care are super preturi si haine de calitate si ma uit sa vad ce gasesc pt bb.nu iau nimic dar pt noi e aproape si-mi pot permite sa merg in mai-iunie.scuze dar eu sunt superstitioasa.....
alina
11+
andreea c spune:
La multi ani Ioanelor, Ionilor!
Ioana75 La Multi Ani! si sa ai o sarcina usoara si un bebe exact asa cum iti doresti.
Andreea
14+
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
monjum06 spune:
buna,
La multi aNI celor care azi isi sarbatoresc ziua onomastica multa sanatate si sarcini usoare in continuare.
Eu... am patit-o! Am facut varicela. Nu a facut Gabi de la gradinita, dar am facut eu. De miercuri. Mie nu imi e f. rau, in afara de bubitele enervante si mancarime de nu mai pot e totul ok. Dar nu stiu ce zice bebe.
stiu ca e un risc de 2% in aceasta perioada (sapt 16) ca el sa sufere malformatii. Dr. mea spunea ca dupa saptamana 16, organele sunt formate si riscul e aproape 0. Abia astept sa ma duc la ea pe 15. Acum e in concediu si oricum nu puteam sa bantui pe afara.
Stiti cumva analize specifice care se fac in astfel de situatii pentru a vedea daca este afectata sarcina?
Daca nu am facut la 5 ani fac la 30! daca nu face Gabi nici de la mine acum, cred ca o vaccinez ca sa inchei capitolul asta urat.
Va pup,
Monica
crisu79 spune:
neata, burticutzelor!
azi m-am trezit si ma simt muuuuuuuuuuuuult mai bine decat ieri.sper sa ma tina toata ziua starea asta
mai ales ca am de gand sa ies sa ma plimb la ce zi frumoasa e afara!
Carla, Samadhi, Madabout, cum va e azi?
va
si ne auzim mai tarziu!
Crisu