Mamici de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna la toata lumea!
...eu ma simt tare rau astazi, de bine ce zicema ca nu prea am greturi azi imi vine sa vomit de azi dimineata incontinuu....
+ ca mai sunt si la servici dupa_amiaza asta cred ca era mai bine cand eram irascibila...
Cineva spunea de numarul analizelor care se fac in Romania, adevarul ca si mie mi se par cam multe... sau poate nu multe, dar sunt atatea lucruri pe care nu le cunosc gen triplu test, dublu test...incat mi se face frica... Oricum pana una alta astept prima ecografie..cred ca o sa aflu data luni! apoi o sa vad ce analize se fac si aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

VA SARUT DULCE PE TOATE !!!!

Si imi pare rau ca unele dintre voi nu va simtiti bine..... si eu asa si asa, mai cu niste intepaturi in burta, greturi si dureri de cap..... am reusit sa dorm putin la amiaza, dar nu foarte mult si apoi m-au apucat niste greturi si trebuia sa stau la pat si sa mananc o lamaie !!!
Nu sunt sigura daca inca au trecut sau mai revin cu greturile astea dar sper sa treaca curand, si sa nu dau ca unele dintre voi in vome.
CARLA - si eu am unele probleme cu respiratia si mi se infunda nasul, intr-o noapte m-am trezit brusc dintr-o tuse cu care ajunsem pana la lacrimi, credeam ca nu mai primesc aer, asa de nasol a fost.
Cat de raceli si gripe, cred ca cele care au un copil deja sau mai multi au sanse mai mari de infectii decat cele la prima sarcina.Adica ma refer ca daca o duc pe fetita mea la gradinita acolo sunt o gramada de copii care pot avea tot felul de boli, vara trecuta a facut dupa scarlatina imediat varsat de vant ,desi banuiesc ca le luase pe ambele deodata de la gradinita.....
Si daca cineva tuseste in jur la fel, eu fug imediat, nu stau in preajma nimanui.O data am vazut cum eram intr-un magazin aici si una stranutase exact pe la rafturile de paine, am facut stanga imprejur si am plecat, nu am mai cumparat nimic, de frica sa nu fi contaminat cu virusi ceva pe acolo..... si nu am mai dat pe acolo multa vreme..... Ma gandesc cum a putut sa faca asta trebuia cumva sa se abtina sau sa se intoarca nu exact in paine care o cumpara altii..... asa ca riscul e peste tot, nu stii cine vine inaintea ta si ce a facut....
LORINAOO1 - am sa ti le dau, dar iti zic ca iulie nu e o luna cu prea multe zile bune, august e cel mai favorizat sau iunie, dar daca zici ca faci cezariana poti sa alegi o zi prin jurul lui 18 iulie, din cate imi amintesc 13 si 10 iulie sau 23 iulie sunt cele mai bune, sau sfarsitul lui iulie 27-31. Daca vrei ma uit pentru iunie ????!!!!

6+

Mergi la inceput

NMA - m-am uitat putin la micutul tau nascut pe 21.07.2003, l-ai nascut intr-o luni si normal ca este cu o personalitate mai vioaie pentru ca are 2 planete in Leu, si cine stie daca nu si Ascendentul asa ca ...... are si ceva de la leu, care mai schimba din personalitatea melanconica a racului.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

pupici tuturor burticilor!!!!!!cat de mari si frumoase ne.am facut!!!
paeca ieri semnam su 4_+...

eu am fost ieri la buc si mi.am gfacut toate analizele la medlife.
pe 26 am programare la euroclinic pt eco morfo.
l.am vazut iar pe bb care e un umflatel....are o burtik imensa...ca ta.su!!!!!

eu ma simt excelent...greturi n.am avut o clipa...
ALINA...nikole...ANDICU...va pupacesc si taaaaaare ma bucur ca suntem bine toate!

sapt viitoare aflu rezultatele..am ceva emotii...dar am mare credinta ca dupa ce am trecut prin atatea emotii,va fii bine...pana la urma...
va pup....

oana 10+5z

oana10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Samadhi mersic pt zilele din iulie. Si daca nu sunt prea nesarata, poti sa te uiti si in iunie, mai pe la sfarsit? Mersic fain

Eu m-am consolat. Daca va fi racusor am inteles ca va fi un copil f atasat de familie si sensibil, iubaret. E mai bine asa. Eu am fost un leut f incapatanat si introvertit atunci cand nu-mi convenea ceva. De fapt asa sunt si acum Dar e adevarat ca daca nu obtin ceva din prima tot gasesc mijloace pana ajung unde vreau si cuvintele sunt instrumente de manipulare de cele mai multe ori Cred ca bebele meu leut ar fi fost un mic tiran sau poate nu. E bine si rac, numai sanatos sa fie, nu e asa?

nasica de moflea
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Oana chiar ne intrebam pe unde iti mai plimbi burtica Nu trebuie sa ai emotii cu analizele. Sunt sigura ca totul va fi ok

nasica de moflea
12+

Mergi la inceput

LORINAOO1 - da e adevarat ce spui.... dar ce sa zic eu de Maxima ca s-a nascut taman in ziua de 13 august cand se nascuse si Fidel Castro !!!! Deci iti inchipui cine ma tiranizeaza toata ziua sub cea mai dulce forma !!! Si cine trebuie sa lase de la ei sunt parintii desigur ! Uite asa, se zice ca al doilea copil e mai linistit eu imi pun sperantele in asta.... altfel sunt fub o totala dictatura !!!!
Am sa ti le dau si pe celelalte din iunie, numai o clipa sa beau ceva, ma iau iara greturile.... !

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetelor multumesc de raspunsuri!acum am venit di ungaria,sunt rupta de oboseala....
si ce aveti cu leii?sunt ei mai incapatanati dar si niste luptatori care se descurca singuri in viata!sanatosi sa fie!oricum in ungaria am fost cu nasii si cu baietelul lor de 5 ani-leu m-a terminat psihic...inchipuiti-va un pui de leu alintat si plictisit....asa ca ma duc in pat .va pup cu drag pe toate
oanabb ma bucur ca esti bine,intrasem la idei!

ps: uitam morala la faza cu zodia copilului...cum ii cresti asa ii ai.....la mine asta e motto-ul.dar e abia primul copil asa ca habar nu am cum e in practica.....

alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Miercuri am fost si eu la eco si se pare ca saculetul cu bb s-a lipit Slava domnului pt ca utrogestanul imi facea foarte rau Ma intepa inima ingrozitor Am inteles ca din cauza ca iti accelereaza pulsul si unele persoane nu il suporta printre care se pare si eu Abia am reusit sa iau 30 de pastile dar si alea fara sa respect cu strictete orarul pt ca mi-a fost imposibil Acum sper sa fie totul bine desi doctorita mea mi-a spus ca ar fi trebuit sa mai iau Sper ca Dumnezeu sa ma ajute si pe mine si pe bb sa fim Ok fara aceste pastile I-am auzit inimioara lui bb batand M-am si speriat cand am auzit cat de repede bate 170 batai/minut Se pare ca mi-a aparut un mic fibrom uterin subseros dar medicul mi-a zis sa nu imi fac probleme Asa ca deocamdata suntem bine se pare ceea ce doresc tutuor burticutelor de pe forum

Anculici + 8

Mergi la inceput

Anculici _ nu te speria astea sunt bataile normale la bebe 170, cu cat creste vor scadea, aici pe mine ma punea mereu la un aparat numit CTG nu stiu cum e la voi in romana numit dar aparatul reda bataile inimii bebelui pe hartie, si auditiv incat mie mi-a venit idea zdravana de a le inregistra pe o caseta, asa ca .... fetelor care aveti posibilitatea nu o pierdeti ca e o chestie unica si o amintire care ramane mereu. La nastere bebe are cam intre 130-140 batai pe minut, cu cat micutul creste bataile scad. Asa ca nici o grija.

Alina, stiu cum sunt leii nu am nimic impotriva lor ma inteleg bine cu ei, pentru ca sunt balanta, insa cand ti se pun pe creier cu dorintele si poftele lor, cred ca orice mama cedeaza, si atunci sa vad daca motto-ul tau mai tine, eu de cate ori mi-am propus sa nu-i mai fac pe plac tot eu eram cea care ceda in cele din urma, si mai ales ca e primul copil, il vei rasfata continuu.... cand iti vei da seama ca s-a rasfatat prea mult va fi prea tarziu pentru ca te are la mana. Iar o fetita leoaica cu lacrimile ei, si scenete teatrale va face sa te simti tu vinovat daca ea nu primeste ceea ce doreste. iti doresc sa nu fie asa dar eu sunt trecuta prin asta de cativa ani, iar copii de obicei se manifesta la fel. Ma multumesc sa nu fie pe viitor mai mult, adica sa nu isi dezvolte alte vicii mai putin sanatoase.Cu varsta isi va da seama ce e bine si ce nu.

6+

Mergi la inceput