Aspirante optimiste>20 ani (25)
Raspunsuri - Pagina 18

clauclau spune:
Valicutza, felicitari! Ce cadou minunat de Craciun, nici ca putea fi ceva mai frumos! Ai ceva simptome? Povesteste-ne si noua mai multe amanunte de cum ai reusit.
CLAU

ancadragoman spune:
MAI FETELOR UNDE SUNTETI CA EU SUNT LA A DOUA CANA DE CAFEA......
anca
poze nunta
asteptam gemenii....

oana_r spune:
valicutza,felicitari ,o sarcina usoara si un BB sanatos
anca, felicitari prietenei tale,multa sanatate
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

bibyrox spune:
Neatza fetelor! O cafelutza calda??
Valicutza felicitari iubita!!!!! Cum sa nu te mai tinem minte?? Parca ieri ne intrebai daca nu cumva esti prea tanara pentru a deveni mamica! Uite ca visul tau s-a adeverit! Vei fi MAMICA! FELICITARI DIN SUFLET!!!
Eu abia m-am trezit... Doamne ce bine e acasa! Sotul e la servici si eu o sa mai bantui putin pe-aici ca pe urma ma duc sa ma vopsesc!
Pup

Pune Biby in scufita,
Sa le-aduca Mos Craciun
Sau sa fie...Craciunita?

Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele[/b]

ancadragoman spune:
Oana multumesc.Tu ce faci?
Bibileana si eu cred ca maine ma duc sa ma fac suvite.
Ce faci?
anca
poze nunta
asteptam gemenii....

clauclau spune:
Eu sunt aici. Acum pun si eu de cea de-a doua cafeluta . Sper sa stam putin la servici caci nu-mi sta gandul aici.
Si un mic raport : Z 22.
CLAU

bibyrox spune:
Anca suvite..hmm.. super! Am avut si eu pana in toamna suvite - mai multe nuante de blond de la deschis la inchis... super erau! Dar ma plictisisem si m-am facut negru iar. Acum mi-am luat negru violet sa vedem ce-o iesi.... In rest: stau! N-am chef sa fac nimic!
Clau offf lucrezi si azi??? Eh..lasa ca va da drumul repede ca si alaltaieri... ca si ieri...

Pune Biby in scufita,
Sa le-aduca Mos Craciun
Sau sa fie...Craciunita?

Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele[/b]

ancadragoman spune:
Eu am avut suvite mult timp ,m-am plictisit si m-am tuns pana am scapat de ele si acum vreau sa imi faci iar...
anca
poze nunta
asteptam gemenii....