Super concurs: 2006 in poze

Raspunsuri - Pagina 52

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Intradevar, atunci e ceva ce a marcat pentru Ortansa anul 2006. Bravo!!!

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

acum vin si eu sa zic, cu toate ca imi dau seama ce efort ar implica si nu cred ca se poate: ... mi-ar fi placut sa fie toate pozele insirate, asa cum arata acum top 100, insa cu toate, si sa fie trecut in dreptul lor si membrul DC posesor al minunii din 2006. Spun asta pentru ca mi-ar fi placut mult sa stiu ale cui sunt unele fotografii si pentru ca multe dintre ele nu sunt un top 100

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Si mie!!!

P.S. Am banuit eu ca-i poza Ortansei acolo! Din pacate am obsevat-o abia cand a intrat in top. ADDul ma mananca!

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

quote:

mie mi-au placut mai toate, unele mult, altele f mult. mi-a placut si cea cu papagalul, nu stiu cine o critica, insa eu cred ca posesorul acelui papagal il iubeste si a prins (f frumos, de altfel) un moment tare drag inimii lui. nu vad de ce bucuria primilor pasi ai fetitei mele trebuie sa fie mai presus decat bucuria pe care ti-o da primul zbor al unei pasari sau decat primul dinte de lapte al catelului meu. toate sunt bucurii, nu exista un bucurometru (slava Domnului pentru asta!)

Perusul din poza imi apartine. Am realizat imaginea, intr-un interval nefast al anului 2006, dupa pierderea unui bun "prieten", un perus vorbitor care ma striga pe nume de cum intram in casa si care mi-a lasat un gol in suflet.
Acel gol a fost umplut partial de aceasta papagalita, care la primul ei zbor mi-a readus speranta in suflet, intr-un moment dificil al lui 2006.
Asa ca fiecare poza are o semnificatie pentru autorul ei, cunoscuta sau nu de ceilalti.
_
Daca nu erau comentarii negative la adresa fotografiei (exceptie mesajul de mai sus), n-as fi ramas datoare cu o explicatie.
Asa ca nu judecati pe nimeni, ca nu stiti ce se ascunde - chiar si in spatele unei poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

adi2003,! vezi, simteam io ceva!..

ML, poate ii induplecam... pe oamenii acestia minunati (...chiar daca n-au masini zburatoare)

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

quote:

...ML, poate ii induplecam... pe oamenii acestia minunati (...chiar daca n-au masini zburatoare)

io tot cresc

Sincer mi se pare prea multa bataie de cap, desi rezultatul ar fi frumos. Pana la urma poate deschidem un sb. separat ("A cui este poza?" sau cam asa...) si intreaba fiecare. Si eu as vrea sa aflu cateva nume si in special povestea din spatele foto. Multumesc Adi pt. a ta (iti stiam poza de la alt subiect, dar nu si de ce ai optat pentru ea).

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

dragii mei, a fost un concurs superb!

Am vizionat cu placere fiecare poza. Fiecare m-a incantat.
Data viitoare primit sa facem un concurs cu mai multe premii!

As vrea sa rog pe castigatori sa ne contacteZe pentru a putea sa trimitem premiul.

cu drag,

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

So, unde vad si eu cine sint cistigatorui concursului? Asa... de curiozitate ca eu oricum nu am participat:).

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Iuliana top 100 poti sa-l vezi in dreapta sus cand accesezi pagina de forum sau DC-ul. E un singur castigator, poza cu tripletii.
Rau ai facut ca n-ai trimis nici o poza, nu neaparat pentru spiritul competitiv ci mai mult pentru galeria foto...am vazut multe poze frumoase cu fetele tale, mai ales cele profesionale.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Acum ca tot s-a incheiat concursul, vreau sa va multumesc tuturor celor care mi-ati votat si admirat copilasii. Poza noastra este "Fericirea suprema", pe locul 25 in top. Cand am trimis poza nici nu-mi inchipuiam ca va primi atatea voturi, a fost mult peste asteptarile mele si ma bucur.
Felicit castigatorii si pe toti cei care au avut poze in concurs. TOATE sunt frumoase, eu una cred ca am votat toate pozele. Mi-a placut concursul si mai astept asemenea initiative!!

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

No bun, super ideea concursului, super momente si super poze.
Aku trebe obligatoriu sa intreb si io: a cui e ingerul ala de fata de pe locul 2, sa-mi vanda si mie secretul fabricatiei unei fete atata de frumoase ? Si a cui e Sarah, de pe locul 11, ca mi-am gasit nora !!!!!

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput