Super concurs: 2006 in poze

Raspunsuri - Pagina 51

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

O super initiativa!

Eu le multumesc celor care au votat poza cu fiul meu! Nu am vrut sa spun la nimeni cunoscut doar ca sa voteze ca ne cunoaste si am fost foarte frumos surprinsa sa vad ca a fost foarte votat!

Multumim inca o data!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

felicitari oanna3 si ici Raiului.

nu am avut rabdare sa citesc disputele voastre dar cred totusi ca la un moment dat s-a pierdut din vedere tema concursului si anume alegerea unei poze care reprezinta evenimentul care v-a marcat cel mai intens in 2006.
mie cea mai impresionanta poza mi s-a parut cea cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/2006%20in%20imagini/Ne%20revedem%20dupa%20razboi.jpg" target="_blank">ne revedem dupa razboi, aceasta poza chiar a surprins un eveniment f important al lui 2006 pt protagonisti. si pozele cu bbei proaspat nascuti se incadreaza f bine la tema concursului, pozele cu miri, primi pasi, instantanee cu diferite ipostaze, etc.
parerea mea e ca portretele au fost prea banale ca sa se incadreze la tema concursului.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Arleena, daca poza era facuta live, atunci era altceva, dar asa, la tv, poti face o gramada de poze prin ochii altora. Numai daca are poza ceva semnificatie personala, nu stiu..

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanef spune:

buna
e prima data cand accesez pag.ne primiti si pe noi in club?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Codrutza, poate ma insel, dar eu crezusem ca in acea poza e un membru DC.

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Zanef bine ai venit in randul comunitatii DC

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre

Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Frumoase poze...o gramada. N-am concurat dar m-am bucurat sa vad atatea poze.
Mai cred ca nu premiul a fost motivul multora care au trimis poze ci pur si simplu sa fie vazute...si au fost.
Felicitari tuturor!
Initiativa laudabila si sper sa fie cat mai multe.

Zanef bun venit, sper sa te simti placut in aceasta comunitate!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

acum vin si eu sa zic, cu toate ca imi dau seama ce efort ar implica si nu cred ca se poate: tocmai pentru ca nu a fost neaparat un concurs ci, mai degraba, o gazeta de perete a DC, mi-ar fi placut sa fie toate pozele insirate, asa cum arata acum top 100, insa cu toate, si sa fie trecut in dreptul lor si membrul DC posesor al minunii din 2006. Spun asta pentru ca mi-ar fi placut mult sa stiu ale cui sunt unele fotografii si pentru ca multe dintre ele nu sunt un top 100 :-((
mie mi-au placut mai toate, unele mult, altele f mult. mi-a placut si cea cu papagalul, nu stiu cine o critica, insa eu cred ca posesorul acelui papagal il iubeste si a prins (f frumos, de altfel) un moment tare drag inimii lui. nu vad de ce bucuria primilor pasi ai fetitei mele trebuie sa fie mai presus decat bucuria pe care ti-o da primul zbor al unei pasari sau decat primul dinte de lapte al catelului meu. toate sunt bucurii, nu exista un bucurometru (slava Domnului pentru asta!)

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Arleena, daca poza era facuta live, atunci era altceva, dar asa, la tv, poti face o gramada de poze prin ochii altora. Numai daca are poza ceva semnificatie personala, nu stiu..

asa crestem noi

In poza este Ortansa cu copiii. Cu razboiul in urma ei. Si mie mi se pare o poza fantastica. O situatie exceptionala de viata. Si de moarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by papadie

quote:
Originally posted by codruta_grg

asa crestem noi

In poza este Ortansa cu copiii. Cu razboiul in urma ei. Si mie mi se pare o poza fantastica. O situatie exceptionala de viata. Si de moarte.

poza este exceptionala intradevar!
Felicitari Ortansa pentru curajul tau!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Mergi la inceput