Super concurs: 2006 in poze

Raspunsuri - Pagina 48

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Imi pare foarte rau ca s-a ajuns la cearta. Pentru mine concursul acesta a fost o incantare pentru ca mi s-a permis astfel sa vad "farame de lumina" din viata membrilor DC. Mi se pare nepotrivit sa spuni ca anumite poze sunt oribile. Poate nu toate sunt extraordinar realizate, dar ele surprind momente minunate.
Acum sa va spun si preferinta mea ( trecand peste poza noastra , ca aici subiectivitatea e in floare ) "the best" pentru mine este "copil la colindat". Chiar daca s-ar putea spune ca nu se potriveste temei concursului, pe mine m-a miscat profund. pentru realizatorul ei.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=5" target="_blank">AICI NE PUTETI VOTA - POZA:BUCURIILE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

mai este o poza plina de semnificatie, cu o poveste trista in spate, cu un membru DC, mamica, impreuna cu copii, care a fugit din calea razboiului din Liban.
e vorba de poza de pe pozitia 66.
suprinde perfect momentul

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

m-a impresionat fotografia Mariei, fetita AndreeiC...

viata o ia de la capat, ochii aceia superbi si nevinovati nu stiu nimic despre sacrificiul mamaei, care acum vegheaza din cer; mi-ar placea sa primeasca un premiu special.

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

care e fotografia Mariei? si pana cand se mai voteaza???

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

26octombrie
Cea care se cheama "frumoasaa" si e pe pagina 14.

Cristina

BEST OF ROBERT
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Ar fi o idee foarte buna, Ana, si eu am votat poza Mariei in aceasta speranta, este un copil pe care toti membrii DC l-au urmarit crescand fara mama...merita un premiu special!

MARILENA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Si eu am votat o multime de poze nestiind ale cui sunt, si constat ca e si Mariuta printre ele, chiar este un copil frumos.
Si mie mi se pare o idee foarte buna sa primeasca un premiu special.
Ori de cate ori ma gandesc la ea, la faptul ca nu-si va putea niciodata imbratisa mama, mi se rupe sufletul.

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

O poza care mi-a placut in mod deosebit este cea cu baloanele si cu copilasul frumos in prim plan, nu stiu a cui este dar mi se pare taaare frumoasa si deosebita (pozitia 86, eu zic ca merita sa fie in primele 10) si cea de pe locul 2 sau 3 cu baietelul aruncat in sus de tatal sau.

Mai intreb o data , nu se poate sa vedem si cei care nu au intrat in clasament cine ne-a votat?

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Ar fi o idee foarte buna, Ana, si eu am votat poza Mariei in aceasta speranta, este un copil pe care toti membrii DC l-au urmarit crescand fara mama...merita un premiu special!
Foarte buna idee!
quote:
Mai intreb o data , nu se poate sa vedem si cei care nu au intrat in clasament cine ne-a votat?
Chiar asa, si eu as vrea sa stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Pana la urma cand se incheie votarea azi sau maine??? se poate vota si maine?

e mare pacat ca s-a ajuns la cearta si la suparare, concursul a fost si este frumos!
se stia de la bun inceput ca se va acorda un singur premiu asa ca nu vad de ce ne suparam atata...
Ar fi bine ca cei care au primit voturi sa multumeasca celor care au dat aceste voturi si totul sa fie fair-play! din pacate, uitam ca viata este atat de scurta si nu merita irosita cu suparari inutile...

eu va multumesc inca odata pentru voturile acordate si va spun ca indiferent de pozitia pe care poza trimisa de mine, o va ocupa la sfarsitul acestui concurs nu am sa fiu decat multumita!
tuturor un we placut si numai bine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Mergi la inceput