Super concurs: 2006 in poze

Raspunsuri - Pagina 47

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Cu riscul de-a incasa si eu ceva rosii, si eu cred ca in top sunt muuulte poze care nu prea spun mare lucru. Mie una nu-mi transmit nimic, ba chiar la cateva din ele am citit de vreo 2-3 ori textul poate poate imi scapa ceva.
Fotografic vorbind, nici poza tripletilor nu e tocmai cea mai reusita, insa mesajul si mai ales povestea din spatele ei face totul.

Oricum, asa cum zicea si admin-ul, e o comunitate mult prea mare, si oricati prieteni virtuali ai avea sa-ti voteze pozele, nu cred ca ai vreo sansa sa castigi concursul daca acea poza nu spune nimic. Ai un mic avantaj in fata celorlati, poate, ajungi in top 100, poate, esti cu 3 pozitii mai sus decat ar fi fost normal, poate, dar atat si nimic mai mult.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

quote:
Originally posted by Caprioara
Si de mai jos imi mai place tare mult cea de pe 18 cu fetita in roz - frumos copil si frumos realizata. Si mai sunt si altele super .

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Multumesc mult pentru apreciere, Caprioara, domnisoara in roz imi apartine, si AZI A MERS PENTRU PRIMA DATA IN PICIORUSE FARA SUSTINERE!!!!! Din pacate nu am reusit sa imortalizez momentul pentru ca dupa cativa pasi curajosi s-a asezat in fund. Sunt insa cu ochii pe ea.
Multumim pentru voturi si ne bucuram ca va place poza noastra!

MARILENA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Marilena , as vrea sa cred ca voi reusi macar o particica din acest motto sa aplic.
Printesa in roz am votat-o si eu din 2 motive: mi-a placut si am si eu o poza similara cu printesa mea, dar pe mov.
Nu in concurs.

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Marilena12, felicitari pentru primii pasi.
Frumoasa poza ai postat.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

...si totusi de ce a inceput cearta si pentru ce???

eu cand am citit -Trimiteti O POZA care reprezinta evenimentul care v-a marcat cel mai intens in 2006. DOAR O POZA care spune mai mult decat 100 de cuvinte despre ce inseamna 2006 pentru voi.
accea poza sa fie intradevar ceva unic...

pe mine normal ca nasterea lui David si strangerea in brate a lui Alvaro in acelasi timp este ceva mai mult de 100 de cuvinte...nu credeam ca Alvarica o sa fie fratiorul cel mare...

in fine , vreau sa spun ca sunt multe poze care nu inteleg de ce sunt in concurs...poze care nu isi au rostul la un concurs care trebuie sa reprezinte poza care ne-a marcat cel mai intens in 2006...nu zic ce poze ca sa nu inceapa scandal si mai tare dar nu ma pot abtine...
poza-Zborul sperantei pe ce categorie este bagata in concurs!!!

parerea mea este ca trebuia sa fie selectate pozele inainte sa fie bagate in concurs

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

De ce nu folositi aceeasi metoda ca si la tv cu telecomanda? Daca sunt poze care nu va plac dati-le ignore si treceti mai departe, de ce trebuie aduse jugniri si ofense care nu-si au rostul?
Care ar putea fi criteriul pentru selectia unor poze? Nu cred ca se poate. Fiecare a trimis ce poza a crezut ca reprezinta ceva pentru ei, nu pentru privitori.
Sunt de acord ca unele poze sunt banale, ridicole, dar asta e parerea mea si nu e cazul sa mi-o expun, asa ca nu inteleg de ce va inversunati.
Apropos, n-am nici o poza in concurs.

Marilena felicitari printesei tale pentru primii pasi!

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

tot "copil la colindat" e cea mai artistica poza, desi intuiesc ca e un instantaneu, iar copilutul nu e a unui user DC, habar n-am daca se incadreaza sau nu la acest concurs, dar cu siguranta ar face fata cu brio la orice expozitie de arta fotografica, pur si simplu starneste emotie.
felicitari giocsane.

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Este facuta la intrarea in Parcul Moghiros in jurul Craciunului. Eram la plimbare cu fetele iar copilul acela dormea cu capul pe mielul lui. Il tinea strans in brate sa nu fuga sau sa se incalzeasca. Mielul nu atinge pamantul cu picioarele din spate.
Cred ca a facut mai multi bani in somn decat treaz.
Mielul incerca sa fuga, copilului ii cadea capul tresarea si stragea mainile iar... si tot asa.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Citesc si ma crucesc!!!!Pentru ce Doamne iarta-ma va tot certati?Este un concurs si cel mai bun sa castige.Daca ar fi dupa mine toata lumea ar merita un premiu.Mi se pare absolut in regula ca au intrat in concurs si alte poze care pentru multi nu dau impresia unui eveniment important.Ce poate reprezenta mai special in viata unei mamici decat puiutul(sau puiutii)ei.Nunta,nasterea,botezul,la gradinita,la mare,primul craciun cu brad,toata familia stransa laolalta,etc toate,dar absolut toate sunt evenimente importante pe are le inteleg doar cei care au facut poza respectiva.Asa ca nu va mai certati degeaba si acordati-le intelegere tuturor.Doar am intrat in concurs pentru ca ne iubim copii si pentru ca am vrut sa ii vedem alaturi de alti copii DC(avand in vedere ca majoritatea pozelor sunt cu puiutii nostri).Eu una nu ma supar nici daca iesim pe ultimul loc.Sunt multumita ca i s-a permis intrarea in concurs si ca macar poate 10%din voi v-ati uitat la poza si mi-ati admirat puiutul fara sa stiti al cui este.

Asa ca fiti mai tolerante,mai ales intr-o zi ca asta speciala!!
La multi ani tuturor mamicilor,sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puiutii vostri(castigatori la concurs sau nu-al meu va fi intotdeauna un castigator in ochii mei)!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

quote:
Originally posted by joxy

Este facuta la intrarea in Parcul Moghiros in jurul Craciunului. Eram la plimbare cu fetele iar copilul acela dormea cu capul pe mielul lui. Il tinea strans in brate sa nu fuga sau sa se incalzeasca. Mielul nu atinge pamantul cu picioarele din spate.
Cred ca a facut mai multi bani in somn decat treaz.
Mielul incerca sa fuga, copilului ii cadea capul tresarea si stragea mainile iar... si tot asa.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Este una din pozele mele preferate si-mi face placere sa-i ascult povestea. M-am uitat in albumul tau sa vad si altele asemanatoare (apropo', ai o fetita super!), dar nu am gasit. Nu mai pui cateva(asta fara legatura cu concursul)? Felicitari.

"Iarna mea verde" (poze)

Mergi la inceput