Super concurs: 2006 in poze

Raspunsuri - Pagina 41

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

De ce nu intelegeti ca votul cu o steluta inseamna totusi niste puncte....Daca cineva isi dorea ca o anumita poza sa nu ajunga in top (), nu ar fi votat deloc.

Aici "o steluta" are alta semnificatie .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Si eu am dat o steluta la unele poze (la una din gresala si nu o pot remedia, din pacate, si regret, este vorba despre Aventura), dar le-am votat. Deci nr. voturilor a crescut. Asta e important. Ce conteaza ca ti-a dat un punct, doua, cinci la vot? Punctul cantareste cat de apreciata a fost fotografia.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Plus ca nu inteleg de ce credeti ca s-au dat voturi in functie de simpatii si antipatii cand nu se stia care si a le cui poze sunt. Presupunand ca erau sanse sa se afle care sunt pozele prietenilor, in rest chiar era ceva imposibil sa afli ca nu stiu ce poza apartinea cuiva cu care aveai ceva de impartit si il "taxai" votand totusi cu un punct. E absurd! Pacat ca se ajunge la astfel de discutii. Fiecare a votat dupa cum a considerat si nu cred ca e cazul sa se judece aceste voturi.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Este prima si ultima oara cand mai particip la un concurs de genul acesta sau indiferent de concurs. Nu mai vreau,sfarsitul acestui concurs mi-a lasat un gust AMAR iar discutiile de genul a-ti votat cunostintele cu punctaj maxim iar pe ceilalti cu minim mi-a facut .
Fara suparare,imi spusese o prietena ca se va ajunge la asa ceva dar nu am crezut-o.Acum........am ajuns sa-i dau dreptate,de aceea ea nici nu si-a bagat poza.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre

Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

S-a dat startul la paruiala? Nu va mai necajiti ca unele persoane au votat cu o singura stelutza. Puteau sa nu acorde nici una, nu?

Eu una sa stiti ca am votat foarte obiectiv mi-am luat o jumatate de ora, am trecut prin toate pozele si am votat cu 5 stele fiecare poza care mi-a starnit o emotie, indiferent ca stiam sau nu ai cui erau copiii respectivi. Multe poze nu au la descriere sau la denumire si nickul de pe forum asa ca in mare habar n-am avut ale cui erau.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ma bag si eu in seama, am mai dat si eu cite un punct, doua pe ici pe colo, dar eu credeam ca or sa conteze punctele, si rotunjeam suma lor
Acum sint bucuroasa ca s-a luat in considerare numarul persoanelor care au votat

Deci, nu va certatzi si un vot e bun, e mai rau cind nu e nici ala, ca e un vot in minus

uitasem sa spun, n-am avut poza in concurs

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pacat ca se ajunge la astfel de discutii

Multumim celor care ne-au votat, chiar si cu cate 1 punct.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

am lipsit 3 zile si iata ce gasesc aici! scandal!
haideti mai fetelor sa ne linistim, ca vorba cuiva, nu e premiu de 1 milion de dolari!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by madau

Pacat ca se ajunge la astfel de discutii

Multumim celor care ne-au votat, chiar si cu cate 1 punct.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Madau, frumoasa fetita ta! ai 5 puncte de la mine si pentru ceea ce ai scris!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

quote:
Originally posted by alba

Doris-Alina,ML,Marilena12, scuze dar voi NU ati votat fair play
Acesta nu a fost un concurs de poze, ci un concurs de simpatii,antipatii si orgoliu. Trist,dar era de asteptat...

Cine este bogat in Dumnezeu este darnic cu cei din jurul lui.

alba, exact la asta faceam si eu referire in postarea mea de mai sus, sunt cateva(aceleasi!) persoane care au votat peste tot(sau aprox.) cu o steluta...desi sunt poze superbe.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Fetelor am numarat stelutele pe care le-am dat (ma refer numai la top acum) si sunt 13 foto votate cu maxim si 17 votate cu minim.

Portrete cu adevarat superbe sunt, dar ce sa fac daca mie imi spune mai multe (pentru concursul de fata) o fotografie cu un copil "zburand" sau alta in care aproape ca nu i se zareste chipul (vezi poza cu mielul de Craciun)?

P.S. 1)Ciufule, nu o mai da cotita ca te-am trecut pe raboj !
2)Mai dau o tura cu minime si ceva maxime. Tripletii sa traiasca! Bravo lor si sa ni-i fotografieze tati al lor ingrijorat, in fiecare an, razand cu gura pana la urechi.
3) Si eu multumesc pt. voturi, de 5 sau de 1, prieteni sau nu.

"Iarna mea verde" (poze)

Mergi la inceput