Super concurs: 2006 in poze

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Eu sunt proasta-proastelor si-mi vine sa ma pitesc de rusine!!! Am crezut (ca n-am stat sa citesc regulamentul) ca ai voie sa votezi 5 poze, 5 fiind numarul maxim de puncte, 1 fiind numarul minim. Si atat! Nu o suta de poze...
Asa ca poza pe care am votat-o cu o stea (un punct), n-am facut-o ca n-o apreciez, din contra! din atatea cate sunt, ea a intrat din punctul meu de vedere in primele 5... Asa-mi trebuie daca ma bag unde nu ma pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Daca s-a prelungit votul pana in 10 martie, atunci pot recupera si sa votez chiar toate pozele care imi plac (desi poate ne vor detrona unele poze )

Cum am mai zis, noi aveam poze muuult mai reusite artistic decat cea care am trimis-o pentru concurs. Doar ca realizarea noastra cea mai mare au fost primii pasi facuti de Petra.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris27 spune:

Mie una mi-e foarte clar ca cele mai multe voturi s-au dat pe simpatiile si prieteniile dintre membrii mai vechi ai acestui forum. Poate era mai corect ca oricine accesa acest site sa fi avut drept de vot. Sau cei care au organizat concursul sa desemneze castigatorii. Astfel nu mai ieseau discutii despre subiectivitatea votului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by alba

Doris-Alina,ML,Marilena12, scuze dar voi NU ati votat fair play
Acesta nu a fost un concurs de poze, ci un concurs de simpatii,antipatii si orgoliu. Trist,dar era de asteptat...

Cine este bogat in Dumnezeu este darnic cu cei din jurul lui.

alba, exact la asta faceam si eu referire in postarea mea de mai sus, sunt cateva(aceleasi!) persoane care au votat peste tot(sau aprox.) cu o steluta...desi sunt poze superbe.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ar trebui sa scrie in dreptul pozelor din top si ale caror membrii sunt. Nu se poate?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

quote:
Originally posted by cris27

Mie una mi-e foarte clar ca cele mai multe voturi s-au dat pe simpatiile si prieteniile dintre membrii mai vechi ai acestui forum. Poate era mai corect ca oricine accesa acest site sa fi avut drept de vot. Sau cei care au organizat concursul sa desemneze castigatorii. Astfel nu mai ieseau discutii despre subiectivitatea votului.

eu cred ca a fost bine organizat concursul si ca s-a dat voie a vota doar membrii, asa ne exprimam noi nu cei dinafara parerea despre fotgrafiile noastre la urma urmei
iar eu una nu cred ca am luat voturi pe fotografia mea pt ca sunt membru vechi pe forum deoarece cred ca abia am o luna jumate de cand sunt aici
oricum toate aceste polemici nu cred ca aduc nimic bun, din contra
inca o data felicitari DC pt initiativa, eu una ma bucur sa vad atatea poze reusite, atatia copii superbi

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna fetelor!
Sunt destul de noua pe acest forum si nu am votat pe nimeni dupa antipatii sau simpatii cum s-a vorbit mai sus (nu despre mine ci la modul general vorbesc) pt ca nu va cunosc.Am votat asa cum se spunea si la inceputul concursului sa votam ce ne-a placut noua mai mult,care mi s-au parut mie mai reprezentative am dat 5 puncte care nu am dat mai putin.
Eu nu vad nici o suparare in toata treaba asta,nu este concurs de miss pe 1 mil de dolari nu??? Nu vad de ce atata rautate in unele din voi! Mie putin imi pasa cate puncte a primit copilul meu,eu am bagat-o sa ma mandresc cu ea si pt mine ea a insemnat evenimentul cel mai reprezentativ pe anul 2006 si pe tot restul vietii. Alt moment mai important din viata noastra nu exista decat EA.
Nu credeam ca la sfarsitul concursului voi vedea atata rautate,imi pare rau

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre

Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Pozele de top sunt intr-adevar cele mai reusite.
Felicitari primilor clasati, felicitari tutror care au inteles frumusetea concursului, fair-play-ul.

Este insa trist sa constati ca aceleasi persoane au dat o singura steluta aproape tuturor pozelor cu potential sa castige. Nu cred ca se asteptau sa fie publicate nr.de puncte ce le-au acordat fiecarei poze. Administratorii au facut acest concurs transparent si le multumim.

Ne spune si noua cineva a cui este fetita din poza "Inger Ganditor"?
Adevarat fotomodel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si eu am remarcat poza, FETITA, care culmea are si o mamica modesta ca nu am vazut o niciunde "votati ma aici".

Felicitari mamico ptr fetita, sa cresteti mari si la fel de frumoase!

Cristina C

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna,Felicitari celor care sunt in top. Nu inteleg de ce considerati ca cei care au votat cu un punct anumite poze au facut-o cu rautate sau cu cine stie ce scopuri ascunse. Eu am votat diferite poze cu diferite puncte considerand ca fiecare punct conteaza.Sincer, nu inteleg de ce desconsiderati votul de un punct cand de fapt ar trebui apreciat . Personal nu am votat pozele care nu mi-au atras atentia.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput