Super concurs: 2006 in poze

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Corina, eu n-am cerut... si n-as fi cerut daca as fi participat la concurs.
Chiar as fi fost curioasa cate puncte aduna poza mea fara reclama. Poate unele mame cred ca, intre atatea poze - sunt peste 30 de pagini - cele cu copilasii lor risca sa treaca neobservate din viteza si de aceea ne aduc aminte...
Si eu am omis cateva poze foarte frumoase la prima votare. Am revenit apoi si le-am votat.

Cristina

BEST OF ROBERT
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Acum avem si top 100 si puteti vedea si cine si cum a votat.
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament

enjoy:)

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Dar vad ca votarea a ramas deschisa. Vreo cateva poze din TOP 10 sunt destul de apropiate ca punctaj si, daca lumea mai voteaza, s-ar putea schimba clasamentul.

Cristina

BEST OF ROBERT
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Da, vad ca se poate vota in continuare.
Am observat ca la foarte multe poze aceleasi persone au votat cu una sau doua stelute(ce bine ca putem vedea cine ne-a votat)chiar daca unele poze meritau 5 stelute, normal ca gusturile nu se discuta...dar...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

la spartul targului: unde gasesc urna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Aici, la album (vezi mesajul pus de desprecopii), desi nu stiu daca se mai poate vota:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91002&whichpage=1

Eu am alta "buba", acum daca a aparut clasamentul...
Nu scrie nicaieri ca nu ne putem vota propria poza, asa-i?
Ei uite, eu mi-am votat-o mai in gluma, mai nu... am vrut sa vad si daca merge (sunt ultima care am votat-o), orgoliul orgoliu si iata-ma cu 5 puncte in plus, numa' buna de pus la stalpul infamiei .
Acum, fara gluma, mi-e rusine de cei care m-au votat si mai ales de cei care-s dupa mine in clasament, asa ca, luati stelutele sau scoateti poza din concurs (Aventura in 2). Multumesc.
P.S. Felicitari celor care au rezistat tentatiei.

"Iarna mea verde" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si eu mi-am votat poza si recunosc ca au fost poze care mi-au placut si nu le-am votat. Am votat pentru prieteni.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Si eu mi-am votat poza si recunosc ca au fost poze care mi-au placut si nu le-am votat. Am votat pentru prieteni.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Acum de ce sa nu recunoastem ca ne-am votat singure? Politicienii cand merg la vot pe cine credeti ca pun stampila? A fost e adevarat si curiozitate (oare imi accepta votul) si daca tot votez hai sa-i dau cat merita ca doara ptr fiecare poza personala a insemnat ce-a fost mai frumos in 2006.
La prieteni am dat 5 puncte si la pozele care m-au miscat profund. La celelalte am dat poate mai putin fct de cat de tare mi-a placut poza. Oricum orice punct conteaza, si multumesc celor care ne-au votat, indiferent cate stelute ne-au dat, a fost un efort din partea lor si m-au privit putin poza si iubitii mei copilasi asa ca le multumesc!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Eu am mers pe ideea ca, daca o poza nu-mi place, n-o votez deloc si in felul asta obtine 0 punte de la mine decat 1 daca i-as fi dat o steluta si m-ar mai fi si vazut lumea.

Cristina

BEST OF ROBERT
Cresc...

Mergi la inceput

S-a "dereglat" clasamentul, ia uitati: poza nr. 11 ar trebui sa fie pe locul 10, 13 pe 12, 15 pe 14 si tot asa... Din moment ce-a aparut clasamentul ar trebui sa se opreasca votarea. Sau e un clasament flexibil?

Cristina

BEST OF ROBERT
Cresc...

Mergi la inceput