Super concurs: 2006 in poze

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FEEL spune:

Vad ca sunteti foarte pe faza doamnelor moderatoare!!!
Numai pe mine nu m-a bagat nimeni in seama.
Nici voi, de admin ce sa mai zic??!!
PACAT
Aveam si eu o poza si vad ca am ratat sansa de a participa la concurs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

buna ziua.

avem si noi poza in concurs, la pag 23
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22
ce rugaminte as avea: vreau sa mai multumesc odata administratorilor pentru ca au bagat acea poza fara stirea mea, a fost o bucurie maaare!
as vrea, daca se mai poate, sa ne schimbati si noua titlul din OCHIOS in ... OCHIOASA, caci "estem" fetita! Iar la comentariu sa scrieti Eu sunt Hora. Ne-am bucurat ca am primit multe voturi, insa am avut si mici probleme, caci prietenii mei nu imi gaseau fata...
Pana cand se mai poate vota?

am trimis si un PM la admin, insa nu am primit raspuns; imi imaginez cate se aduna pe capul vostru, nu-i bai. de-aia am si scris aici, poate ne ajutati. keep up the good work!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu as vrea sa stiu, daca se poate, al cui este "ingerul ganditor" de pe pagina 16 - fetita imbracata in alb care sta pe scari. Imi place foarte mult poza!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

buna ziua.

avem si noi poza in concurs, la pag 23
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22
ce rugaminte as avea: vreau sa mai multumesc odata administratorilor pentru ca au bagat acea poza fara stirea mea, a fost o bucurie maaare!
as vrea, daca se mai poate, sa ne schimbati si noua titlul din OCHIOS in ... OCHIOASA, caci "estem" fetita! Iar la comentariu sa scrieti Eu sunt Hora. Ne-am bucurat ca am primit multe voturi, insa am avut si mici probleme, caci prietenii mei nu imi gaseau fata...
Pana cand se mai poate vota?

am trimis si un PM la admin, insa nu am primit raspuns; imi imaginez cate se aduna pe capul vostru, nu-i bai. de-aia am si scris aici, poate ne ajutati. keep up the good work!

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

cum adica ti-a aparut poza in concurs fara sa o trimiti tu????

stiu ca se poate vota pana pe 2 martie, din ce au scris adminii!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geghi spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Eu as vrea sa stiu, daca se poate, al cui este "ingerul ganditor" de pe pagina 16 - fetita imbracata in alb care sta pe scari. Imi place foarte mult poza!

Si eu as vrea sa stiu cine e ingerasul! Ar fi interesant daca am sti si contextul in care a fost facuta poza...Oricum, am votat-o si este una din pozele preferate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

ee, trimisesem ceva mai demult o poza pentru galeria dc, presupun ca de acolo a aparut. dar, la ce aglomeratie o fi in casuta aia, s-a pierdut numele. sau, ca multe alte persoanele, au crezut ca e Horia in loc de Hora...

io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Azi e ultima zi de vot. Cine mai vrea sa ne voteze, suntem in linkul de jos Multumim

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Multumim pentru voturi si felicitam tripletii, i-am votat si noi cu maxim de punctaj, poza este emotionanta si merita cu adevarat premiul! De asemenea, felicitari pentru primii zece clasati!!

MARILENA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Unde-i gasim pe primii 10 clasati?
Eu n-am nici o poza in concurs, dar am cateva preferinte.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Unde-i gasim pe primii 10 clasati?
Eu n-am nici o poza in concurs, dar am cateva preferinte.

Cristina,
mama lui
Cresc...

Si mie imi place. E fffff frumoasa si fata si poza si are o privire...

Da' de ce trebuie sa cerem voturi, "votati aici ..."?!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput