Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru(20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

LA MULTI ANI
Sa fiti sanatoase, iubite si fericite.
Mie mi-a dat T tratament, dar m-a chemat pe 9 ianuarie la spital sa vada atunci cum arata burtik. Acum era foarte devreme si nu s-a vazut mare lucru. Dar nu am vrut sa astept nici eu pana pe 8 ianuarie sa imi dea tratament pentru ca imi era teama sa nu se intample ceva. Mi-a dat mai multe medicamente. Stiti cumva daca Pregnylul sau Utrogestanul se elibereaza si compensate pentru gravide?
Iyoana, multumim. Intr-adevar a fost un Revelion minunat. Inca mai avem unele temeri, dar speram ca va fi bine.

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

LA MULTI ANI!VA DORESC SA AVETI PARTE DE UN AN MULT MAI BUN SI PLIN DE BB...

Eu de aici am pleca la gravidute cu voi am sta aproape 4 ani sa-l astept pe bb si acum va citesc din umbra iar daca pot sa va ajut cu ceva raspunsuri o fac cu multa placere...si sper sa veniti cu toate la gravidute in [red]2007[/red].

SIM : Pregnylul si Utrogestanul se d-au pe reteta gratuite de la medicul de familie.Ai dreptul la o reteta pe luna ,iti calculezi de cate ai nevoie si ti le trece pe reteta .Sa nu le cumperi ca ai dreptul la ele gratuit.Daca nu ajungi la dr.de familie curand te pot ajuta eu cu cateva ca mi-au mai ramas .
VA PUPICESC

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

La multi ani tuturor si sa aveti parte de tot ce e mai bun in acest An!!

Alina25 am citit un pic uimita ce ai scris...chiar se da Pregnylul compesat??! Intreb pentru ca in urma cu doua sapt. am fost la medicul de fam insa mi-a spus ca nu este pe lista compesatelor...numai urogestanul 50%! Te rog, lamureste-ma si pe mine!!
Va pup pe toate

orchis
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Multumesc, Alina. Pentru ca am fost la T pe 31 dec si am inceput tratamentul tot pe 31 asa ca mi-am cumparat 3 fiole (trebuie sa fac o fiola la 4 zile). Deocamdata sunt suficiente, iarla medicul de familie ma duc pe 9 sau 10 ianuarie. Multumesc mult de tot, oricum. Sa ai parte de o sarcina usoara si la termen.
M-am simtit putin ciudat dupa prima injectie cu Pregnyl. Am simtit o jena usoara in dreptul ovarelor. Nu a fost durere, doar o senzatie de jena. Azi m-am simtit perfect, nu am mai avut nimic. Sunt curioasa daca se va repeta faza la urmatoarea injectie.


Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

LA MULTI ANI tuturor!
Sim, ia tratamentul si ai rabdare, nu mai e mult pana pe 9 ian...
Alina25 e bine cand o mai intra pe la noi... sa ne redea putin increderea....
Orchis, mai stiu fete caqrora dr le-a spus initial acelasi lucru... spune-i ca sii tu sigur ca e gratuit si trebuie sa iti dea reteta!
Alexia, "sa traiti fericiti pana la adanci batranete" ! Numai 4 ani ati implinit?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Alina25, acum am vazut ca am fost colege de forum la mamicile de mai-iunie. Eu am pierdut sarcina in octombrie. Ma inscrisesem de putin timp la gravidutele de acolo.Acum o sa astept sa intru in al doilea trimestru inainte sa ma inscriu la mamicile de septembrie 2007.
Va pup pe toate.

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LA MULTI ANI FETELOR PE 2007!!Sper ca a-ti petrecut frumos de sarbatori si fie ca anul acesta sa fie mult mai bun si mai darnic pentru fiecare dintre noi!!
Alexia28 ai dreptate, am avut o perioada nu prea optimista, de care sper ca am scapat, pe moment cel putin! Hai sa pornim in urmatorul an impreuna pline de speranta, cum bine ai spus-o tu!! Multumesc pentru urarile de Craciun si de an nou si sa dea Domnul ca anul acesta sa fie cu mai mult noroc!!
Felicia vreau sa-ti multumesc si tie pentru incurajarile de pe la alte subiecte, m-au ajutat enorm toate sustinerile voastre! Multumesc pentru mesajele frumoase scrise de tine pentru sarbatori si i-ti doresc si tie un an in care sa ti se implineasca cea mai arzatoare dorinta a ta!! Hai, ca am mai ramas putine fete din vechiul club al aspirantelor si poate noul an ne va implini si noua visul! Zic doar Doamne ajuta!!
Teodora te si pe tine, sper ca te-ai refacut dupa laparo si vei porni increzatoare in noul an!
Laura69silk finutza draga, sper ca te-ai distrat frumos la munte si poate va intoarceti trei, pentru ca voua va priesc "iesirile"!!
Marina draga, abia astept sa ne dai vestea cea mare, poate vine totusi de ziua numelei ei??? Te pupic si-ti doresc asteptare placuta si nastere usoara!!! Ma bucur ca-mi va reveni mie placerea de a te trece pe listuta mamicilor in curand!!Ard de nerabdare!





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata fete

va pup pe toate cu drag.

orchis sigur sigur iti spun ca pregnylul si utrogestanul sunt gratuite nu compensate pe toata perioada sarcinii.

Ioana te pup cu drag si sa stii casi pt mine va fi o mare bucurie sa ma treci pe lista de mamici. dar deocamdata bb mai vrea sa-mi dea suturi in burtika...si ce suturi.

am pus pozici noi in albumul cu burtika de la semnatura.

Marina 37+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

LA MULTI ANI!

Am petrecut un revelion minunat alaturi de nasii nostri si un grup de prieteni dragi si acum , cu forte proaspete si plini de sperante am intrat in noul an si europeni ,dar si increzatori ,optimisti si energici.Astept ca peste aproximativ o saptamana sa ma intalnesc cu T la o discutie detaliata , sa facem "planul de bataie" si sa imi dea lista de analize premergatoare FIV-ului.

Tuturor va doresc un an plin de realizari,putere,ambitie,sanatate,rabdare, dar in primul rand muuulta credinta in DD! Sa va dea DD la fiecare un bebe sau chiar doi in acest an!



Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Marina, vad ca bebelina a stat cumintica si a vrut sa se nasca bebe european . Asteptam vesti.
Kora, mult succes in 2007 si sa iti dea DD un sanatos.


Sim
Asa creste bebe

Mergi la inceput